סיכום שבועי!!D:

סיכום שבועי!!D:

(סורי על האיחור בנות) משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מה שלום החייל? יוצא / סוגר? מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? תוכניות להיום [שישי]- תוכניות למחר [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-

עונה ! שבת שלום =]

משהו טוב שקרה לך השבוע: החייל יצא חמשוש, היה שבוע טוב בבסיס משהו רע שקרה לך השבוע: האמת שאין כל כך.. אכזבת השבוע: - שיר שלא הפסקת לשמוע: בשבילך של ליאור נרקיס.. תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - יציאת השבוע: יום רביעי בפולי-פאב עם מלא חברים שלא ראיתי מלא זמן.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמ לחזור למשרד בבסיס לא הייתי שם מלא זמן והאנשים חסרים לי.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד מאוד ומהר :) מה שלום החייל? אחלה יוצא / סוגר? יצא חמשוש מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבועיים תוכניות להיום [שישי]- יומולדת לחברה, ואז לידיד עם החבר ואז ישנים אצלו :) תוכניות למחר [שבת]- לישון הרבה עם החייל.. ובערב יציאה לאיזה פאב.. תוכניות לשבוע הבא- בסיס, בסיס, בסיס, לסגור שבת

עונה../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום ראשון בבוקר על החייל (פאק זה נראה כ"כ רחוק..), משכורת (רק שתהיה יותר פעם הבאה!!), דיבורים עם החיילי משהו רע שקרה לך השבוע: עבודה. כ"כ. ולא הלכתי הרבה כ"כ לחדר כושר אכזבת השבוע: משהו בעבודה, אבל שיהיה שיר שלא הפסקת לשמוע: tatu- all the things she said בעקבות מצעד העשור חחח.. תוכנית השבוע: גיא פינס, הפרקליטים סרט השבוע: - ספר השבוע: הארי פוטר ואוצרותה מוות שהתחלתי בפעם ה-80 בערך.. מאכל השבוע: עוגת שוקולד חמה (חייבת להפסיקקקקקק) וחומוס יאמי יאמי יציאת השבוע: אתמול עם החברות היה נחמד.. מקווה שהיום למסיבה ושיהיה בסדר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לחיילי שלי
, להכין לו את המתנה, יום שופינג עם אמא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רובו נוראי. מה שלום החייל? סבבה, משועמם יוצא / סוגר? סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון תוכניות להיום [שישי]- קמתי רק לפני שעתיים, הייית בארוחת בוקר עם ההורים. אולי להיפגש עם חברות, ארוחת ערב משפחתית ואחרי זה מסיבה כנראה תוכניות למחר [שבת]- לישון... אולי לטייל... לדבר עם החיילי :] תוכניות לשבוע הבא- עבודה, שופינג עם אמא, חד"כ, והחיילי בסופ"ש!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifקקי.

משהו טוב שקרה לך השבוע: תרמתי דם פעם ראשונה. משהו רע שקרה לך השבוע: סתם עצבים חח אכזבת השבוע: חבר שלי לא קיבל אפטר :( שיר שלא הפסקת לשמוע: . תוכנית השבוע: . סרט השבוע: הסוג הרביעי! לכו לראות! ספר השבוע: . מאכל השבוע: . יציאת השבוע: הייתי בהקרנת טרום בכורה של הסוג הרביעי :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תעודות אחרונות :ם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר כזה.. רגיל. מה שלום החייל? שבוווווווווווווווווווווווווווז. יוצא / סוגר? סוגר. שבת חמישי ברציפות :( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? 7.12 - זאת אומרת לפני 33 ימים. תוכניות להיום [שישי]- אולי קפה עם ידיד. תוכניות למחר [שבת]- לנסוע לצפון לבקר את אהוביייייייי!!
תוכניות לשבוע הבא- כלום.. אולי מסיבה בשישי הבא.

לא חייבים אחרי מספר ימים מסויים

לתת אפטר? :/ לפחות תראי אותו מחר :]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifניראה לי גם שאמורים..

אבל לא נתנו לו :( אחרי סה"כ 44 יהיה לו אפטר ואז יומיים בבסיס ואז שו"ש.

GrowingMadness

New member
אמורים אמורים

אבל זה צה"ל, אל תצפי לכלום.... תאמיני לי ברגע שהם הולכים לקרבי הם מוותרים לגמריי על כל חוקי מטכ"ל.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיאאאא D:

תודה :) זה מתאים לשיער שלי חחחחח

dandi99

New member
את לא שפויה...

הסרט הזה הרס לי את כל הלילה ! על כל רעש קטן עכשיו אני קופצת... את באמת מאמינה לזה?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחח זה הכל ניראה מבויים...

וכל הסרט הייתי עם כובע סווצ'ר על הראש וחיבקתי יד של ידיד שלי חחחחחחחחח מסכן.. כמעט קפצתי עליו. אולי בגלל שלא הסתכלתי על הסרט ורק הקשבתי וקראתי את הכתוביות אז זה פחות מפחיד :)

dandi99

New member
אה נו ברור...

לא כל הסרט מבוים.. אם היית צופה בסרט אז היית מבינהXD מראים צילומים מהסרט נגד צילומים אמיתיים. אגב מה השם של הילדה שנעלמה? ואני גם קפצתי על חבר שלי XD אחרי זה כל הלילה לא יכולתי לישון עד שהוא עטף אותי בחיבוק XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifראיתי חחחח התכוונתי

שגם הקטעים האמיתיים ניראה לי ביימו אותם. הרי איך זה יכול להיות שהם אומרים ששינו את השמות ואת המקצוע של האנשים המופיעים בסרט בכדי שלא יזהו אותם אבל כן מראים אותם? זה מפגר חח בטוח צילמו את זה בעריכה כזו של כאילו אמיתי. לא זוכרת את שם הילדה ><" אולי משהו עם ק'..? ניראה לי אני אלך לראות את זה שוב עם חבר שלי כי הוא לא היה איתי.. חח הייתי בהקרנת טרום בכורה עם איזה קבוצה של 100 ילדים :) למטרות שיווק הסרט חח אבל דווקא היה כיף!

dandi99

New member
שאת אומרת את זה ככה...

יש מצב שאת צודקת. אבל אייך אפשר לביים אנשים באויר/דברים שנכנסים לחדר מהשמיים ולוקחים גופה. מעניין אם הסיפור באמת אמיתי אז למה לקחו את הילדה. אה ונזכרתי בשם! אשלי! טוב מעכשיו כל פעם שאני לא ארדם בלילה בגלל זה ההודעות שלך הן התרפיה שלי =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחח

בטח שאפשר! עובדה שהם אחרכך עשו כאילו שיחזור. בימינו יש מחשבים ותוכנות עריכה משוכללות חחח הוו.. אשלי. היה לי בראש קלי אומשהו כזה חח

dandi99

New member
בימינו XD

עכשיו אני מרגישה כאילו נולדתי לפני טריליון שנה XD

tolip17

New member
חח סופ"ש אחרון באזרחות (:)

משהו טוב שקרה לך השבוע:החייל קיבל שלושה ימים בבית, בגלל שהוא סוגר 2 שבתות ברצף.
משהו רע שקרה לך השבוע:טפו טפו טפו..שום דבר אכזבת השבוע: כנ"ל שיר שלא הפסקת לשמוע:הגעתי למסקנה שלפינק פלויד יש אחלה שירים! אז מלא שירים שלהם
תוכנית השבוע: בוורלי הילס ..התחלתי שוב פעם לראות את כל העונות מההתחלה
סרט השבוע: טיפול זוגי ..חחח סרט מצחיק ספר השבוע: --- מאכל השבוע: שניצל תירס [?] סתם יציאת השבוע: אמממ.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סוף כל סוף, הגיע גם זמני...ביום רביעי מתגייסת!
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר ומצויין מה שלום החייל? מצויין...חוץ מזה שהוא חזר לבסיס ברביעי,הוא שכח את הטלפון בבית! :(אז אין לי כלכך דרך לתקשר איתו....הוא התקשר מהמפקדת שלו ביום חמישי...אבל לא לדבר איתו שבוע..נראה לי בלתי אפשרי
יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שלישי
תוכניות להיום [שישי]- כעיקרון כל החברים שלי סוגרים
ממש כולם , אז לא יודעת, נמצא כבר משהו לעשות חח
תוכניות למחר [שבת]- המשפחה באה אלי.. מעין מסיבת גיוס
תוכניות לשבוע הבא- להפוך להיות רכוש צה"ל... ואיזה כיף אישרו לחייל שלי אפטר יום לפני שאני מתגייסת!! :] אני אני אראה אותו ...........
אחלה סופש אנשים :]

Unaffected

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: דחו לי את הגיוס,חזרתי ללמוד נהיגה, הלכתי סוף סוף לתיכון
משהו רע שקרה לך השבוע: דחו לי את הגיוס,מה נאי עושה עד מרץ?! אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות סרט השבוע: היומן ספר השבוע: מאכל השבוע: פיצה יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אה שומדבר ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד נחמד מה שלום החייל? טוב יוצא / סוגר? יצא [: מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני כמה שעות תוכניות להיום [שישי]- ממ בטח נצא בערב לאנשהו.. תוכניות למחר [שבת]- כמה חברות שלי כנראה עושות סוג-של מסיבת גיוס אחה"צ תוכניות לשבוע הבא- עבודה ושיעורי נהיגה?

למעלה