סיכום שבועי!!D:

GrowingMadness

New member
יאייי

משהו טוב שקרה לך השבוע: החייל יצא חמשוש, ועשיתי אפטרקארד.
משהו רע שקרה לך השבוע: כלום
אכזבת השבוע: אין! שיר שלא הפסקת לשמוע: כלמיני.
תוכנית השבוע: נראה לי הרווק
סרט השבוע:
ספר השבוע: מארלי ואני מאכל השבוע: ראפ אנד רול יציאת השבוע: אתמול להופעה של הדג נחש D: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החייל יוצא רבעוש כנראה ^^ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר D: מה שלום החייל? מצויין
יוצא / סוגר? יצא חמשוש D: מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום ואחרי ארוחת ערב ניפגש שוב תוכניות להיום [שישי]- מסיבה במכמורת. מישהי באה? תוכניות למחר [שבת]- ים עם החבר
תוכניות לשבוע הבא- נקווה שרבעוש.. בחמישי מוקי ויוזלס איידי, יום אחרי חיפה יונייט ויום אחרי התקווה 6 D:

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifמסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע:
אמ מגישים אותי על 100 לבגרות ביום ראשון:)
משהו רע שקרה לך השבוע:
קיבלתי מנילה ממש מבאסת
אכזבת השבוע:
המנילה
שיר שלא הפסקת לשמוע:
"מהמרחקים" של גלי עטרי.
תוכנית השבוע:
האח הגדול
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
בגרות, טסט...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
פסידררר
מה שלום החייל?
חרא. היום היתה האזכרה של החבר הכי טוב שלו עוד מימי הבי"ס שנהרג לו מול העיניים בעופרת יצוקה בשנה שעברה.
יוצא / סוגר?
יוצא:)
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
הוא יצא ביום רביעי ופעם אחרונה שראיתי אותו היתה אתמול בלילה.
תוכניות להיום [שישי]-
כלום.
תוכניות למחר [שבת]-
חרישות למתמטיקה.
תוכניות לשבוע הבא-
מבחניםמבחניםמבחנים.

שבת שלום

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת כל מה שקורה לי טוב משהו רע שקרה לך השבוע:לא קרה ואם קרה כבר שכחתי אכזבת השבוע:היה אמור לצאת החייל ברביעי ויצא בחמישי בבוקר במקום שיר שלא הפסקת לשמוע: היו כמה.. מאכל השבוע:אם אני אכתוב תקראו לי כופרת
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טירונות יום שני ואח"כ קורס חובשים! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:זרםם טוווב... מה שלום החייל? מעולה! יוצא / סוגר? יוצא. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום בצהריים.ישן אצלי מאתמול. תוכניות להיום [שישי]- משפחה!!! תוכניות למחר [שבת]-מסיבת גיווווס!!!!!אלכוהול ועניינים כבר פירטתי
? תוכניות לשבוע הבא- להתגייס!

GrowingMadness

New member
כופרת זה הכי אחותי ../images/Emo3.gif

מה אכלת? בייקון עם גבינה סקנדינבית?
סתםסתם. עכשיו זה מסקרן אותי! כמה גרוע זה כבר יכול להיות?

חחח לא מה שתיארת

לא גרוע בכלל,סתם כל מיני
חבר שלי כל הזמן שאני אומרת לו שקנינו פירות ים מעכו הוא עושה לי אה שוב פעם את אוכלת סוס? חחחחחח... הוא מהשומרים על כשר,שעות בין חלב לבשר כל מיני,חחח חמוד ...

GrowingMadness

New member
יאק אני שונאת פירות ים

אבל אני מתה על אוכל לא כשר D: סושי עם שרימפס וצ'יז בורגר וכאלה
מעניין איך זה היה אם חבר שלי היה מקפיד על כשרות.

שרימפס זה פירות ים

כל מאכלי הים הלא כשרים נקראים פירות ים. וחבר שלי מקפיד,אבל אני מעיניינת אותו לא מה אני אוכלת. ברור שאם הינו גרים יחד העניין הזה יכל מעט להפריע לו,אבל הוא היה מנסה למצוא פתרון הדדי ולא הפתרון הקל של לומר לי שזה מפריע לו. תמיד חשבתי שחבר שלי מיוחד!:)

שבת בבוקר יום יפה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: קניתי בגדים. ביקרתי את הבסט פרינד,שוב, לפניי הגיוס המיוחל מחר. חברה מדהימה איתי בדירה
, שיחות מדהימות מדהימות עם החבר. משהו רע שקרה לך השבוע: החבר לא יצא, לא ייצא שבוע הבא ואז כשהוא יחזור מה21 אני סוגרת. איזה כייף? ממש התחלה יציבה לקשר. אכזבת השבוע: או-אה, בלאגנים עם הצבא. שיר שלא הפסקת לשמוע: נגיעה אחת רכה- נורית גלרון תוכנית השבוע: האח הגדול :p מביך..אבל ישלנו רק ערוץ 2 בדירה סרט השבוע: לא נראהלי שראיתי ספר השבוע: משאלה אחת ימינה- אשכול נבו מאכל השבוע: שניצל תירס:) יציאת השבוע: היום לפק"ל תה. אין טוב מזה. בחיי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיחות עם הקצינות שלי. יאיי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: באמת שאני בתקופה נוראית, אבל אני חושבת שאני מסתדרת איתה בסדר. מקווה לא ליפול שוב השבוע:) מה שלום החייל? בסיידר יוצא / סוגר? כמובן שסוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שישי שעבר, והיה כל כך מעפן. אל תזכירו לי את זה חח.. תוכניות להיום [שישי]- חזרתי מהצבא, קניות עם אמא, מסעדה עם המשפחה(כולל אחי הגדול, שזה רגע נדיר), שנ"צ, שיחות טובות עם החייל, עם חברות טובות ושוב לישון. תוכניות למחר [שבת]- אבא חזר מטוקיו:), להיות עם המשפחה, פקל תה:), לישון אצל חברה\לצאת? תוכניות לשבוע הבא- צבא צבא צבא צבא צבא צבא צבאאאא

j u l i a 1 3

New member
אניניני ../images/Emo68.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיעור נהיגה ראשון (ושני..
) משהו רע שקרה לך השבוע: החייל סוגר שבת פעם ראשונה
אכזבת השבוע: יש חברה אחת שקצת אכזבה אותי... שיר שלא הפסקת לשמוע: supergirl לא זוכרת את שם הלהקה חח תוכנית השבוע: "החיים זה לא הכל" סרט השבוע: שרלוק הולמס ספר השבוע: - מאכל השבוע: עוגיייייי ^^ יציאת השבוע: אתמול הייתי עם חברה במקס ברנר.. היה נחמד :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת ביום שישי והחייל שלי חוזר באותו יום D: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה האמת מה שלום החייל? שבוז למדי אבל בסדר.. יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? סופ"ש שעבר תוכניות להיום [שישי]- יצאתי עם חברה למקס ברנר וחוץ מזה השתעממתי כל היום חח תוכניות למחר [שבת]- לעשות עבודה בסוציולוגיה :| תוכניות לשבוע הבא- שומדבר מיוחד.. הרבה עבודות בבצפר ולארגן את היומולדת שלי :)

LiNoY EzRa

New member
גם לך יש את היחידה החמישית הזאת בסוציולוגיה?

חחח חשבתי שרק לי יש את הדבר המעיק הזה!

tolip17

New member
חח לכולם יש

אני כבר עברתי את זה ברוך השם :] מי שרוצה עבודה... שתגיד אני
זה תמיד יכול רק לעזור.

חחחח

יאללה לא נורא כולם עוברים את זה רק תתכונני אחר"כ טוב לבחינה בע"פ כי הבוחנת דפקה אותי

LiNoY EzRa

New member
חחח זה הדבר שהכי מפחיד אותי.....

אני מה זה לא טובה בהבעה עצמית :D וגם בפסיכולוגיה לא הייתי הכי טובה בעולם :D

dandi99

New member
זה מה שאני חשבתי על בעל פה באנגלית..

ובסוף המורה הגישה אותי על 100 (אני עדין בשוק,היא הגישה רק אותי ועוד ילדה) וקיבלתי סופית 95 כי הבוחנת לא אהבה אותי כלל.

LiNoY EzRa

New member
גם אותי הגישו על 100 באנגלית... והסופי 94 חחח

ככה שאצלך זה יותר גבוה:D

בא לי לענות! באיחור

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש היה כל כך כיף... משהו רע שקרה לך השבוע: לא זוכרת חח אכזבת השבוע: ממ שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני :p תוכנית השבוע: לא רואה טלויזיה.. סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: ארוחת בוקר במקס ברנר D: יציאת השבוע: הלכתי יום שישי בבוקר עם חברי למקס ברנר ואחר"כ לסרט :} משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: השבוע אני מצפה לסופ"ש (אם אני אצא) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב מה שלום החייל? בסדר יוצא / סוגר? אמור לצאת הסופ"ש מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבוע שעבר

למעלה