סיכום פרשת שרון צ´כסלובקיה ארה"ב

שרוף

New member
סיכום פרשת שרון צ´כסלובקיה ארה"ב

אפשר לסכם כך: שרון הסביר לארה"ב בצורה יוצאת מהכלל איפה עובר הגבול הפרשה נופחה מעבר לכל פרופורציה עיי גורמים שמאלניים חתרנים שניסו ליצור משבר ביחסי ארה"ב ישראל כדי לנגח את שרון. הבלון המסריח שניפח יוסי שריד בקשר להשוואה בין בוש לצ´מברלין התפוצץ לו בפרצוף ועכשיו הוא בטיפול נמרץ פוליטי מתאושש מהסירחון שלו עצמו. האמריקאים הבינו מהר מאוד שהתדרדרות ביחסים עם ישראל לא תועיל להם ונרגעו. מה שבאמת חשוב זה שהמסר ששלח שרון לוושינגטון הובן במלואו.
 

אלוני.

New member
היום פורסם סקר בארצות הברית

58% טוענים שהתמיכה בישראל הובילה לפיגועים ו- 56% תומכים בשינוי המדיניות הזו
 

שרוף

New member
זה רק מחזק את טענתי בדבר

המציאות.והמציאות אומרת שאסור לנו לומר כן לכל גחמה של ארה"ב ועלינו לעמוד על המשמר ולהבהיר לארה"ב איפה הקווים האדומים שלנו לבל נופתע יום בהיר אחד. מעבר לכך אני אחרון המאמינים בסקרים. אם למשל יתפרסם בעיתונות מאמר שבו חושפים את העזרה המודיעינית שישראל מגישה לארה"ב במלחמתה בטירור לוא דווקא במתקפה הנוכחית ולמחרת יעשו סקרים לגבי התמיכה בישראל אזי שברור לי שהתוצאות תהיינה אחרות.
 

resh0

New member
לכן עלינו להפסיק להתנהג בכניעות!

היום אזרחי ארה"ב רואים בנו האשמים בקיומו של טרור בינלאומי, מחר יובילו החלטה באו"ם ש"סוגרת" את מדינת ישראל! עלינו מראש להביך את בוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להצהיר בכל כלי התקשורת הבינלאומיים כי ישראל תלחם מול הטרור שמתנהל כנגדה עפ"י אותן השיטות ואותה הלגיטימציה שבה נלחמים האמריקאים בטרור שמתנהל מולם.
 

rudin

New member
סקר זה דבר יחסי...אולי כך חושבים

האנשים הפשוטים שמחפשים הצדקה לטרור נגדם.
 

אלוני.

New member
../images/Emo13.gif אהבתי.

אותם אנשים פשוטים ניגשים לקלפי ומחליטים מי יהיה הנשיא. אגב, אפשר להתייחס כך לסקרים שהצביעו על רוב לביבי
 

rudin

New member
אם זה התפרסם בתקשורת השמאלנית

שלנו כנראה שזה באמת נכון, למרות שלא הייתי בונה יותר מדי על סקרים.
 

BMW850

New member
זה אותו טרור!

הטרור שאנחנו עומדים מולו, הוא בחסו הטרור שארה"ב מתמודדת נגדו. כל הטרור הבינלאומי, הוא טרור אחד. ללא הבדל.
 

אלוני.

New member
מכאן

שאם בוש ובלייר מחסלים את אפגניסטין אזי המחתרת האירית נעלמת
או הבסקית
 

BMW850

New member
לא.

המחתרת האפגנית נעלמת. עכשיו שמעתי בחדשות, שארגונו של בן-לאדן אומר, הטרור ימשך כל עוד שהישראלים נמצאים ב"פלסטין".
 
למעלה