סיכום פאץ' 0.59

Don Nirtin

New member
סיכום פאץ' 0.59../images/Emo87.gif

אז כן. אחרי שהספקתי למות, לטייל, ללכת לאיבוד, להתאהב בויינדריידר (
), הגיע הזמן לסכם. אז מה התחדשנו בפאץ' הזה? כריסמווד קייפ- איזורי אימון חדשים. הכניסה לאיזור הזה היא על ידי היידן סטרייט (כשתעברו לידה תראו עיגול צהוב שתרמוז לכם על היותה קיימת) והיא נמצאת בבית הרדוף. בעיקרון, לרמה 45 יש את המפה הראשונה בלבד כי בשאר מסתובבות להן מפלצות לרמה 95 חסינת קרח. אבל הלפרקונים שמפוזרים במפה הזו עם אוצר של ממש מבחינת כסף. לשאר הרמות יש מספיק על מה להתאמן. קוסמי קרח די נדפקו מהעובדה שהם לא יכולים להתמודד מול ELDERWHIRTH. תראו אותי, קפצתי למטה!! לא. אני לא קוסם. אבל מעכשיו לכולם יש אפשרות לקפוץ למטה. פשוט לחצו על כפתור הקפיצה שלכם במקלדת של המייפל בצירוף החץ למטה והופה, אתם למטה. בוסים אזוריים חדשים- מי, איך, למה, בשביל מה, ולמה שווה לצוד את (דן) מנו? לכל בוס יש הודעה כחולה שתהיה רשומה לכם בצ'אט כשהוא מופיע. זה כמובן אם אתם נמצאים במפה. הבוס החלש ביותר הוא מן הסתם מאנו. הבנאדם מסתובב לו בנחת בפיצול של קרנינג, לית' הארבור ופריון. חפשו אותו בקומה העליונה בד"כ. כשתהרגו אותו תקבלו קונכייה צבעונית. עם זה אפשר להפוך לחילזון לזמן מוגבל ולהתעלל בנובים
. אחריו נמצא סטאמפי. הוא סתם מגניב ונחמד. חלש לאש. אחריו נמצא מלך העקרבים. חלש לברקים. מזמין עקרבים וסרטנים להילחם מולו. קוסם קרח יהיה מאוד שימושי. ישנו קווסט שווה שכדאי לעשות אותו (האקספי מחורבן, אבל בסופו של דבר תקבלו קווסט להרוג את מלך העקרבים. תקבלו 10 פיים ו13K אקספי. ועל זה נאמר- OMFG. אלייזה, המיועדת לרמה 83 ונמצאת באורביס במפה הראשונה של הLUCIDA, מזמינה ג'ר לוסידה, וחזקה ביותר. ולבסוף- SNOWMAN- מופיע במפה מיוחדת משלו. חפשו היידן סטרייט במפה הראשונה של אל נאט (לא זו של הלטי והפינגויינים. זו של הJR YETIS. היא לרמה 90 וחלשה לאש. כמה מפתיע. אני יכול לקלל עכשיו!! נכון. אתם יכולים. כל אדם אחר שיראה את מה שקיללתם יראה את זה בתור ****. הסוף להודעות כחולות קופצות מעצבנות. G... רגע. מה, אין תקיעת מסך? אכן. בפאץ' הקודם כל פעם שלחצנו G, המסך הוקפא לכמה שניות. הבאג הזה תוקן בפאץ' הנוכחי. מה זה לעזאזאל עושה שם? שימו לב, יש כל מיני פיצ'רים קטנים שהוסיפו. למשל בביוב- במפה הראשונה של CROCO, תמצאו בית נטוש עם NPC של ביצה הזויה בתוך חבית. ויש כל מיני מפות נוספות שהמטרה שלהן לא ברורה עדיין. שווה לטייל
. למה אני הולך לאיבוד? ומה כדאי להיזהר כשאני מטייל בCROSSROADS של היער של פנטאום? נקסון בנו מבוך מסובך להפליא כדי להטעות שחקנים ולסבך להם את החיים. מה שכן- בסוף הסיכום תמצאו קישור שמישהו העלה ביוטיוב ובו הדרך אל הכריסמווד קייפ. דווקא הייתי בכיוון של זה אני חייב להודות... כשאתם מטיילים במבוך- שימו לב. ישנם שני בוסים לרמה 100+ האחד הוא BIGFOOT- וכשמו כן- הוא חסין לקרח. השני הוא סוס חסר הראש שמקבל עוד קצת מפות כאילו זה לא הספיק לו
. קווסטים. מה לעשות? אני אבוד ומבולבל!! אז ככה, את הקווסטים הנוגעים לבוסים החדשים - תעשו. תקבלו כמות נכבדת של EXP וקצת פיים. בנוסף, המשימה של LUCKY CHARM (עלי התלתן הירוקים שזורקים הלפרקונים) נותנת כסף והרבה EXP. אם אני לא טועה, מדובר ב50K אקספי.
. המשימה הזו ניתנת לחזרה כמעט מיד עם סיומה ובפעם השנייה מקבלים 13K אקספי. גם לא רע. המשימה של רמה 70- להשיג גלימות מהרוחות הרפאים הסגולות- כדאי להשאיר את זה לרמות גבוהות יותר כשתהיו מסוגלים לחסל אותם. או להשיג בישופ. (ליז?). המשימה של לאסוף זרעים מהעצים- תדרוש מכם קצת סבלנות. העצים מופיעים לאט לאט אחרי שהפרצוף שלהם מקבל צורה. שימו לב אליהם. אפשר להסתכן ולעשות CC בCROSSROADS אבל אתם לא רוצים להיתקל בבוסים, נכון?
. נו ניר.אתה מותח אותנו כל הפוסט. מה הדרך לכריסמווד קייפ? יאללה, קבלו את הדרך של הכרייסמווד קייפ. Road to Crimsonwood Keep ותעשו טובה- אם אתם יכולים- תעלו תמונות שלכם מתים מהרוח הסגולה הזו. שאני אדע שאני לא היחיד פה. עד לפאץ' 0.60- ניר.

*מחיאות כפיים*

כל הכבוד.באתי לרצוח את דן מנו, ופתאום בא שאדוור ברמה 160 ורצח אותו... F5 אני רוצה לעצבן נובייייםם!!

D amaged R oses

New member
אהה אז אפשר לקלל?

מגניב....... ואחרי הסרטון הזה, אני באמת בטוחה שמייפל דפוקים :/ הדמג' שהמפלצות עשו! וכמה פעמים ברצף?! כל שחקן נורמלי היה מת... אני לא יודעת מה היה השחקן הזה שם, חשבתי שזה GM[אולי צדקתי גם] והמפלצות בסוף הסרטון?! הוא עשה דמג1 !!!! ווטפ... קיצר, נקסון סתם הגזימו הפעם.. והמקום החדש פייל ברמות. ואני לא אומרת כי אין לי מה לעשות שם או שאני ישתעמם. זה באמת מקום מטומטם :/

Don Nirtin

New member
המפ איך להסביר את זה?../images/Emo87.gif

(כן, אפשר לקלל.) נקסון חשבו על מקום אימון לרמות גבוהות. הם לא לקחו בחשבון שיהיה לשחקנים קשה להתאמן על אלמנט אחד כשבצד יש אלמנט שני שהוא לא יכול להילחם בו. המפלצת בסוף מיועדת לרמה 120. השחקן שראית הוא רמה 100+ לדעתי. הדמג' של המפלצות אמור להיות ככה. הן חזקות בהתאם לרמה שלהם.

Guid

New member
תותח! /tapuzforum/images/emo45.gif

אהבתי את הסגנון כתיבה D: *מחכה ליום חמישי שאני אחזור כבר הביתה, חיכיתי הרבה זמן בשביל להרוג את דן מנו!*

סיכום מעולה של הפאטצ'

אם אתם רוצים עוד מידע לגבי האזורים היותר עמוקים- כתבתי הודעה למטה (אני מקווה שהעלתי את הקישור הנכון בהודעה יש מידע על אזורים עמוקים אבל.... לא הייתי ממליץ ללכת לשם עד רמה 100 בערך או עם 0%.

הנה תמונה

תמונה שווה אלף מילים אבל אני אוסיף כמה. למפלצת יש 120K HP היא מורידה 6000DMG וחזקה נגד כל האלמנטים. זוהי המפה האחרונה אליה אפשר להגיע (אלא אם אחת המשימות נותנת אפשרות להמשיך).

IceFairy

New member
ניר, כל הכבוד על המאמר המפורט ../images/Emo47.gif

עשית עבודה נפלאה
אני הייתי מתייקת מאמר זה תחת קטגוריה במאמרים: פאצ'ים.

Don Nirtin

New member
...../images/Emo87.gif

סטאמפי נמצא ברוקי מאונטיין 4. העקרב נמצא בHOT SAND בפלורינה ביץ'. רצח נעים

TeenageQueen

New member
תודה*-*../images/Emo47.gif

פאץ' מגניב לגמרי חבל שאני רחוק רחוק מלעשות את כל הדברים האלו.XD

Don Nirtin

New member
פורטלים בצורת מערה אדומה עם אור אדום ../images/Emo87.gif

המבוך הוא כשמנסים למצוא את הדרך החצה ולא ממש מוצאים

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif שאני וחברה שלי הסתבכנו והיא מתה

אמרתי לה שזו הדרך הכי מצויינת להגיע החוצה!

למעלה