סיכום עונה

סיכום עונה

הלילה העונה הסדירה מסתיימת, הגיע הזמן לסיכום עונה:
MVP-
MIP-
DPOY-
ROY-
6TH MAN-
COY-
הקבוצה המפתיעה-
הקבוצה המאכזבת-

שלי, אני חושב שהבחירות השנה ממש קלות

MVP- קארי
MIP-סי ג'יי מקולום
DPOY- קוואי
ROY- טאונס
6TH MAN- איגודאלה(?)
COY- סטיב קר לצערי, לדעתי אוברייטד אבל אין לי איך להוכיח את זה, מזכיר לי את גוארדיולה בברצלונה
הקבוצה המפתיעה- פורטלנד
הקבוצה המאכזבת- ניו אורלינס

picki23

New member
שלי

MVP- שף קרי.
MIP- בחירה מאד קשה. אני מאד אוהב את ההתקדמות של Giannis. אבל לאורך כל העונה ראינו את CJ Mcollum ברמה גבוה יותר משנה שעבר ולכן בו אני בוחר.
DPOY- אם לומר את האמת, יש שניים שראויים לחלוק את התואר. אבל הספרס הציגו הגנה טובה יותר השנה ולכן קוואי לנארד ראוי לזכות ולא דריימונד גרין.
ROY- קארל אנתוני טאונס.
6TH MAN- פה הבחירה היא קשה. ישנה הסכמה רחבת היקף על אוון טרנר או אנס קנטר. אבל לטעמי יש ערך מוסף ש Shaun livingston מביא יותר מכל אחד אחר, אולי חוץ מאיגי שלפעמים הוא גם שחקן פותח בעצמו. הבחירה שלי היא שון אבל היא לא בהכרח נכונה לפי הפרמטרים הקבועים.
COY- במערב: טרי סטוטס.
במזרח: סטיב קליפורד.
הקבוצה המפתיעה- במערב: פורטלנד טרייל בלייזרס ( הימרתי שיהיו מחוץ לפלייאוף)
במזרח: שארלוט הורנטס ( הקבוצה הזאת נהייתה רלוונטית להגיע לגמר המזרח ומשחקת מצוין מאז האולסטר.)

הקבוצה המאכזבת- במערב : OKC ( כשכולם בריאים הם הראו את ההגנה הכי גרועה שראינו אצלם מאז 2008)

במזרח: שיקגו בולס ( לא בפלייאוף ואין לזה תירוץ טוב. חייבים לשנות את הסגל וההנהלה. אני לא יודע אם גם להחליף את פרד הויברג)

fatnoam

Active member
שלי

MVP סטף קארי קל.
MIP - יש אומרים דראמונד, יש אומרים קמבה, ודייויד אולדרידג׳ אפילו בחר את סטף קארי לפה. כי הוא השתפר משנה שעברה (שזה באמת נכון), אבל לשים אותו גם פה זה אונס קטן. אני הולך עם משולם (סי ג׳יי מקולום).
&nbsp
DPOY - קוואי לנארד. ההגנה שלו היא גיים צ׳יינג׳ר.
&nbsp
ROY - טאונס. פרוזינגיס פגע ברוקי וול באמצע הדרך. ובלי קשר עדיין טאונס היה טוב יותר.
&nbsp
שחקן שישי - למרות האטה מסוימת וקבוצה חלשה, אני הולך עם Will the Thrill.
&nbsp
מאמן העונה - סטיב קר. פופ עדיין מדהים, דויין קייסי עשה עבודה מעולה בראפס, אבל ששוברים (משווים?) את שיא הניצחונות, זה חייב ללכת למאמן.
&nbsp
קבוצה מפתיעה - פורטלנד. מי האמין שהם יסיימו באותו מיקום אחרי שאיבדו 4/5 מהחמישיה, כולל את השחקן הכי טוב. אגב, לכו לתחילת העונה שכולכם כתבתם שהם הולכים לטנקינג ואני אמרתי שיש מצב טוב שהם עושים פלייאוף...
&nbsp
קבוצה מאכזבת - שיקגו בולס.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
המנצחים קלים אבל הדירוגים קשים. לכן נדרג

MVP:
1. קרי- צריך לקחת את ה-unanimous MVP הראשון אי פעם. הוא הכי טוב בליגה, הוא מוביל קבוצה היסטורית, הוא ראשון בכל סטטיסטיקה מתקדמת. כשהסקורר המוביל בליגה קולע אחוזים המשוקללים הגבוהים ביותר בליגה אתה יודע שיש cheat במשחק.
2. קוואי- שמר על רמת סופרסטאר לאורך העונה. מבחינה אישית אולי הוא לא הרשים יותר מכל אחד אחר אבל הוא הוביל את הספארס לעונה הטובה בתולדות הפרנצ'ייז. הקייסים של שני החבר'ה מאוקלהומה מחלישים אחד את השני. קוואי שיחק מעולה בשני צידי המגרש ועמד בכבוד במפגשים הישירים מול לברון ודוראנט.
3. ווסטברוק- עשה קפיצת מדרגה והצליח לשלב בין הדורסנות שלו לבין שליטה על עצמו ועל המשחק. אם ראסל היה יותר טוב בהגנה ואוקלהומה הייתה מצליחה יותר בהיעדר דוראנט כנראה שהייתי מדרג אותו 2.
4. לברון- עונה יחסית מנומנמת אבל לברונית טיפוסית. כמעט 60 ניצחונות וחצי שני משופר של העונה מספיקים להיכנס לחמישייה.
5. כריס פול- ברגע האחרון החלטתי לשים אותו לפני דוראנט. שלושת החודשים בהיעדר בלייק קנו אותי, הוא שיחק כדורסל כל-כך נכון ומושלם ועשה ממוצעים של 21 נקודות ו-10.5 אסיסטים.
הסטטיסטיקה של דוראנט לא תחזק אותי אבל לדעתי הוא היה פחות דומיננטי מהרגיל. הוא פחות הגיע לאן שרצה על המגרש וכמובן שהמאזן הבינוני למרות העונה האדירה של ווסטברוק פוגעות לו בקייס.

MIP:
1. מקולום- אפשר לטעון במידה מסוימת של צדק שזו פעם ראשונה שהוא קיבל צ'אנס אבל אני חושב שאובייקטיבית הייתה לו עונה מצוינת ומגיע לו קרדיט רב על משחק ההתקפה של פורטלנד שקשה להתמודד מולו.
2. קמבה ווקר- השתפר כקלעי וכסקורר. היו לו כמה משחקים לפנתיאון העונה וכמובן שההצלחה של שארלוט מוסיפה.
3. גריק פריק- שילוב של שיפור אישי והבנה של קיד כיצד להשתמש בו. המספרים של יאניס מאותו שלב הם די משוגעים אבל מילווקי נשארה נמושה מאז השינוי.
*אני לא חושב שיש מקום לשקול שחקנים כמו קרי או קוואי לפרס הזה.

DPOY:
1. קוואי- אני לא חושב שזו הייתה העונה ההגנתית הכי טובה שלו בקריירה אבל הוא שחקן הגנה אדיר בקבוצה ההגנה הטובה בליגה.
2. דריימונד- לדעתי היה צריך לזכות בשנה שעברה. הוא עדיין שחקן ההגנה הייחודי ביותר בליגה והרוח מאחורי משחק ההגנה של הווריורס.
3. דאנדרה ג'ורדן- תמיד היה שחקן הגנה דומיננטי שעשה ריבאונד בשביל קבוצה שלמה אבל העונה שיפר גם את ההגנה האישית שלו. יחד עם השיפור הקבוצתי של הגנת הקליפרס אני חושב שהוא ראוי.

ROY:
1. קארל אנת'וני טאונס- צריך להיבחר בפה אחד. הוא השחקן הכי טוב במינסוטה, הסטטיסטיקה שלו מעולה, הוא מגוון מאוד התקפית ותורם גם בהגנה. מאז האולסטאר הוא רק הכניס להילוך גבוה יותר ורושם 20.5 נקודות, 11 ריבאונדים ו-3 אסיסטים.
2. פורזינגיס- למרות שההייפ מוגזם הוא עשה עונת רוקי יפה.
3. דווין בוקר- התחיל בשקט אבל הלך והתגבר. לקראת סוף העונה הפך ליוצר העיקרי של פיניקס ועשה את זה יחסית בהצלחה.

השחקן השישי:
אני שונא את התואר הזה. אז בואו נהיה יצירתיים איתו:
1. מישהו מטורונטו. אני חושב שפטרסון מוסיף הרבה לחמישייה של הראפטורס כשהוא נכנס כסטרץ' 4. להבדיל ממנו ג'וזף+ביומבו מובילים את הדקות הטובות של הספסל בהן טורונטו משחקת כדורסל נכון, יפה ומנצח. אני חושב ששלושת השחקנים האלה ממלאים תפקיד מאוד חשוב בוייב החיובי שיש בקבוצה השנה.
2. איגודאלה- כנראה שחקן הספסל הכי טוב בליגה. היה שקט אבל אולר שוויצרי אמיתי מהספסל שתורם בהכל.
3. אנס קנטר- לא תמיד הוא טוב אבל כשהוא טוב הוא גיים צ'יינג'ר מדהים.
* וויטסייד היה לוקח את הפרס בקלות אבל הוא לא eligible כי פתח יותר מדי פעמים בחמישייה.

מאמן העונה:
1. קר+וולטון. חייבים לבחור בהם. הדברים שסטוטס וקליפורד עשו הם מאוד יפים וטובים אבל קחו בחשבון שבכל עונה יש לפחות קבוצה אחת שמנצחת 15-20 משחקים יותר מהמצופה. זו הייתה אטלנטה בשנה שעברה, פיניקס לפני שנתיים ודנבר לפני שלוש.
מה שגולדן עושה לא נעשה בהיסטוריה של ה-NBA וחייבים לתת למאמנים קרדיט.
2. סטוטס- הצליח לבנות יחידה funky ולוחמת שמורכבת מכמה מקבלי החלטות והרבה פועלים שחורים. הם גם עשו את הקפיצה הכי גדולה בין מספר הניצחונות שצפו להם לכמה שניצחו בפועל.
3. פופוביץ'- שינה בפעם המי יודע כמה את האופי של הספארס בדרך לעונה היסטורית של ניצחונות ו-point differential עצום.
*קשה להשאיר את קליפורד בחוץ אבל יש מקום רק לשלושה.

המפתיעה:
1. פורטלנד
2. טורונטו
3. שארלוט

המאכזבת:
1. ניו אורלינס
2. יוסטון (רק בגלל שתגיע לפלייאוף)
3. שיקאגו

חמישיות העונה:
ראשונה- קרי, ווסטברוק, לברון, קוואי, למרכוס. אני לא יודע מה אומרים החוקים אבל בעיני הוא נתן מספיק דקות כסנטר כדי להיספר.
שנייה- פול, לאורי, דוראנט, גרין, דראמונד.
שלישית- לילארד, אייזיאה, מילסאפ, פול ג'ורג', דיוויס.

חבל שאי אפשר להכניס את ה-15 הכי טובים כי יש גארדים נוספים שמגיע להם להיכנס (הארדן, קליי, קמבה).

rapgamer4ever

New member
לדעתי לא

כלומר דטרויט מפתיעה לטובה אבל פחות.
פורטלנד תסיים עם 44 ניצחונות, לטורונטו כבר יש 55, שארלוט עם 47-48.
אני לא זוכר במדויק מה ציפיתי מכל אחת בתחילת העונה אבל לדעתי זה היה פורטלנד פחות מ-30, טורונטו 40 וקצת, שארלוט 30 וקצת.
מדטרויט לעומת זאת הייתי מצפה ל35-36 ניצחונות. בתחילת העונה אמרתי שאם דראמונד ישתפר יש להם סיכוי לפלייאוף (כמדומני cade foster קטל אותם באותו פוסט).

ההודעה שלך מתחילת העונה -
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/1981/179466078/ספורט_ומוטוריקה/NBA_ומכללות
ומה שתאכלס קריטי זאת שורת הסיכום - "הפיסטונס יגיעו לפלייאוף רק אם דראמונד יחווה קפיצת מדרגה של ממש. ההימור שלי הוא 37 ניצחונות שלא יספיקו לפלייאוף.".
&nbsp
נשמע מדויק.
&nbsp
השני סנט שלי מאותו שרשור:
"בקשר לדטרויט, אני גם סקפטי. אולי יישתחלו לפלייאוף עם איזה מאזן של 40 נצחונות אבל הם נראים לי יותר כמו קבוצה של 30-35. רג'י ג'קסון סיים את העונה הקודמת מעולה ויהיה מעניין לראות אם הוא מצליח לשחזר יכולת דומה לפרקים ארוכים יותר."
&nbsp
להסתכל אחורה על שרשורים זה כיף :)
&nbsp
&nbsp

י ו א ב

New member
גם שלי

MVP- זה קל...קארי בפער גדול
MIP- גם אני עם סי ג׳יי מקולום, למרות שהפריק היווני, עשה גם הוא חתיכת התקדמות.
DPOY- קוואי
ROY- טאונס בקלות...איזה שחקן!
6TH MAN- כאן באמת לא יודע...
COY- זה חייב ללכת לסטיב קר, אבל אני חייב להזכיר גם את בראד סטיבנס. פשוט תראו לאן הוא לקח ומה הוא עשה מחבורת נגרים + אייזיאה תומס...
הקבוצה המפתיעה- במערב, זאת פורטלנד, ובמזרח, בוסטון. אם תבדקו בתחזיות לתחילת העונה, אני חושב שכולם נתנו לבוסטון מקסימום מקום שמיני עם יחס שלילי. בפועל היא החזיקה ברוב העונה במקומות 3-4 ומשחקת יופי.
&nbsp
הקבוצה המאכזבת- שיקאגו, וחבל.
&nbsp

liron1311

New member
לגבי בוסטון, אני חושב שזה היה בעיקר בפורום

אתה צודק כי לדעתי אף אחד פה בפורום חוץ ממני לא הימר על הסלטיקס עם מאזן חיובי בכלל (יותר מדוייק אף אחד לא שם אותם בפלייאוף ובהתחשב בכך שעכשור האחרון המקום ה8 במזרח כמעט תמיד במאזן שלילי, אני מרשה לעצמי לשער שאף אחד לא נתן להם 41+) אבל זה היה נכון רק לפורום לדעתי. ברוב התחזיות שאני ראיתי שמו את הסלטיקס בפלייאוף, בוגאס אם אני לא טועה הליין שלהם היה על אובר/אנדר 44.5 ניצחונות (אני בתור אוהד זהיר הימרתי רק על 43) כך שאני לא חושב שהעונה שלהם כזו הפתעה, שארלוט/פורטלנד וגם טורונטו/דטרויט מפתיעות יותר ביחס לציפיות. אבל הנק' שלך נכונה בהקשר של השרשור בפורום.

rapgamer4ever

New member
אני חשבתי שבוסטון ומילווקי אוברייטד

ושהן יסיימו עם מאזן חצוי במקרה הטוב.
לגבי מילווקי צדקתי, לגבי בוסטון טעיתי, נדמה לי שבסוף הימרתי שמילווקי תשתחל לפלייאוף מביניהן אז אולי טעיתי פעמיים.

picki23

New member
מודה אני כי חטאתי - הכפשתי את בוסטון

אומנם גרסתי כי הרים פרוטקשן של בוסטון לא מספיק טוב וצדקתי, אך גם טענתי כי בוסטון תגיע למקום ה9 / 10.
&nbsp
לא רק שבוסטון דומיננטית בהגנתיות שלה ( וצריך לתת לבקורט שלה כולל תומאס את כל הקרדיט על זה) היא באמת שווה בעיניי מקום 3 במזרח אול אראונד. היא עונה להגדרה של קבוצה בכל חלק במשחק שלה.
&nbsp
כמו כן, טעיתי בהערכתי את וושינטון, בולס.
&nbsp
&nbsp

אגב, איפה כל האלו שצחקו עליי שאמרתי לפני תחילת עונה

שדטרויט יכנסו לפלייאוף? , כן גם אתה בניהם אדון מנהל

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבדיחה על חשבוני כפולה

כי הבולס בחוץ והם בפנים.
אבל כמו שדאמבי כתב, זה לא שהם עשו פה איזה הישג מדהים, בסה"כ הם די השתחלו לפלייאוף.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
אני חושב ש-smooth הרוויח את הזכות לנפנף בזה בפניך

עכשיו אתה אומר שזה לא הישג מדהים אבל בפוסט על דטרויט מתחילת העונה:
"פשוט אין לקבוצה הזאת שום סיכוי להגיע למשהו שהוא אפילו קרוב לכניסה לפלייאוף".
&nbsp
מה גם שהימור על דטרויט בפלייאוף היה יחסית אמיץ בזמנו אז סחתין בלי קשר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שיש לו זכות

אני פשוט לא רוצה שהוא יעשה את זה

ת'כלס זה אפילו לא בגלל שיצאתי דביל אלה בגלל שהם נכנסו ע"ח הבולס...אוי לבושה!
&nbsp

FrecCo

Active member
חחח הוא מבקש כלכך יפה שהייתי שוקל לוותר לו

ולו רק בגלל שהוא אוהד שיקגו ונכון להיום זה כמעט מבאס כמו להיות אוהד לייקרס

גם אני אוהד בולס

אני בכלל לא מאוכזב, כי כבר כמה שנים אין לי שום ציפיות מהקבוצה הזאת

למעלה