סיכום עונה בNBA.

סיכום עונה בNBA.

אז נכון שהעונה עדיין לא נגמרה, ויש עוד כמה דברים שלא סגורים סופית ( למשל איך גולדן סטייט תאכזב אותי השנה - תפספסאת הפלייאוף בגלל איבוד כדור טפשי של ג'קסון, או תעלה לפלייאוף ותראה איך הלייקרס\קליפרס בוחרות ראשונות...), יש אנשים שאמצע השבוע לא מתאים להם (אני למשל), ומסכמים עונה בשבת. אז הקטגוריות הן: MVP שחקן ההגנה שחקן שישי השחקן המשתפר השחקן המדרדר\מאכזב רוקי העונה מאמן העונה חמישיה ראשונה חמישיה שניה חמישיה שלישית חמישית הגנה הקבוצה המאכזבת והימור מי הולכת לעשות את זה. תרגישו חופשי להאריך, נימוקים יתקבלו בברכה.

אני ראשון (בתקווה)

MVP -קיבל פעמיים, לדעתי יקבל פעם שלישית. סטיב נאש, השחקן הכי חשוב בליגה. הכדורסל שלו פשוט, מהיר לעניין, אם אתה חופשי והכדור אצלו, תהיה מוכן כי הוא יגיע אליך מהר מאוד. קולע כשצריך, ונמצא שם בקלאץ'. עושה את השחקנים שלידו טובים יותר, ואם הם היו קצת יותר מרוכזים וקצת יותר אנוכיים, היה מסיים את העונה עם 20 אסיסטים למשחק ולא "רק" 11. שחקן ההגנה - מרקוס קמבי. ביג בן קצת ירד מהתואר הזה, ולדעתי הוא צריך ללכת לסנטר אחר שמראה יכולות הגנה משופרות. ריבאונדר בחסד וחוסם גדול, עם 11.7 ריבאונדים למשחק ו3.2 חסימות. אחרי שאייברסון הגיע הוא בכלל מתרכז בהגנה, כי הסיכוי היחיד שלו לגעת בכדור זה לחסום אותו, או לקטוף אותו... שחקן שישי - בלי ספק ברבוסה. נותן נקודות בלי סוף לפיניקס. אומנם כשהוא מחליף את נאש, כל המשחק של פיניקס משתנה, אבל בדיוק בשביל זה הוא שם, לתת נקודות מהירות מהספסל, ובסך הכל 18 נקודות למשחק זה יפה גם לשחקן חמישיה. השחקן המשתפר - גבר דיברנו על זה, ואני אלך נשאר עם דרון וויליאמס, שהוסיף 6 נקודות ו6 אסיסטים ב10 דקות נוספות כל משחק, אבל יותר חשוב מזה, מוביל את יוטה לעונה מפתיעה, שולט במשחקים ביד רמה, ומפגין יכולות של רכז גדול. השחקן המדרדר\מאכזב - לצערי יש המון מועמדים, אני אלך עם קירילנקו, שדווקא עכשיו כשיוטה פורחת, נעלם כמעט לחלוטין, וירד בכל הממוצעים שלו, חוץ ממוצע הפציעות לעונה. רוקי העונה - לא יבול מרשים השנה, גרג אודן ודוראנט עוד לא זכאים, אז נלך עם רוי. אחרי שהתרגלנו לרוקיז כמו כריס פול שמשנה קבוצה תוך לילה, השנה קיבלנו המון שחקנים עם פוטנציאל, אבל הקבוצות יאלצו לחכות עוד קצת. רוי היה היחיד שעשה טיפה מעבר. מאמן העונה - אייברי ג'ונסון. לדעתי הוא יותר חשוב מדרק לדאלאס, ואם הקריירה שלו תמשך 20 שנה, הוא הולך לשבור המון שיאים. חמישיה ראשונה - נאש, מקגריידי, לברון, נוביצקי, דאנקן. חמישיה שניה - וויליאמס, קובי, בוש, בוזר, הווארד. חמישיה שלישית - קיד, גילברט, אנתוני (כרמלו, לא פארקר), דאנג, סטודאמייר. נעדר ראשי - קווין גארנט, שנתן עונה גדולה, אבל איפה שמיניסוטה נמצאת, לדעתי פשוט לא מגיע לו. הווארד הדרדר לחמישיה השניה בגלל החצי השני של העונה. דאנג נתן המון תפוקה לשיקגו ומגיע לו משהו. קיד אומנם לא היה גדול, אבל עם כל הטריפל דאבל שלו, גם לו מגיע קצת. חמישית הגנה - שון מריון, שיין באטיה, מרקוס קמבי, בל, בילאפס. הקבוצה המאכזבת - אינדיאנה. הימור מי הולכת לעשות את זה - גם קצת משאלת לב, פיניקס.

תום איי

New member
קניתי. לפחות כדורגל משחקים משבת לשבת

MVP : או סטיב נאש או דאנקן שחקן ההגנה : מעריץ את ג'וש סמית אבל רק שחקן מהפליאוף יכול להחשב, אז מרקוס קמבי כנראה שחקן שישי : ברבוסה בלי תחרות השחקן המשתפר: צאו מזה חבר'ה, דרון לא יכול לקבל. קוין מרטין התותח השחקן המדרדר\מאכזב : קירי יקיר המדור. לדעתי הוא מעוניין בטרייד ועושה סוג של שביתת אייר קנדה. מה אתם חושבים? רוקי העונה: ברנדון רוי. כוכב על בעתיד הקרוב. מאמן העונה : נלך עם אייברי ג'ונסון. מה נעשה? התוצאות מדברות בעד עצמן חמישיה ראשונה: נאש, קובי, לברון, דאנקן, נוביצקי חמישיה שניה : דרון, ארינאס, כרמלו, גארנט , אמארה חמישיה שלישית: קיד, טוני פארקר ,לואל דנג,מקגריידי ואדי קארי חמישית הגנה : ג'וש סמית, רון רון, באטלר קמבי וצ'אנדלר הקבוצה המאכזבת : ניו אורלינס. נכון, פציעות ועוד פציעות, אבל אחרי הבאזז בקיץ, הכי התאכזבתי לראות שהם נון פאקטור. הימור מי הולכת לעשות את זה: זאת שאלה לא הוגנת!! אני חייב ( ומתקשה להאמין שהיא תעשה את זה ) להמר על הבית- יוטה.

הנה שלי...

MVP: קשה לי להאמין שיתנו את התואר שוב לנאש ולא כי לא מגיע לו אלה בגלל פוליטיקה פנימית שכזאת, אחרי הכל זה משהו שאפילו ג'ורדן ומג'יק לא עשו (לארי בירד דווקא כן). לנוביצקי לא מגיע לדעתי, בעיניי הוא לא כזה דומיננטי כמו שעושים ממנו ולכן הבחירה שלי הולכת ללברון (מפתיע אהה?) שסחב את קליבלנד לממקום השלישי במזרח כמעט לבדו. שחקן ההגנה: קמבי - הגיע הזמן שיעריכו אותו כבר!! שחקן שישי: הבחירה היחידה שלא נראה לי שיריו עליה, ברבוסה. השחקן המשתפר: ככל הנראה קווין מרטין למרות שאני חושב שגם צ'אנדלר עשה קפיצת מדרגה ממעותית השנה, לפחות מבחינה הגנתית. השחקן המדרדר\מאכזב: AK47 ללא ספק. רוקי העונה: ברנדון רוי, סתם כי אין מישהו אחר (חבל שפארקר לא רוקי
) מאמן העונה: אייזה תומאס כמובן..אני דווקא בוחר בפט ריילי שלמרות פציעות של שאק ופלאש ולמרות שהוא מאמן מחלקה גריאטרית הוא עדיין הצליח להביא את מיאמי למקום הרביעי במזרח. חמישיה ראשונה: נאש, לברון, קובי, דאנקן, נוביצקי. חמישיה שניה: קיד, מינג (למרות הפציעות), ארינס, גארנט, בוזר. חמישיה שלישית: כרמלו, דרון, בוש, אמרה וטוני פארקר. חמישית הגנה: גוש סמית, צ'אנדלר, ראג'ה, צ'ונסי, באטיה. הקבוצה המאכזבת: דנבר, עם כמות הכישרון שיש שם אפשר היה לצפות מהם ליותר..מצד ני הם מגיעים בתנופה לפלייאוף (8 נצחונות רצוף) אז לא הייתי מזלזל בהם כל כך. והימור מי הולכת לעשות את זה: סן אנטוניו כי הם פשוט יותר טובים ודאנקן וג'ינובילי מתעוררים לחיים בפלייאוף. והחלטתי גם לציין שחקן שהפתיע אותי לטובה: אנתוני פארקר...לא שחשבתי שהוא הולך להיות גרוע ב BA אבל בהחלט לא ציפיתי לעונה כזאת.

Evil Beast

New member
סיכום שנה

MVP: סטיב נאש.מגיע לו. העונה הכי טובה מהשלוש האחרונות. שחקן ההגנה: קמבי או דווייט האווארד. שחקן שישי: ברבוסה. וזו הבחירה היחידה שאני חושב שכולם יסכימו איתה. השחקן המשתפר: ביידרינס. אמנם הוא לא יציב וגולדן סטייט לא במצב הכי טוב שלה, אבל הוא השתפר העונה. השחקן המדרדר\מאכזב: קירילנקו כבר אמרנו? רוקי העונה:רוי/מוריסון/ברניאני. לא בטוח ביניהם. אני אהמר על מוריסון, עם ממוצעים סבירים לרוקי. מאמן העונה: סאם מיטצ'ל. עזבו אותכם מג'ונסון, ריילי או דיאנטוני. סאם מיטצ'ל הוא מאמן העונה. מי היה מאמין בתחילת העונה שטורונטו תהיה איפה שהיא כיום, בין אחת מארבעת הגדולות במזרח? חמישיה ראשונה נאש, קובי, לברון, נוויצקי ואמארה חמישיה שניה קיד מגריידי ג'וש האווארד בוזר מינג חמישיה שלישית: ארינאס, קרטר, כרמלו, בוש ודאנקן חמישית הגנה:בילאפס, בל, ג'וש סמית', האווארד וקמבי הקבוצה המאכזבת ניו ארולינס אוקלהומה הורנטס. בתחילת העונה חשבתי שהם הולכים להפתיע עם צ'אנדלר ופג'ה שמצטרפים לפול ו-ווסט. אבל פציעות
. והימור מי הולכת לעשות את זה. פיניקס סאנס. שנה שעברה היה חסר אמארה, השנה הכל נמצא במקום והם בכושר מצוין.

QuickSilverAviv

New member
בחירותיי

MVP: לברון, בלי להתבלבל. הקבוצה שלו איבדה את היתרונות שלה משנה שעברה(רכז סולידי וסנטר התקפי) והיא בטופ המזרח השנה. שחקן הגנה: שיין באטייה, שחקן שעושה הכל הגנתית ומחזיק על כת]יו את ההגנה הכי טובה בליגה. השחקן המשתפר: וויליאמס, פשוט אין מילים לתאר את מה שהוא עשה השנה מיוטה. שחקן שישי: ברבוסה, פשוט רמה אחת מעל כל השאר(גורדון כבר לא כ"כ שישי). השחקן המאכזב: צ'אנינג פריי, שנראה מצויין שנה שעברה והשנה הוא נראה כמו כלום. רוקי העונה: ברנדון רוי, פשוט שחקן שלם מאוד שהוא מפלצת גנתית - הגוף שלו בנוי בצורה מושלמת לעמדות 1-3. פוטנציאל אדיר. מאמן העונה: סלואן, שהלך נגד הרבה מאוד מהדרכים הישנות שלו ובנה קבוצה חזקה מאוד שפתחה את העונה בצורה מטורפת, למרות ההידרדרות של קירי. אני בוחר רק חמישייה אחת(מעבר לזה אין כל כך משמעות לדעתי): נאש, מקגריידי, לברון, נוביצקי, מינג. חמישיית הגנה: ג'ק, בואן, באטייה, גארנט, קמבי. הקבוצה המאכזבת: כרגיל, מינסוטה. פשוט קבוצה שעושה הכל הפוך. השחקנים הגרועים מקבלים הרבה דקות, והשחקנים הטובים מקבלים מעט דקות והפלא ופלא הקבוצה מפסידה, ורק גארנט מקבל הרבה דקות, כדי לסבול. אני לא מהמר על מי הולכת לקחת אליפות, אני סגור על זה - פיניקס, כי פשוט הקבוצה התבגרה והתגברה על כל הבעיות שהיו לה, והיא מוכנה.

שלי, בלי יותר מדי מחשבה

MVP: נוביצקי. הכוכב, המנהיג והשחקן הכי טוב בקבוצה עם המאזן הכי טוב בליגה בשנים האחרונות. אם נאש מקבל זו תהיה בושה לדיראון עולם, וגם התיאור הזה לא מספק. שחקן שבמספרים שלו לא מגיע לקרסוליים של ג'ייסון קיד, יקבל 3 מ-3, על 3 העונות היחידות בקריירה שלו שבכלל היו שוות אולסטאר? הישג שלא מג'יק ולא ג'ורדן עשו? בדיחה עצובה. שחקן ההגנה: קמבי. פשוט כי כבר מגיע לו. שחקן שישי: ברבוסה. אין לו מתחרים של ממש. המשתפר: קווין מרטין או דרון וויליאמס, לא מסוגל להחליט. וזה שוויליאמס עונה שנייה לא קשור בכלל לכלום. רוקי העונה: ברניאני. מספרים לא רעים, אבל מעל הכל מפגין בגרות, חכמה, השתלב נהדר בקבוצה והיה חלק מאוד חשוב בכימיה ובשיטת המשחק היפה והקבוצתית של הקבוצה המפתיעה של השנה. מאמן העונה: אייברי ג'ונסון. איזה מאמן הוא נהיה. היה פלור-לידר אמיתי, ומביא את הנחישות, האובר-אצ'יביות וההגנה שלו לקבוצת ההתקפה המגגוונת בליגה, ומשם יחד לשיאים חדשים. חמישיות העונה: 1: נאש, קובי, לברון, נוביצקי, דאנקן 2: ארינאס, ווייד, גארנט, בוזר, יאו 3: קיד, טי-מאק, כרמלו, בוש, סטודמאייר היו קרובים אבל נותרו בחוץ: גארדים: אייברסון, בארון דייויס, טוני פארקר, כריס פול, קרטר. פורוורדים: ג'וש האווארד, מאריון, פירס, דאנג, בוש, גאסול, בראנד. סנטר: דוויט האווארד. חמישיות הגנה (בוחרים 2): 1: בל, ארטסט, מאריון, ג'וש סמית', קאמבי. 2: קובי, בואן, דאנקן, דווייט האווארד, טייסון צ'נדלר. הקבוצה המפתיעה: הראפטורס, ללא ספק. המאכזבת: הרבה אכזבו אותי השנה. הניקס, הנטס, הפייסרס, הקליפרס, הקינגס (עם חמישייה של ביבי, מרטין, ארטסט, עבדור-ראחים ומילר סביר שתוכל להוציא יותר מ-32 ניצחונות). רק לא ההורנטס, שסבלו העונה מיותר פציעות משאפשר לדמיין, וזה לא נחשב אצלי לאכזבה. מי תעשה את זה? רק לא פיניקס.

bostonForever

New member
שלי

MVP - רק נאש. לדעתי התחרות היחידה באה מקובי. שחקן ההגנה - קמבי בגדול. שחקן שישי - אכן ברבוסה. השחקן המשתפר - קווין מרטין. גם לאל ג'פרסון התותח מבוסטון מגיע כבוד. השחקן המדרדר\מאכזב - בראד מילר בעונה ממש מסריחה. רוקי העונה - ברנדון רוי. מאמן העונה - סקיילס של שיקגו. בנה רוטציה יפה, כמעט כל השחקנים שלו בפורמה טובה. חמישיה ראשונה - נאש, קובי, לברון, דנקן, כריס בוש. חמישיה שניה - גילברט, וויד, ג' האוורד, נוביצקי, יאו חמישיה שלישית - היינריך, מקריידי, בוזר, כרמלו, אמרה. חמישית הגנה - שחקנים שמגיע להם - קמבי, ראג'ה בל, שיין באטייה, וויד וג'וש סמית'. הקבוצה המאכזבת - הקליפרס, וגם גולדן סטייט אם לא יהיו בפלייאוף. והימור מי הולכת לעשות את זה - סן אנטוניו. אם בטעות הם לא יגיעו לגמר אז שיקגו שלדעתי תהיה נציגת המזרח בגמר.

Itai7

New member
Mine

שחקן ההגנה - קמבי חיזק את מעמדו היום בעקבות ה9 חסימות במשחק של דנבר שחקן שישי - ברבוסה בלי ספק השחקן המשתפר - דרון ווילאמס מקום שני באסיסיטים, 9.1 אס' למשחק ומוביל את יוטה לעונה מצוינת השחקן המדרדר\מאכזב - קירלינקו ביחידה חדה השנה לדעתי לא היה לו משחק של 20 נק+ לפחות. רוקי העונה - ברנדון רוי מוביל בכל הקטגורית מאמן העונה - סם מי'צל - מוביל את טורונטו לאחת העונות הטובות שלה בהיסטוריה. חמישיה ראשונה - נאש , נוביצקי , דאנקן ,לברון , וויד חמישיה שניה - כרמלו , גו'ש האוורד , סטודמאייר , וינס קארטר חמישיה שלישית - גילברט, מגריידי , יאו , בוזר ,קובי חמישית הגנה - קמבי, אלונזו מורנינג , שיין באטייה , רג'ה בל , בן וואלס הקבוצה המאכזבת - הקליפרס, אחרי שכמעט ניצחו את פיניקס בפלייאוף שנה שעברה עם יחידה חדשה והימור מי הולכת לעשות את זה. - פיניקס נגד דטרויט בגמר הNBA

Itai7

New member
ופיניקס תנצח בגמר ../images/Emo6.gif

מה קורה לי היום..

avneroth

New member
שלי

MVP: נוביצקי, מוביל את דאלאס לעונה הטובה שלה בהיסטוריה. שחקן ההגנה: קמבי, חוסם ענק וריבאונדר גדול. השחקן המשתפר: דרון נותן עונה גדולה השחקן המדרדר/המאכזב: קירילנקו צנח מהממוצעים שלו רוקי: ברנדון רוי וכל מילה מיותרת מאמאן העונה: מיטצ'ל לוקח את טורונטו לעונה גדול שחקן שישי: ברבוסה חמישיות: 1: נאש, קובי, לברון, נוביצקי ומינג 2: אריאנס, מקגריידי, מריון, דאנקן והווארד 3: דרון, קרטר, כרמלו, בוש ואוקור הגנה: בילאפס, בואן, בל, קמבי ובן וואלאס הקבוצה המאכזבת: מיאמי, אחרי אליפות עונה גרועה (למרות הפציעות) הימור: פיניקס/דאלאס

lirandr

New member
../images/Emo72.gif

MVP - סטיב נאש או ג'יימס. שחקן ההגנה - קמבי. אני מאוד אוהב את השחקן הזה, שחוץ מחסימות וריבאונדים, גם מחפה על החברים שלו בצבע. שחקן שישי - ברבוסה. השחקן המשתפר - קווין מרטין. השחקן המדרדר\מאכזב - קרילנקו וכמובן ארטסט. רוקי העונה - ברנדון רוי מאמן העונה - ג'ונסון חמישיה ראשונה - נאש, קובי, ג'יימס, נוביצקי, דאנקן. חמישיה שניה - ארינאס, וייד, מריון, גארנט, סטודאמייר. חמישיה שלישית - קיד, רד, אנתוני, כריס בוש, קמבי. חמישית הגנה - קיד, ג'וש סמית', באטייה, גארנט, קמבי. הקבוצה המאכזבת - אטלנטה הוקס. עם כל הכישרון הזה, הייתי מצפה ליותר. והימור מי הולכת לעשות את זה - פיניקס

סלים וארזה

New member
מנהל
בחירותיי (עם נימוקים) MVP - סטיב נאש. בשנתיים הקודמות פחות הגיע לו אולם הבחירות האלה לא רלוונטיות לבחירה שלו השנה. נאש מביא את פיניקס למאזן השני בטיבו בליגה וראינו מה קורה לפיניקס כשהוא לא משחק. שחקן ההגנה - כולם אומרים קמבי, אז למה לא? שחקן שישי - ברבוסה השחקן המשתפר - אמרתי כבר שאני לא בוחר סופמורים, אז קווין מרטין נשמע לא רע בכלל השחקן המדרדר\מאכזב - קירילנקו רוקי העונה - ברנדון רוי. אחרי הכל הוא (ROY (Rookie Of the Year מאמן העונה - סאם מיטשל חמישיה ראשונה - נאש, קובי, לברון, נוביצקי, מינג חמישיה שניה - ארינאס, קיד, כרמלו, ג'וש הווארד, דאנקן חמישיה שלישית - דרון ויליאמס, קארטר, מקגריידי, גראנט, אמארה חמישית הגנה - קמבי, באטייה, ג'וש הווארד, ראג'ה בל, בואן הקבוצה המאכזבת - סקרמנטו והימור מי הולכת לעשות את זה - אני אלך על סאן אנטוניו תמיד ברירת מחדל אם כי דאלאס בהחלט יכולה גם כן

בן וואלס לא יכול להיות בחמישיה

אלא אם אתה מוציא סנטר, וזה אומר להוציא את קמבי. פרינס יכול להשתחל בכמה חמישיות אבל הוא 3/4 וזה אומר להוציא את מריון או גארנט, בוא נגיד שהוא ראוי להיות מחליף ראשון.

למעלה