סיכום סופ"ש!

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - מה קניתם השבוע? בילוי השבוע - סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

RTur

New member
עונה

שיר השבוע של דודו - מעליות, 2006, זוזי, שכחתי לאהוב, לולה, פוג אל נאחל שיר השבוע לא של דודו - לירז צ'רכי - מלכה קרה+בעיניים עצומות+עד הסיבוב הבא, אריק ברמן - המתוקות האחרונות+מה עוד ביקשת, מירי מסיקה - שלום לאמונות, דריה פלג - ביום הראשון של הסתיו, gwen stefani - cool השיר המאוס של השבוע - אין מה קניתם השבוע? כלום בילוי השבוע - סרט "סטפ אפ" סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - גומרות הולכות, ככה לא מתנהגים משהו שעשה את השבוע - כמה SMSים מאנשים מאוד חמודים.. משהו שהרס את השבוע - היומיים וחצי שבזבזתי בצבא חחח משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - המווווןןן - הופעה של עידן רייכל, הופעה של איגי וקסמן, הופעה של הדורבנים

שלי פאר

New member
או-הא כמה חיכיתי לזה :)

שתדעו לכם שממש השקעתי בשאלון והוא הולך להיות ארוך :) שיר השבוע של דודו - מעליות, נעים, חשבתי שיר השבוע לא של דודו - זה הולך להיות ארוך! עשיתי סופשבוע דיסקים ושמעתי את כל השירים שאני אוהבת (ושהם אני/עליי וכל התבלינים האלה..) * קרן פלס- זאת שבמקומי, שוכחת אותך, אם אלה החיים * לירז צ'רכי - ריסים, הכל יהיה בסדר * הנרי וניקה -בגידה * עידן יניב - לילה לבן * מירי מסיקה - שיר לשירה, טיפה טיפה, אף אחת, תן לי סימן, שני כוכבים * רז חדד - תודה לך * סינרגיה -תראי זה אני * אריק ברמן -המתוקות האחרונות * עברי לידר - זכיתי לאהוב, ביום שמש יפה, יותר טוב כלום *כמה טובים של עופר ניסים * נמרוד שיקלר - בכל יום שאת לא איתו * פסטיגל פנטזיה- השמיניה- שלוש חברות, אליענה בקייר- החץ המנצח, לירז צ'רכי - מלכה קרה, לקט האלופה,כל הפסטיגל ספירת מלאי * איה כורם- שירים 10-11 בדיסק, סוף הלילה, חצי, אתה זורם אצלי בדם * נינט טייב - הכל יכול לקרות, כשאתה כאן, אם תבוא, טוב למות בעד אהבה * דין דין אביב- חולמת, מוכרת לי מפעם השיר המאוס של השבוע - חושב עליה-עידן יניב מה קניתם השבוע? מתנות יומלדת לאחים שלי (נעליי סקטור), 2 זוגות נעליים לי, סיכות לשיער, פיצוחים, חולצה צבאת ועוד כמה שטויות שאני לא זוכרת בילוי השבוע - SLS סרט- נולדו לרקוד, מה נשים רוצות ספר - הדו"ח החדש של מבקר המדינה סדרה- מרתון חברים, ים של סודות תוכנית- איזה תוכנית!? אני כל היום חורשת על הפסטיגל החדש! עיתון השבוע - החוברת של הפסטיגל :) משהו שעשה את השבוע - SLS, אמא מיתר ויניב בת"א, הצורה החדשה בגבות, ארתור לא מתחייל, השיער שלי וההליכות בערב, הכרתי מישהו וזה לא בקטע רומנטי! (מוזר לי...) משהו שהרס את השבוע - תודה לאל לא היה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - SLS ושמיתר תחזור! יואווווווווווו איזה השקעה! :)

:/

שיר השבוע של דודו - אין. שיר השבוע לא של דודו - אני לבד עכשיו - סינרגיה. השיר המאוס של השבוע - אין. מה קניתם השבוע? כלום. בילוי השבוע -
סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - נמלטים. משהו שעשה את השבוע - יומולדת לחברות. משהו שהרס את השבוע - היום. הכל. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לכלום. שבוע טוב, חג שמח, צליל.

Or f

New member
....

שיר השבוע של דודו - 2006 שיר השבוע לא של דודו - המתקות האחרונות - אריק ברמן מוש בן ארי אנצל השיר המאוס של השבוע - היא יודעת.. זה נטחן ב24 מה קניתם השבוע? אהוד בנאי ממשיך לנסוע בילוי השבוע - לעבוד סרט/ספר/סדרה/תוכנית/עיתון השבוע - התפוז המכני משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - חנוכה והילדים שבאים איתו משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -שיגמר חנוכה והעבודה..

למעלה