סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

שיר השבוע של דודו - שיר השבוע לא של דודו - השיר המאוס של השבוע - בילוי השבוע שלכם - מה קניתם השבוע - ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

שלי פאר

New member
חיכיתי לזה ;)

שיר השבוע של דודו - בדיוק בזמן שיר השבוע לא של דודו - יום שמש יפה של עברי לידר השיר המאוס של השבוע - אין בילוי השבוע שלכם - מועדון התאטרון בת"א יפו מה קניתם השבוע - מסטיקים ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם- האלופה! - משהו שעשה את השבוע - שהייתי במועדון התאטרון וגם פגשתי את קרן פלס והיא אמרה לי שאני מרגשת אותה ואפילו חיבקה אותי מלאאא זמן איזה חמודה; שפגשתי את דורקה כפרע עליו יצאה לנו תמונה מכוערת וגם שסוף סוף התנשקתי עם אסי! משהו שהרס את השבוע -אמא שלי כמובן משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שמה שאני רוצה שיקרה ויקרה והכל יהיה בסדר בע"ה ;)

ביום שמש יפה
.

שלי פאר

New member
כפרע

את מוכנה להפסיק לתקן אותי?! חחח מעבולה את יודעת שאני לאב אותך!

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דודו - נסיכים וסוסים. שיר השבוע לא של דודו - יש המון. השיר המאוס של השבוע -
בילוי השבוע שלכם - מדרחוב, מתחם, ת"א, מעגן מיכאל
. מה קניתם השבוע - מה לא?
ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - The O.C
ודוקוסלב
. משהו שעשה את השבוע - ג'קו ומאיה בגמר!!!!!11&^%&%$^$#*)*&
משהו שהרס את השבוע - רפאל עלה
. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - לסיים מתמטיקה... ומהר!!!

RTur

New member
דוקוסלב? איך ראית?

עברת להוט או שאני סתם משלה את עצמי? חחח

RTur

New member
עונה:

שיר השבוע של דודו - מעליות, 2006, לולה שיר השבוע לא של דודו - לירז צ'רכי - מנוחה, הדורבנים - כל מה שרצית, קרן פלס - אם אלה החיים, זמנים משוגעים השיר המאוס של השבוע - כשאתה כאן.. בילוי השבוע שלכם - אממ החתונה של ידידה שלי חח
מה קניתם השבוע - כלום ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - האלופה משהו שעשה את השבוע - מאיה רוטמןןןןןןןןן
תל"י!!!!111 משהו שהרס את השבוע - זהבית.. בעעעעע
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - שמה שאני צריך לעבור יעבור כמו שצריך..

Moshik9

New member
...

שיר השבוע של דודו - מעליות שיר השבוע לא של דודו - משקנדה השיר המאוס של השבוע - אין בילוי השבוע שלכם -סינמה סיטי מה קניתם השבוע - לא משהו מיוחד.. ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם - מיאמי וייס משהו שעשה את השבוע - משהו שהרס את השבוע - משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא -

יאללה!

שיר השבוע של דודו -מעליות שיר השבוע לא של דודו -"לו רק יכולתי"-זה שיר של זמר ויוצר מדהים בשם נדב ארנון ובטוח שתשמעו עליו יום אחד! השיר המאוס של השבוע -כל הזמן אני חושב עליה עליהההההההה (בע!) בילוי השבוע שלכם -לא מה קניתם השבוע - ספר/סדרה/סרט/תוכנית/עיתון השבוע שלכם -לא משהו מיוחד משהו שעשה את השבוע -ההופעה של נדב ארנון בנתניה! משהו נדיר! באמת! נהניתי כ"כ ואני מחכה שיהיו עוד הופעות! משהו שהרס את השבוע -כרגיל... האחות האחראית שלי משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא - יום חמישי! אני מסיימת את השירות שלייייייייייי!!!!!!!!!

למעלה