סיכום סופ"ש!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
סיכום סופ"ש!

כמו שאמרתי אתמול, אני מתחיל בפינות קבועות כל יום בפורום.. אז הנה הפינה הראשונה והיא תהיה קבועה לימי שבת, שתפו פעולה! * שיר השבוע של דודו? * שיר השבוע לא של דודו? * השיר המאוס של השבוע? * בילוי השבוע? * סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? * משהו שעשה את השבוע? * משהו שהרס את השבוע? * משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? יאללה לענות!

../images/Emo13.gif

* שיר השבוע של דודו? נסיכים וסוסים. * שיר השבוע לא של דודו? כבשים, ואולי, איש יקר, כשהכל יעבור, שירים, האנשים החדשים ועוד...- עברי לידר. * השיר המאוס של השבוע?
* בילוי השבוע? שפיים. * סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? הממ, מגרש ביתי. * משהו שעשה את השבוע? שפיים. * משהו שהרס את השבוע? שפיים.
* משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? שאח שלי ילך לעבוד כבר

RTur

New member
עונה:

* שיר השבוע של דודו? דבר פתוח, פוג אל נאחל, אבוא אלייך, ימים צבעוניים * שיר השבוע לא של דודו? אלה - קרן אבראשי, הדורבנים - עוד לילה, איה כורם - יונתן שפירא * השיר המאוס של השבוע? נינט - כשאתה כאן * בילוי השבוע? יציאה עם חברים לאיזה משו חח * סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? האלופה * משהו שעשה את השבוע? היציאה עם החברים * משהו שהרס את השבוע? המלחמה, הסינגל של נינט * משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? "ברנשים וחתיכות", "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" ושפיים (תלוי במצב הבטחוני..)

שלי פאר

New member
עכשיו אני ;)

* שיר השבוע של דודו? בדיוק בזמן * שיר השבוע לא של דודו? בגידה של הנרי וניקה, זה רק הלב שכואב לך של אביב גפן, יש מלאא * השיר המאוס של השבוע? לא יודעת * בילוי השבוע? במלקט עם כל השכונה * סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? האלופההההההההה * משהו שעשה את השבוע? מממ לא זוכרת * משהו שהרס את השבוע? המלחה ותומר * משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא? שאני סיע לטבריה ותגמר והמלחמה ויגידו לי מתי אני הופכת להיות חיילת שבת קסומה

Or f

New member
אז גם אני..

* שיר השבוע של דודו? הימים האבודים * שיר השבוע לא של דודו? זה רק הלב שכואב לך * השיר המאוס של השבוע? הראל סקעת כמה עוד אפשר בכל מקום שאני פותח יש * בילוי השבוע? מטצ' -בר * סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? חדשות...לצערנו ראיתי הרבה * משהו שעשה את השבוע?חבר שלי שהגיע מחו"ל * משהו שהרס את השבוע? מלחמה * משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא?שלא תהיה יותר מלחמה..וגם אם תהיה אז לפחות שלא ימותו.. שבת שלום!

שלי פאר

New member
צלילה מה עובר עלייך

את בלחץ מהמלחמה או מה!? מה אני צריכה הוראות שירשור!? את ראית איפששהו שאני ואור לא שרשרנו נכון!?

RTur

New member
האמת שכן חח..

את שרשרת את התשובה שלך לתגובה שלי במקום לשרשור עצמו, ואור שרשר לתגובה שלך במקום לשרשור עצמו..

Or f

New member
אין לי כח..

וגם מה זה משנה...העיקר שאתם מבינים אותי..

hadaroshh

New member
עונה

* שיר השבוע של דודו? לולה * שיר השבוע לא של דודו?hey mama * השיר המאוס של השבוע? השיר של נינט!!! בבבעעע * בילוי השבוע?הלכתי לג'ימבורי! (והמבין יבין :p) * סרט/ספר/תוכנית/סדרה/עיתון השבוע שלכם? הנסיכה הקסומה.. _חחח עזבו) * משהו שעשה את השבוע?לראות את האחיינים =] * משהו שהרס את השבוע?אממ אולי בגלל שכל הזמן יש אזעקות?.. * משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא?שתפסיק כבר המלחמה!!

למעלה