סיכום מצעד שנתי תש"ע:

• פותח הנושא me123
  • פורסם בתאריך

me123

New member
סיכום מצעד שנתי תש"ע:

1. אברהם טל - אורות
2. היהודים - אצלך בעולם
3. גלעד שגב - אישה מהשמיים
4. אברהם טל - מחוזקים לעולם 5. אפרת גוש - אה אה אה 6. הדג נחש - שיר נחמה 7. גידי גוב - אני אוהב אותך חזק 8. דודו אהרון - תגידו לה 9. אביתר בנאי - לילה כיום יאיר 10. רוני דלומי - תן 11. בועז בנאי - מרוב אהבה שותק 12. שלומי שבת - שתדעי 13. יהודה פוליקר - אל תלכי עכשיו 14. אמיר דדון - אור גדול 15. ישי לוי - האחת שלי 16. משה פרץ - אשמור עלייך 17. קרולינה - אף אחד לא בא לי 18. הדג נחש - אני מאמין 19. דודו טסה - מעליות 20. הדג נחש - עוד אח אחד 21. דנה ברגר ואיתי פרל - הנה באתי הביתה 22. משה פרץ - מהשמיים 23. עילי בוטנר וקובי אפללו - מכתב לאחי 24. אייל גולן - מי שמאמין 25. הראל סקעת - מילים 26. ליאור נרקיס - ערב טוב לך 27. כנסיית השכל - על מה את חולמת 28. חן אהרוני ואסתי גינזבורג - נשימה 29. ירמי קפלן - כמה את צודקת 30. דני סנדרסון - אתה לבד 31. אייל גולן - רק מתגעגע 32. יהודה פוליקר - יום עצמאות שמח 33. מוש בן ארי- זיכרון אחד מושלם 34. גלעד שגב עם דין דין אביב ויהודה קיסר- נועדנו 35. Balkan beat box - Move it 36. התקווה 6 - כל יום מחדש 37.גבע אלון - The wind whispers 38. לי בירן- תני לי אוויר 39. שי גבסו- שמור על האמונה 40.Balkan beat box - My baby
זמר השנה
: אברהם טל
זמרת השנה
: אפרת גוש
הרכב השנה
: הדג נחש
פריצת השנה
: אביהו שבת
מזל טוב למאיר באום על הזכייה בשנה של הופעות חיות

adamwolff

New member
מצעד ביזיון

סלחו לי, אבל אני מאוד מאוכזב שדניאלה ספקטור הסופר מוכשרת לא זכתה לשום התייחסות במצעד. לא כזמרת או פריצת השנה, וגם לא הכניסה אף שיר! לעומת זאת, 20% מהשירים שנכנסו הם מזרחיים ושטחיים, ובנוסף גם אפשר לראות ברשימה את קרולינה הצווחנית ואסתי תתרכזי-ביופי-ולא-בשירה-שלך גינזבורג. ואני אפילו לא אדבר על מה אני חושב על השירה המעצבנת של אברהם טל, כי אם הוא הגיע כל כך גבוה אז כנראה שאת רוב הקהל (שהצביע) הוא תפס.

me123

New member
כנראה שזה הציבור../images/Emo3.gif

וגם אני אהבתי את דניאלה וחבל לי שהיא לא נכנסה. יש לה אחלה פוטנציאל

למעלה