סיכום מצעד שנתי תש"ע:
1. אברהם טל - אורות
2. היהודים - אצלך בעולם
3. גלעד שגב - אישה מהשמיים
4. אברהם טל - מחוזקים לעולם 5. אפרת גוש - אה אה אה 6. הדג נחש - שיר נחמה 7. גידי גוב - אני אוהב אותך חזק 8. דודו אהרון - תגידו לה 9. אביתר בנאי - לילה כיום יאיר 10. רוני דלומי - תן 11. בועז בנאי - מרוב אהבה שותק 12. שלומי שבת - שתדעי 13. יהודה פוליקר - אל תלכי עכשיו 14. אמיר דדון - אור גדול 15. ישי לוי - האחת שלי 16. משה פרץ - אשמור עלייך 17. קרולינה - אף אחד לא בא לי 18. הדג נחש - אני מאמין 19. דודו טסה - מעליות 20. הדג נחש - עוד אח אחד 21. דנה ברגר ואיתי פרל - הנה באתי הביתה 22. משה פרץ - מהשמיים 23. עילי בוטנר וקובי אפללו - מכתב לאחי 24. אייל גולן - מי שמאמין 25. הראל סקעת - מילים 26. ליאור נרקיס - ערב טוב לך 27. כנסיית השכל - על מה את חולמת 28. חן אהרוני ואסתי גינזבורג - נשימה 29. ירמי קפלן - כמה את צודקת 30. דני סנדרסון - אתה לבד 31. אייל גולן - רק מתגעגע 32. יהודה פוליקר - יום עצמאות שמח 33. מוש בן ארי- זיכרון אחד מושלם 34. גלעד שגב עם דין דין אביב ויהודה קיסר- נועדנו 35. Balkan beat box - Move it 36. התקווה 6 - כל יום מחדש 37.גבע אלון - The wind whispers 38. לי בירן- תני לי אוויר 39. שי גבסו- שמור על האמונה 40.Balkan beat box - My baby
זמר השנה: אברהם טל
זמרת השנה: אפרת גוש
הרכב השנה: הדג נחש
פריצת השנה: אביהו שבת
מזל טוב למאיר באום על הזכייה בשנה של הופעות חיות