סיכום מפגש!

yoad123

New member
סיכום מפגש!

כמובן שסיכום=... תמונות! אני אעלה כמה עוד מעט... האחרים שצילמו- גם להעלות.

flying eagle

New member
לאאאאאאאאאא!

חחחחחחחחחח אל תעלה!!! חח סתם, אבל תוסיף כותרות משעשעות או הסברים (אחרת אנשים פה יחשבו שאנחנו כולנו מוזרים....
)

pilot promo

New member
הסיכום מבחינתי...במילים לצערי../images/Emo7.gif

במעט זמן שהייתי הספקתי להכיר שישה אנשים מאוד נחמדים(שלמרבה ההפתעה אני זוכר את השמות שלהם)... אני לא יודע איך המשכתם אחרי שהלכתי ואני מקווה שהסתדרתם עם הקומבינות אבל אני בטוח שנורא נהנהתם כי אני נורא נהנתי בקצת זמןו שהייתי(נורא כעסתי על דרור אחרי שהלכנו אבל לא משנה...)ואתם כאלה אנשים נחמדים ומדהימים והיה לי לעונג(כזה דיבור מורתי....)להכיר אותכם קצת ועכשיו לפחות אני יודע למי אני מגיב... היה נוראנוראנוראנוראנורא כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אגב מיש רוצה להוסיף למסנג'ר(כי אני מאוד אשמח לדבר איתכם)- [email protected] (רק ציינו שאתם מהפורם או את שמכם בהודעה הראשונה כדי שאני אדע...) ואגב אני חייב להוסיף שכל הכבוד לליעד ולמי שעזר לארגן את המפגש...

yoad123

New member
עוד...

ליעד תפס תנומה קלה בזמן שחיטטנו בארנק של טל...
http://img173.imageshack.us/img173/8343/dsc00090ta3.jpg ליעד עדיין עייף, נופך נהייתה קצת רעבה עד השגיע השליח אז היא זללה קצת את הג'קט שלה ואבי מנסה להבין משהו שרז מסביר לו... ושוב... ליעד קצת עייף... (חח לא יודע למה הוא יצא ככה בכל התמונות).

מכושפת15

New member
אפשר ליד השמות

לרשום כינויים? כי אני אישית, לא מכירה אותם ולא יודעת מי כל אחד לפי השם

Elsewhere

New member
סיכומפגש. [אמיתי.]

אח, הימים הטובים שבהם סיכומפגש היה... ובכן, זה: קמתי לי בבוקר, בסביבות 7 ככה, וחשבתי לעצמי "הו, נהדר, אני אשכב קצת במיטה, אקום ב-8 ואתארגן והכל יהיה טוב ויפה". אז שכבתי קצת במיטה, ואז... נרדמתי!
התעוררתי, טמטמ, הייתי בטוח שפספסתי את המפגש ושליעד ירביץ לי כי אני מאחר [
], אבל היה בכלל 9.
התארגנתי והתהלכתי לי לרכבת, ודאגתי לשים את הפלאפון במקום שאראה/אשמע/ארגיש [רטט] כשהוא מצלצל, למקרה שמישהו יתקשר. אבל, היי, זה לא קרה
. יצאתי מהרכבת, עליתי למעלה, וראיתי שלושה אנשים. אז, המ, שאלתי אותם מטעם מי הם כאן. :X "מטעם עצמנו?" [כאילו שיואו, אנחנו פריקונים מאאאאאאאאאאאאאאאאגניבים
.] אז, נו, לא. ואז מצאתי עוד שתי נקבות ביישניות וחמודות, והנחתי לי ש"היי, זה הן!". ואכן היו אלה נופך [
] וטל [
2]. ליעד הצטרף וחיכינו לנו בתחנה לאנשים. אם לדייק, ליועד ולאבי. יועד הגיע תוך כמה דקות, אבל לאבי נאלצנו לחכות במשך, אהמ, עשרים דקות ככה, כי הוא היה מהצד השני של התחנה ולא ראה אותנו. >> הו וול. עלינו למעלה, לקניון, תוך כדי התחמקות מחוכמת מהבדיקה הבטחונית [מי קרימינלים, מי?], ופגשנו בים ובדרור. לאחר דיון מעמיק, החלטנו ללכת לגן המשולש [ונחשו מי הוביל |נרקיסיזם|] ולהזמין לשם אוכל. גאד, זו הייתה טעות. :| הגענו, ישבנו, פטפטנו. ים ודרור הלכו. אספנו [נופך, יועד ואני] את ליאור מתחנת הרכבת ת"א מרכז אלינו לגמ"ש... וחיכינו לאוכל. וחיכינו. וחיכינו. וחיכינו. ואכלנו שוקולד!!!!11 וחיכינו. וחיכינו. והמצאנו לחשים להביא את ההמבורגרים לכאן! וחיכינו. והלכנו לשפיץ של המשולש. וחיכינו. ואז הגיע השליח המכוער, ואכלנו[!!!!!11]. ואז סיימנו לאכול, עברנו למקום אחר, ואחרי מעט מאד זמן במקום האחר חזרנו לעזריאלי. הלכנו להתיישב במינוס 3 [כי זה לא צפוף, אבל מחניק כאילו זה כן!] וחיכינו לדניאל. וחיכינו. וחיכינו. וחיכינו. ואז היא הגיעה! [שימו לב איך חיכינו לדניאל פחות מלשליח. אה? ;]
] ואז היא הלכה.
ואז כולנו הלכנו. >: וליעד ואני עלינו על הרכבת, ואז התברר לי שאין לי איך להגיע מהרכבת הביתה ושהולכים למקס ברנר בת"א, אז ירדתי בהרצליה וחזרתי לתל אביב. אבל זה כבר סיפור אחר. בסה"כ - היה ממש כיף. ממש, כאילו.
בשתי ההודעות הבאות יצורפו תמונות. האחת - רשימת השם/כינוי/מסנג'ר. השנייה - משהו שמצאתי ב"ישראלי" של הבוקר וחשבתי לשתף עם ליעד [My fellow McLachlanist].

Elsewhere

New member
הרשימה!

ותודו שחיכיתם לה. ליעד, שים לב איך זה שמור ב-JPG. [הכל מאהבה.
]

Elsewhere

New member
סעמק. ../images/Emo10.gif

אני לא מוצא את הדבר השני.
זה היה סיקור [במידה מסוימת] של Mirrorball הכפול, שיצא לא מזמן. כתבו שם שהגיע הזמן שהיא תוציא את האלבום של ההופעה [שהייתה ב-99, אני חושב]. אף אחד לא אמר להם שהיא כבר הוציאה את Mirrorball? >> טיפשים, משהו. ;[ קיצר, היו שם שבחים לשרה. שהיא נשמעת כמו אלאניס לעתים, כמו פיונה אחרי הקפה של הבוקר אומשהו כזה.
ואמרו שיש בשירים שלה פשטות ומשהו כזה. וזה היה ממש יפה.
בוּז.

למעלה