סיכום מפגש!

yoad123

New member
ונראה לי שהלקח שכולנו למדנו מזה היה

לא להזמין משלוחים מבורגראנץ`/tapuzforum/images/emo70.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

flying eagle

New member
היי!!

שכחת לציין שלא סתם אכלנו שוקולד, אכלנו אותו בשיטת הקיבוץ! (שוויון וכזה...
) וגם כולכם למדתם שקיבוץ זה שליטה

yoad123

New member
עכשיו נזכרתי!

טל עדיין חייבת לי פסק-זמן, מקופלת וכיף-כף... חחח שכחתי לקחת בסוף...

../images/Emo3.gif

ולמי שלא מזהה [יש מישהו?] - אני אבי. בכלליות תימצתו פה כבר את הכל [כי אני נשארתי בעזריאלי עם חברים עד 10 בלילה!] והיה כייף!!
אגב, יש להזכיר את בר-חן. שהגיע ישר אחרי שהתפטר מהעבודה שלו בעזריאלי [כל הכבוד!
]. יש תמונות גם לטל ולליאור! תעלו תעלו תעלוווו!!~
היה נחמד.

Charmed YC

New member
נשמע ונראה שנהנתם ../images/Emo9.gif

אני לצערי לא יכולתי להגיע בגלל ההורים שלי... הם לא ממש בעד מפגשים מהאינטרנט -.- אחכה לפסח בתקווה שיהיה עוד מפגש אולי עד אז אצליח לשכנע אותם... \:

barhenhalliwell

New member
.. ממה שאני הייתי היה ממש נחמד..

וזה נראה שבמשך כמה שעות חברי הפורום הנוכחים די התאגדו לקבוצה שכזאת.. והיו צחוקים, וקישקושים.. אהה וכן.. התפטרתי מהעבודה כמה דקות לפני שהגעתי. יחי מפגש הפורום הראשון!

סיכום המפגש ^^

תכננתי לקום מוקדם. להתארגן לי באיטיות,ולעלות לרכבת של 10:09. אבל משום מה קמתי רק ב9 וארבעים! ניסיתי עוד איכשהו לעשות הכל מהר ולהספיק את הרכבת,אבל פיספסתי אותה באיזה 3 דקות :( הרכבת הבאה הייתה רק ב12 ועשרה,אז בינתיים חזרתי לבית לאכול משהו... אה ובין לבין דיברתי עם ליעד והבנתי שגם הוא פספס את הרכבת :X קיצור עליתי לרכבת ב12 ועשרה,ובאחד וחצי בערך ירדתי בתחנת השלום. ואז פתאום אומרים לי שלא הייתי אמור לרדת שם! אז מזל שהספקתי לחזור לאיזושהיא רכבת שעצרה במקום המבוקש חח. ואז ראיתי את נופך,רז ויועד החמודים! ומשם המשכנו לגן. ובדרך רז מצא...קונדום
ואז פגשתי את אבי טל וליעד החמודים 2! ומפה כבר סיפרו הכל חח...ובסך הכל היה ממש אחלה! אני מקווה שבמפגש הבא יבואו עוד אנשים. תמונות אני אעלה מאוחר יותר...

anat113

New member
אוף../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

אתם לא מבינים כמה עצבן אותי שלא יכולתי להגיע בסוף! אני יושבת לי בקריה המסריחה הזאת, בידיעה שאתם עושים לכם כיף איי שם בגן המשלוש\ריבוע\עגול הזה...ואני שם
..במשרד
...לבד
..בוהה בקירות כי אין מה לעשות כי כולם בהדממה.. אבל ענת?! לא.....! היא צריכה להישאר במשרד..כי זה מה שהקצינה אמרה...אין מה לעשות..
קקי..

yoad123

New member
לא נורא../images/Emo24.gif

אני בטוח שנעשה מפגש שוב בקרוב... היה מאוד כיף... ואז הקצינה שלך, המפקד הראשי לך,הרמטכ"ל, ראש הממשלה ונשיא ארצות הברית בעצמו יכולים לקפוץ לי... את תבואי

סיכום מפגש../images/Emo9.gif (והפעם שלי...../images/Emo13.gif)

טוב, הגעתי, מסתבר ראשונה... כי ליעד היה כל כך מלחיץ שלקחתי רכבת שמגיעה ב11 ורבע
ליעד התקשר אלי והודיע לי שהוא פספס את הרכבת, אבל! נופך כבר שם. התקשרתי לנופך, מצאנו אחת את השניה וישבנו על ספסל שם בתחנה... עכשיו, לא ידענו מה קורה עם שאר חברי הפורום, ולא ידענו איך לזהות אותם, או לחלופין - שהם יזהו אותנו. ולא היה לנו את השלט שליעד הכין... אז פשוט הכנו אחד משלנו XD נופך תרמה נייר טישו + עט, ונכתב, כחול על גבי טישו: "מפגש פורום מכושפות" וכמובן ציירתי גם את הסמל של מכושפות בצדדים
הרגשנו מאוד מפודחות להסתובב עם זה.. (גם עם השלט שליעד הכין זה היה ככה
), אז ניסינו לתלות את זה על עלים עם סיכות של עיתון שמצאנו שם XD חח קיצר עשינו שטויות... אחרי איזה שעה ליעד הגיע, ולאט לאט הגיעו אחריו גם רז, יועד, אבי, ים... ואת השאר רז תמצת די טוב, בעיקר את ההמתנה לאוכל המסריח מבורגראנץ' XD יש לי מלא תמונות (כמעט 100
), אני אקטין אותן ואתחיל להעלות עוד כמה דקות
וגאד, יועד! צילמת אותי מלא בפרופיל
מה עבר לך בראש?!??!?? תתבייש לעצמך.

וקדימה תמונות! ../images/Emo26.gif

אה, רז יקירי (
), מזל טוב על ההכחלה
תמונה ראשונה - השלט שאני ונופך היצירתיות הכנו

עצירת ביניים../images/Emo3.gif

ליעד הלך לבקש ממקדונלד'ס טלפון כדי להזמין לפארק, ואנחנו ישבנו וחיכינו. לא היה להם טלפון
שימו לב איך כולם בורחים מהמצלמה....

למעלה