סיכום מפגש

איקידו וזאב הם אותו אדם

רק ניקים שונים. פשוט את הבלוג שלי אני מנהל תחת הניק איקידו ואילו בפורומים שונים אני בד"כ מעדיף להזדהות בשמי האמיתי.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifאיאיידו! ../images/Emo3.gif

[לא שיש לי משהו נגד קנדו, כן?
]

GnomeBubble

New member
חבל שבסוף לא הספקנו לראות הדגמה

של איאיידו. טוב, בפעם הבאה

../images/Emo150.gif אבדות ומציאות ../images/Emo150.gif

להלן הפריטים שנשכחו בדוג'ו: כפתור גו שחור אחד. מטען עם שתי סוללות. שקל ועשר אגורות. ילד בן ארבע ועשרה חודשים העונה לשם קזוקי.

SashTheRed

New member
איזה שם ענק

איזה שם ענק!!! קזוקי!! הוא גם מדבר יפנית במקרה? אגב, שכחתי גם להודות לכולם על האוכל! היה ענק!! במיוחד הסושי!

קזוקי מדבר יפנית שוטף כי עם אשתי

הוא מדבר רק יפנית. בהוא גדל על ברכי האנימה אז אל דאגה. אגב, Anpanman ו hamutaro הם החביבים עליו.

איתי בעיקר עברית והוא מדבר יותר טוב

עברית אבל הרמה שלו ביפנית גבוהה מאוד. לפעמים אני משוחח איתו ביפנית והוא אוהב את זה מאוד.

GnomeBubble

New member
../images/Emo6.gif

הכפתור הוא בטח שלי. כנראה שגם המטען. ואם אף אחד לא דורש את הילד החמוד, אז אני גם מוכן לקחת.

nikita j y

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo99.gifקזוקי../images/Emo99.gif

אני מוכנה לקחת אותו, שילמד אותי יפנית

tals56

New member
חוצפנית

כזאת צעירה בפורום וכבר סופחת לעצמה דברים?! XD הילד שלי!

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifהיי, היי, יש לי היסטוריה

ארוכה עם קזוקי
כמה אירועים שאני בהיתי בו והוא התעלם ממני לא הולכים ברגל!

איזה כיף ../images/Emo13.gif

היה נהדר, ותודה רבה לכל מי שטרח ועשה ואירגן ובא. התוכן היה מעולה והיה מעניין מאוד לדבר עם אנשים.. באשר לילד - אני מוכנה בהחלט לספח אותו אליי. לראות אותו משחק, מטפס על אנשים, מתרוצץ מתגלגל ומשחק תופסת עם אבא שלו היה מסוג המחזות שהייתי מסוגלת לשבת לראות שעות, זה כ"כ מחמם את הלב ויפה ומצחיק וחמוד לראות אותו שמח ושובב ומחייך ללא הפסקה! זה רק גורם לתמונה שלו מליל הסדר שפירסמת איפשהו (עם ההגדה על הראש ומראה מיואש משהו) להיות עוד יותר קורעת מצחוק. אם צריך בייביסיטר - תרימו טלפון, מפ"ת אבוא במיוחד בשביל מנה מהחיוך שלו
ועוד הזדמנות לתרגל יפנית עם ילד בן 4 ו-10 חודשים
אני חייבת לומר שבין הדברים שהרשימו אותי היו דברים שקשורים למקום עצמו (כתלמידת טאי צ'י בדוג'ו מקסים ומדהים בפני עצמו בפ"ת אך שונה ובעל מוטיבים סיניים לדעתי) - ספרייה מעניינת ביותר שהלוואי שהיה לי את כל היום איתה ויותר, דוג'ו מקסים בפשטות וביופי שלו והשיטה שכתובה בMENU עם הסמיילים משני הצדדים (זו עבודתו של קזוקי?) שלמיטב הבנתי ניתן להתאמן מידי יום כולל שבתות בדוגו' המקסים הזה ומעבר לכך - כל הרמות מתאמנות ביחד. אם זו שיטת לימוד יפנית מסורתית אשרי מי שלמד ביפן. תודה על הכנסת האורחים, תודה על ההרצאות, תודה על השיחות המרתקות.

למעלה