ואוו, איחרתי ../images/Emo6.gif
טוב, תודה לכולם. ממש ממש תודה לכולם שהגיעו. המפגש הזה הוא לא סיפור הצלחה שלי או משהו כזה (אני אחרי הכל לא עשיתי כלום חוץ מלהכין את ההרצאה שלי, ולהביא כיבוד כמו כולם), אלא פשוט של כולנו: של הלה (ToHrU) שהעלתה את הרעיון של זאב שסיפק לנו את המקום הנפלא (ואת המקרן, שבלעדיו לא רק שלא הייתם שומעים אותי, גם לא הייתם רואים על מה אני מדבר
) של גיא שהכין הרצאה והדגמה נהדרת על קליגרפיה ושל כל מי שבא. לפי מה שראיתי כמעט כל אחד הביא משהו משלו איתו, והיה ממש כיף. וגם לכל מי שנאלץ לסבול מהבלבול שלי (זה רק מעייפות) ומהוליום החלש שלי בהרצאה על הכתב (היי יבגני, לפחות לא נשבר לי המקרופון
) וגם לנטלי שסבלה מהווליום החלש שלי במשך כל הנסיעה... אני נזכר גם שחשבתי בהתחלה שנשתעמם אפילו, כי היו רק 3 פעילויות מתוכננות, והרבה זמן פנוי, אבל בסופו של דבר יצא שהיה לנו על הרבה מה לדבר, ואני מרגיש שאני לא היחיד שהרגיש שהזמן רץ מהר מדי, והיו הרבה דברים שלא הספקתי לדבר עליהם והרבה אנשים שלא הספקתי לדבר איתם. אני כבר לא יכול לחכות למפגש הבא
אז, זהו, מצטער על האיחור הרב בשליחת ההודעה (ובפתיחת האלבום החדש). פשוט הדבר הראשון שעשיתי כשחזרתי הביתה זה להתמוטט ולישון קצת. hontou ni arigatou gozaimashita, minnasan!