סיכום מפגש

Magma99

New member
סיכום מפגש

קודם כל תודות: תודה לזאב על האירוח ועל הדגמות האייקאידו תודה ל-tenguy על הסדנת קליגרפיה תודה לבועז על ההרצאה על הכתב היפני תודה להלה שיזמה את המפגש ותודה לכל השאר האנשים שבאו, השתתפו, הביאו אוכל וכו' היה מעניין ובהחלט כיף לפגוש את כולם לדעת מי האנשים מאחורי הכינויים אני מקווה שכולם נהנו כמוני :)

CountDust

New member
היה נהדר! ../images/Emo24.gif

אני חושב שהיו כשלושים חבר'ה מהפורום ובסך הכל כ-40 - הצלחה מסחררת! מצטרף לכל התודות - זאב, גיא ובועז על הדגמות והרצאות מרתקות. היה פשוט כיף גדול!

שרית(^_^)

New member
zannen ../images/Emo10.gif

ברגע האחרון צץ לי היום משהו ששיבש לי את התוכנית להגיע למפגש
איזה באסה... ובמיוחד לאור העובדה ש"הביקורות מהללות"... מקווה שמפגש נוסף יאורגן בקרוב. ובנתיים אשמח לראות תמונות, אם יש, ולקרוא קצת יותר פרטים על מה הפסדתי...

neko

New member
גנום, איפה אתה מסתובב?

צריך גלריה חדשה למפגשים פורום

GnomeBubble

New member
יהיה עוד מפגש

kitto! לא, יותר מזה, אני כבר מבטיח לתכנן עוד מפגש באוגוסט, אולי אפילו בתחילת אוגוסט. הפעם אולי עם פחות תכנים (אני אהיה בחו"ל לכמה זמן, אז אני לא אוכל להכין עוד הרצאה), אבל עם יותר זמן חופשי להעביר ביננו, ול-Oracle אני מבטיח להביא רמקולים יותר טובים כדי שישמעו גם את המוזיקה.

SashTheRed

New member
תודה תודה לכולם!!

קודם כל, תודה רבה לכולם. זה בהחלט היה מפגש ממש מוצלח ונהניתי מכל רגע ממנו, ואני לא יכול לחכות עד למפגש הבא כדי לראות את כולכם שוב. תודה לטנגאי על הרצאת הקליגרפיה המעולה, ולבועז על הרצאתו, לזאב על האירוח וההדגמה של האייקיודו, להלה על היוזמה, ובכלליות, ממש תודה רבה לכולם על זה שבאו, על החברתיות, ועל זה שגרמו לי אישית להנות כל כך הרבה. היה ענק!!! אה, ועוד דבר, בבקשה אל תעשו עוד מפגש בתחילת אוגוסט T_T אני טס בקרוב לחו"ל ואני אחזור רק ב-18 באוגוסט, ועוד ב-25 באוגוסט, יכול להיות שאני נוסע לאילת, אז הייתי ממש עצוב, אם היה קורה שהייתי מפספס עוד מפגש... כאילו, בכלליות, אולי זה מצוין בשביל מסוימים, מפגש בתחילת אוגוסט, אבל אם אפשר, אשמח אישית על תאריך אחר כשאהיה בארץ ואוכל לבוא. ושוב תודה רבה רבה רבה!!! היה ענק, ולא נהניתי כל כך הרבה מעולם!! זה אחד מהפעמים האלה שאני קצת מרגיש שייך, על אף שאני סתם נוב פה...

Tenguy

New member
בוקר טוב! ... כן - אני בעד ../images/Emo13.gif

מאד נהניתי, ואני שמח שהתלהבו מהקליגרפיה - למרות שמעולם לא נתתי קודם הרצאה על קליגרפיה והייתי דיי עייף (ועוד נסעתי מהמפגש לעבודה, והגעתי הביתה בשבע בערב). ולאור הביקוש... אני אביא הרבה נייר ואעשה קליגרפיה לכל מי שירצה, וכל אלה שביקשו הפעם ולא יכולתי לתת להם דף עם קליגרפיה - יפוצו בקליגרפיה בפעם הבאה שניפגש. ושוב תודה לזאב, על האירוח הנהדר - ולכולם, על ההשקעה והחוויה

ToHrU

New member
הקליגרפיה שציירת לי

עם המילה אופק (פירוש הכיונוי שלך
) כבר תלוי בחדר שלי - תודה רבה זה מדהים!!!

Tenguy

New member
יפה! אני שמח בשבילך... ובפעם הבאה..

(אם יבקשו...) אני אנסה להרחיב בקליגרפיה 書法, לתת לעוד אנשים קליגרפיות שיירצו לקחת איתם, ואולי גם להדגים קצת 墨絵 - ציורי דיו יפניים. את האמת, דיי שיקשקתי בהרצאה הזאת, שבפועל לא היתה בכלל לפי התכנון המקורי שחשבתי להציג אותה.... אבל ניראה לי ששרדתי טוב איכשהו....

Tenguy

New member
קליגרפיה ביפנית : 書道

ומה שכתבתי קודם זה קליגרפיה בסינית : 墨絵. זה מה שקורה שכותבים עייפים... או בגלל שחבר טוב שלי נחת היום מבייג'ינג, שם הוא כבר לומד באקדמיה זו השנה ה-3 קליגרפיה וציור סיני קלאסי (איך שאני מקנא בו................................)

ToHrU

New member
ואיי מדהים!!!!

איזה יופי!!!!! זה עושה חשק גם ללמוד ^_^

Tenguy

New member
אני רואה שבאמת הייתי מאד עייף אתמול

והתבלבלתי גם בתיקון שלי להודעה הראשונה... והינה ההסימניות כמו שצריך: קליגרפיה בסינית : 書法 (shufa( קליגרפיה ביפנית : 書道 )shodo( ציור בדיו ביפנית : sumi-e )墨絵( זהו, ועכשיו אני הולך לעבודה.... ברררררר...

neko

New member
היה בהחלט כיף../images/Emo70.gif

הזדמן לי לפגוש סוףסוף רבים וטובים מהפורום, וכמובן את זאב ארליך (שאני מכיר גם מפורומי אמנויות הלחימה וממליץ מאד על הבלוג שלו), שלו אנחנו חייבים תודה ענקית על האירוח. אני לא אנסה למנות כאן את כולם, כי אני בטוח אפספס חלק
התחלתי לספור את הימים למפגש הבא...
ד"א, במעגל בהתחלה ספרתי 45 בדיוק, מרשים ביותר. אני עוד זוכר את הימים של ההתחלה, שבכלל לא חלמתי על פריחה כזאת ומפגש כזה. לכל הנוסטלגים שבינינו, הנה ימיו הראשונים של הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=830&firstmsg=1&archive=1

tals56

New member
מיאוווווווווו

אוףףף כמה חבל שלא יכולתי לבואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני רוצה לראות תמונות ושתפרטו יותר על מה היה שם מאשר להגיד כמה אנשים היו שם... ודרך אגב נקו:האתר NEKO.CO.IL לא עובד... XD

neko

New member
כן, האתר הורד מזמן וטרם טרחתי

להחזיר אותו לחיים... אחרי המבחנים

Kawaii Baka

New member
היה, מן הסתם, נהדר!

תודה לזאב על האירוח, לtenguy על הסדנה (אפילו שלא הצלחתי לחטוף את אחת הדוגמאות :<) ולבועז על ההרצאה (אפילו שהוא צריך מיקרופון). העובדה שהיו פעילויות כלשהן במהלך המפגש הוסיפה המון והיא בעצם הסוד למפגש טוב מתברר. תודה גם לbluemoth על כך שהיה נדיב מספיק כדי לספק לי טרמפ למפגש. אני כרגע לא מוצא את הכבל של המצלמה, אז כל התמונות שלי יאלצו לחכות למחר בבוקר, לצערי. :<

furrball

New member
היה נהדר

בועז, זאב, וכל המארגנים: gokurou sama deshita כשכל האנשים שכותבים פה מדי פעם הודעות מתאספים ביחד... וואו איזו עוצמה! היה מדהים לפגוש את כולם, גם למרות שהצלחתי להגיע רק ב-1:30. כולם הגיעו הביתה בשלום?
בטח ניפגש שוב בהזדמנות קרובה minna, genki dashite ne... minna sorotte ha saikou deshita ne nihongo no benkyou issho ni ganbarimashou ne

למעלה