סיכום מפגש

tals56

New member
שאלה קטנה

במקרה היה פייט בין NEKO לGB,מי מנהל טוב יותר?

neko

New member
איך שמחתי שהתאמנתי שנים

באמנויות לחימה, אחרת הייתי יוצא ממש פצוע מהקרב הזה

tals56

New member
אז היה פייט?

נו אני מחכה לתמונות שכל הפרצופים שאני מדמיין ישנו את צורתם לפרצופים אמיתיים!

ToHrU

New member
היה פשוט מ-ע-ו-ל-ה ../images/Emo140.gif

אני חייבת תודה ענקית לבועז ולזאב על הגשמת חלום . . . תודה לגיא הנהדר על הרצאת הקליגרפיה ושוב תודה לבועז על הרצאת התפתחות הכתב ועל לוחות הגו, שבזכותם למדתי קצת לשחק ;) זאב - האירוח היה נפלא! תודה ענקית לכל מי שהגיע והפך את המפגש למהנה כל כך. באמת, לפני כחודשיים כשפניתי לבועז עם רעיון למפגש לא האמנתי שבאמת ייצא מזה משהו כל כך נהדר . . . עוד כמה דקות אפתח שרשור תמונות מהמפגש ואני אשמח אם בועז יפתח גלריה, אבל בינתיים . . . (חסרת סבלנות שכמותי . . .)

neko

New member
איזה מוזר שפתאום יש פרצופים וקולות

צמודים לניקים בפורום

ToHrU

New member
אוקיי חבר'ה . . .

משום מה תפוז מתקשה להעלות את התמונות שלי גם כשניסיתי שתי תמונות בקובץ וורד. אז כרגע אני עורכת קובץ וורד עם תמונות "נבחרות". כל מי שמעוניין לקבל מוזמן לשלוח לי מסר עם אימייל או אייסיקיו ואני מבטיחה לשלוח לכולם . . .

Satou

New member
למה להעלות לתפוז?

אם את רוצה להעלות הרבה תמונות בבת אחת אז עדיף שתעלי ל-Photobucket.com (הרשמה חינם). אחרי שתעלי הכל תהיה לך מן תיקיה עם כל התמונות ואז תוכלי לקשר את כולנו.

ToHrU

New member
אוקיי אז אני מעלה לאתר הזה

שוב . . . זה לוקח זמן . . . כשאסיים אשלח לכם קישור . . .

GnomeBubble

New member
ואוו, איחרתי ../images/Emo6.gif

טוב, תודה לכולם. ממש ממש תודה לכולם שהגיעו. המפגש הזה הוא לא סיפור הצלחה שלי או משהו כזה (אני אחרי הכל לא עשיתי כלום חוץ מלהכין את ההרצאה שלי, ולהביא כיבוד כמו כולם), אלא פשוט של כולנו: של הלה (ToHrU) שהעלתה את הרעיון של זאב שסיפק לנו את המקום הנפלא (ואת המקרן, שבלעדיו לא רק שלא הייתם שומעים אותי, גם לא הייתם רואים על מה אני מדבר
) של גיא שהכין הרצאה והדגמה נהדרת על קליגרפיה ושל כל מי שבא. לפי מה שראיתי כמעט כל אחד הביא משהו משלו איתו, והיה ממש כיף. וגם לכל מי שנאלץ לסבול מהבלבול שלי (זה רק מעייפות) ומהוליום החלש שלי בהרצאה על הכתב (היי יבגני, לפחות לא נשבר לי המקרופון
) וגם לנטלי שסבלה מהווליום החלש שלי במשך כל הנסיעה... אני נזכר גם שחשבתי בהתחלה שנשתעמם אפילו, כי היו רק 3 פעילויות מתוכננות, והרבה זמן פנוי, אבל בסופו של דבר יצא שהיה לנו על הרבה מה לדבר, ואני מרגיש שאני לא היחיד שהרגיש שהזמן רץ מהר מדי, והיו הרבה דברים שלא הספקתי לדבר עליהם והרבה אנשים שלא הספקתי לדבר איתם. אני כבר לא יכול לחכות למפגש הבא
אז, זהו, מצטער על האיחור הרב בשליחת ההודעה (ובפתיחת האלבום החדש). פשוט הדבר הראשון שעשיתי כשחזרתי הביתה זה להתמוטט ולישון קצת. hontou ni arigatou gozaimashita, minnasan!

GnomeBubble

New member
הא, ותודה גם לנקו-סנפאי

שפתח את הפורום לפני 3 שנים (למרות שאני מרגיש כאילו הפורום קיים כבר עידנים על גבי עידנים), וגם הצחיק את כולנו במפגש.

tals56

New member
יוו הפעם הבנתי את מה שאמרת!

ביפנית כמובן ^^ תרגום:באמת תודה רבה לכולם! אם אפשר אז תתנו לי את החצי שעה אושר שלי שהצלחתי להבין מה באמת אמרו ואז תנפצו לי את האשליה ותתנו לי את התרגום האמיתי. אני אודה לכם מאוד.

GnomeBubble

New member
התרגום האמיתי זה "הסושי היה טעים"

ואם כבר סושי, אז אני צריך גם להודות לטל/טימי/stavinke שהכין סושי מדהים (שנגמר בתוך שניות
).

tals56

New member
ידעתי שזה הסושי היה טעים!

אבל בבילון קצת הטעה אותי כשהוא אמר שHONTONI (שממילא אני מכיר את המילה) זה:"באמת"

../images/Emo194.gif יוהוווווו../images/Emo175.gifרשמים מהמפגש

איזו הפתעה!!! למעלה מארבעים איש התאגדו להם בדוג'ו ברחובות - מתוכם כשלושים מחברי הפורום הנפלא הזה. אנשים מקסימים, מבריקים, מחייכים ונעימים להפליא. אילו הינו כולנו לוקחים טיסת שכר ליפן ביחד אני בטוח שהיינו נהנים מנסיעה מושלמת. היה לי העונג לארח את המפגש ואשמח לעשות זאת שוב מתי שרק תזדקקו. השתתפתי בהרצאה ובהדגמה באופן חלקי אבל המעט שראיתי היה מרתק וברמה גבוהה מאוד. כל הכבוד!!! למדתי לא מעט דברים חדשים אבל החשוב מכל הוא שלמדתי שאני בחברה טובה
יש לא מעט אנשים שהייתי רוצה להכיר יותר לעומק ואני מקווה רק שניפגש שוב במפגש הבא. אני מבטיח להכין את כדורי האורז המפורסמים שלי. נקו, אייל, בועז, כדור הפרווה, OBAKE, קוואי באקה, הלה, סיגל, קוראל, לוליטה, עידו, גיא, צמד לוחמי הקנדו החמודים להפליא ועוד ועוד ועוד, אני מחכה שניפגש שוב.

ToHrU

New member
חחחחחחחחח הצלחת להפוך אותה . . .

שוב תודה רבה זאב !!!! היה מעולה!!!

tals56

New member
פלאי הטכנולוגיה

זה איקידו שם בתמונה או זאב ארליך?

למעלה