סיכום מפגש קיץ 2005

סיכום מפגש קיץ 2005

אז ככה, היה ממש כיף לראות את כולכם שוב (ואת החדשים שלא היו בעבר). חבל שהרמוני לא יכלה בסוף להגיע גם (ושאר האנשים, במיוחד לימור מאורנית
) והכי מעצבן שפייטון הלך בגלל הרכבת המעפנה שלו, אה?
לשחר יש בית מהמם והוא חי בסטייל כמו שצריך. הכל מעוצב בטוב טעם, אפילו כוסות השתייה היו צבעוניות וחמודות, באמת תודה על אירוח מקסים. אני אשאיר לכם את הבמה לסכם על המפגש, המתמטיקה שרצה בו עם כל המספרים, פאני ג'ק (הכינוי סמיילינג מתבטל עקב חבישת הכובע) ואשלי המתנחלת....

Dawn12

New member
האירוח היה לוקה בחסר ../images/Emo3.gif

נשארו לי עכשיו שלושה בגטים וחומוסים וגבינות שהתכוונתי להוציא החוצה (לא סתם היו שם מזלגות וסכינים
) אבל שכחתי מהם לגמרי... לא נורא, יהיה לי אוכל לסופ"ש
חוץ מזה, נראה לי שהיה לנו הספק יפה הפעם מבחינת הפרקים, והיה כיף לראות אנשים חדשים!

dvd3434

New member
סיכום מפגש...

קודם כל מי היה שם: אני שחר ( המארח) אדר ירון מיקי אורטל JUNNY וכמובן, המומחה הגדולה- מורתנו ורבניתינו- אור מה היה? סנקציות של אורטל ( משמעת ראול) שדווקא עבדו די יפה, חוץ מכמה הערות שלי על חלוקת היופי במשפחת גוטיירז.... בכי קורע לב- של אור, באירוע מצער וקורע לב שקרה בפרקים האמריקאים ( וכולם יודעים מה זה- גם מתנגדי הספויילרים) אקסיטים של מיקי לשתי מטרות (1. מדריכת שירותים ומשתמשת כבדה. 2 ראש מדור סיגריות ומשתמשת כבדה) ודיונים על משמעות החיים הצח"מים... ואם מדברים על תוכנית ההתנתקות- אז בנוסף לאשלי הרבנית היה גם את ניל החוזר בתשובה שמתבצר בבית בנצרים ומוחה נגד ההתנתקות לסיכום, מפגש מהמם- נהניתי מאוד להכיר את האנשים הנפלאים שעומדים מאחורי הכינויים, והמון תודה לשחר על האירוח

אז פעם הבאה לא להתעצל ולהגיע ../images/Emo8.gif

היו מלא צחוקים והפסדת דברים טובים
(מישהו אמר בריאנה
)

pumiki25

New member
אוי, אוי...

מאיפה מתחילים?!
היה נחמד כל כך - שאם לא הייתי נוטה להירדם בסביבות שלוש (
) - עוד היינו מגלים את הבגטים של שחר בחיפוש נואש אחר מזון, כי פשוט הייתי מפעילה משטר רודני כבד ומכריחה את כולם להתבצר בהפגנתיות בבית (המקסים!) של שחר
שחר - נעמו לי שירותיך מאוד!
אממ, אכן כן, כפי שכבר ציין דייב - את תפקידי כמדריכת סיורים מאורגנים (הכוונה למוקדי שירותים בקומה הראשונה והשנייה) לקחתי ברצינות רבה, ונהניתי ללוות את כולם אל הדלת, מסבירה בשמחה על כמות נייר הטואלט שנותרה (אני חייבת לך גליל!) ועוד מציעה לשמור
כבר אמרתי שקשה איתי?
וכן, היו את הפסקות העישון הבלתי-נמנעות שלוו במבטים מבועתים מצד כל הנוכחים. ארבע סיגריות! חושבים שזה הרבה? - את הסיור המאורגן הבא אני עורכת במעמקי המאפרה שלי בבית, בחדר - ואז תראו שבעצם, הפגנתי איפוק שלא היה מבייש שומר בבית המלוכה הבריטי
וכולכם!
את אורטל'וש כבר הכרתי, כך ש - no surprises there, אבל את כולכם - רותם, אור ( ladies first!), שחר, אדר, פייטון ודייב - כל כך שמחתי להכיר!!! אור'וש - תודה על ה - home entertainment שסיפקת באופן מושלם - כמובן שיכל להיות מושלם אפילו יותר אם היינו מגיעים אל סצינת you-know-who במיטת בית החולים (
), וכמובן - על ההסעה לתל אביב! אני שמחה שהגענו בשלום - לדקות מספר כבר התחלתי לדמיין לעצמי את ארבעתנו באוטו - את, אני, אדר ודייב עולים באש בתחנת הדלק לאחר שאיחרתי לכבות את הסיגריה (החמישית) שהדלקתי שלושים שניות לפני כן
פייטון יקר - אני מבקשת בכל לשון של בקשה: בפעם הבאה שאתה מתכוון להצחיק אותי עד מוות (LITERALLY!) - אנא בדוק לפני כן שאני לא באמצע לקיחת שלוק מהקולה!
זהו לבינתיים - כל מה שעולה במוחי הקודח שתי דקות לאחר קימה משינה מתוקה של שלוש שעות
עוד אכתוב אחר כך! כולכם מקסימים, ושמחתי להכיר את הפרצופים שמאחורי הכינויים!

pumiki25

New member
מה, *מה* יהיה איתי? ../images/Emo13.gif

הריי לכם, מקיימת הבטחה
זוכרים? (לכל מי שלא היה: מפרסמת בשמחה עיבוד אקראי לחלוטין וחסר-כל-כוונות של תמונה של לורלי בל, אשר ראשה ספג את מטח התנסויותיי עם הפוטושופ
תגידו שלא יצירתי!)

junny

New member
חוויותי מהמפגש

טוב, עבורי זה היה המפגש הראשון עם האנשים שמאחורי העולם הוירטואלי בחיי. שמחתי להכיר את כולם, מאחורי כול כינוי יש אדם כל כך מקסים ואני שמחה שיצא לי להכיר אותכם. שחר אירח אותנו מקסים וכולנו הרגשנו מאוד מאוד נוח בזכותך- המון תודה שפתחת את הבית שלך בפנינו. את אדר ופייתון רציתי להכיר מיום הצטרפותי לפורום לפני כשנתיים בערך.. ולא התאכזבתי, מאחורי הכינויים עומדים אנשים מצחיקים, חכמים וכייפים הרבה יותר ממה שחשבתי. אור כמובן התגלתה כמומחית לצח"מ (מי אמר תח"צ??) גדולה הרבה יותר ממה שכולנו חושבים אבל חוץ מזה יש בה עוד כל כך הרבה רגישות ונתינה וחום ועוד המון דברים ששווה להכיר אותה בשבילם. לשמחתי הגיע גם דייב הנהדר ברגע האחרון ובאופן המשמח ביותר וגילתי בחור נהדר, מבריק צנוע וכל כך מיוחד מיק מיק הנהדרת, כמה רציתי להכיר אותך, ולא התאכזבתי. אתם לא מאמינים, היא לא מפסיקה לחייך ולצחוק ולהצחיק ולשמוח ופשוט להיות בחורה מקסימה. ולא בתור אקס מעשנת- 4 שעות בשביל הפגישה הארוכה והנהדרת הזו זה לא הרבה עדיף בלי אבל זה לא קל להפסיק.. גם על זה דיברנו. ואורטלוש, היא דגם המושלמות- יפה, חכמה, רגישה. כמו שכולם תיארו אותך כל הזמן ככה את בדיוק. לאט לאט התאספנו בתחנת הרכבת בבוקר, לחצנו ידים מי שלא הכיר, התרגשנו להפגש. אצל שחר פגשנו את אדר ואני חייבת לציין שלא האמנתי שכולם יגיעו בזמן, אבל חוץ מאור שאיחרה מעט אבל הגיע עם שפע של קלטות אז כולנו סלחנו לה וככה הצלחנו להיות ממש הרבה זמן יחד. אני פרשתי מוקדם יחסית לטובת מחוייבות משפחתית אבל היה נהדר, פשוט נהדר! הרמוני, נוניי, מאור, יפית, נמרוד. פעם הבא שום תירוץ לא יתקבל בסלחנות! אז יאללה לתכנן את המפגש הבא סופשבוע נהדר לכולנו! רותם

שמחה שנהניתם !!! ../images/Emo13.gif

מצטערת עד עמקי נשמתי שלא נכחתי במפגש ומקווה מאוד שלקראת המפגש הבא אני לא אסבול מאנג-הובר של מיגרנה...

dvd3434

New member
וגם היה הפסד נשי

כן כן, נשים- הפסדתן בגדול בפורום הנשלט באופן בלתי מעורער ע"י נשים...בסדרה שנשלטת ע"י צופים מהמין הנשי... כל זה ו-? בתחילת המפגש היה רוב 4-3 לבנים אחרי 13:15, שבעלת הבר הנפלאה עזבה, שוב היה רוב לנשים ובאמצע היה רק שוויון...שגם הופר בכל הפסקות הסיגריה והשירותים של מיקי

למה?

היינו שמונַה. בהתחלה היה שיוויון 4 ואחרי שרותם הלכה נהיה 4-3 לנו. ואתה עוד אמור לחבר מבחנים עם תרגילים?
חוצמזה, שהשחקנית של אור עזבה את הסדרה והתחלפה, וקיבלנו את אור 2

אור2221

New member
דמיון מדהים, נכון?

RECAST נהדר, איך הם הצליחו להתאים באופן מדוייק גם את המראה וגם את המימיקה המיוחדת של הדמות :) אפילו לא היה "NEW DIRECTION" :)

dvd3434

New member
נו כן....

זה מה שאמרתי קודם כל ההפסד הוא שבפורום שנשלט ע"י נשים הן לא היו רוב- אלא שוויון בסה"כ ושנית כל ההפסד הוא ממשי שבחלקים מהמפגש היה לנו רוב ( לפני שאור באה, בהפסקות של מיקי ואחרי שרותם עזבה)

junny

New member
דווקא לא...

אבל שלחי לי כתובת מייל אני אשלח לך תמונות שלי...

junny

New member
שלחתי לך למייל

אבל מה- עשיתי עשיתי פדיחות. שלחתי מהמייל של הבוס שלי.. אז גם שלחתי לך כתובת מעודכנת שלי ואל תחזירי מיילים לכתובת שהיא על שם טל כי אחרת הוא ינסה להבין מה אני עושה בשעות העבודה כשאני לי עובדת..

למעלה