סיכום מפגש קיץ 2005

ג'ני,שלחתי לך תמונה במייל.

את יכולה לשלוח לי קישור לשרשור תמונות? מעניין אותי לראות עוד כמה פרצופים

לא נראה לך תמונות שלנו

כדי שיהיה לך תמריץ לבוא למפגש הבא
(ואולי אם תראי תמונות תיבהלי ותחליטי לא לבוא בכלל... סתם סתם
)

junny

New member
צהובי...

אתה לא חושב שאנחנו מספיק יפים?.. היה פה שרשור תמונות לפני כמה חודשים. מישהו יודע איך מאתרים שירשורים ישנים?

את נכנסת לחיפוש מתקדם

ושם את רושמת כינוי של מישהו או כותרת ואולי תמצאי דרכה... זה גם לא וודאי. ולגבי שאלתך, תשובה של פוליטיקאי: כולם יפים (או שבעצם הייתי צריך להגיד כולם חמודים, שהרי פוליטיקאים מתחמקים ולא עונים לעניין
)

junny

New member
../images/Emo8.gifפוליטקאי= מתחנף

כן נוניי.... כולנו יפים, כולנו נחמדים
(וכולנו יודעים את תורה???) הפסדת! כמו שאני הפסדתי עד עכשיו שלא הצלחתי להגיע למפגשים וזה מבאס אבל זה מה שגרם לי לקום מוקדם ביום שישי שזה יום השלמת שעות השינה שלי ולהגיע למפגש, לראות את כל האנשים החשובים שאני משתפת אותם בכל מה שקורה בחיי ומתה להכיר אותם ולא התאכזבתי. היה שווה! (פרסומת למפגשי פורום צח"מ..
)

junny

New member
הא..וגם תודה על ההסבר

עשיתי לפי ההוראות שלך ומצאתי את השרשור תמונות שחיפשתי!

python 4

New member
היה מפגש נהדר!../images/Emo58.gif

כמו פעם קודמת - היה כיף גדול.. כמו שכבר אמרתי לאורטל וג'וני בתחנת הרכבת: איזה דבר נדיר זה שאנחנו יכולים לשבת כמה שעות ולדבר על נושא שאיתו אסור לנו לדבר עם אף אחד בעולם, שלא יחשבו שאנחנו מוזרים.. זו הגדולה של פורום כגון זה, שמרכז כמה משוגעים לנושא, וזו הגדולה של מפגשי פורום. אנחנו חייבים לעשות את זה לעיתים יותר תכופות! אתם אנשים משעשעים. אפילו לראות איתכם את הקטע בו קאסי מוסרת את צעצועיה לבורא עולם היה מרגש יותר מתמיד - בזכותכם. אנחנו.. באמת.. חייבים לעשות את זה לעיתים יותר תכופות..

nimix

New member
כן... רותם..

הלוואי ויכולתי לבוא , אבל את כבר יודעת מה היה ה "תירוץ" שלי .. עשיתי מרכאות כי זה היה משהו שבטח לא תכננתי את יודעת :( אבל שאני קורא את התגובות שלכם זה באמת הרגשה של באסה שלא יכולתי לבוא ולראות מי מסתתר מאחורי פורום מספר 3... :) זהו אין הרבה מה לומר העיקר שאתם נהניתם (רשמתי לפניי..) ואני לא . ז"א העיקר שאתם נהניתם ונשארתם לספר לנו ולזרות קצת מלח על הפצעים.. חח סתאאם , טוב אני מתחיל לקשקש until next time?

junny

New member
אתה צודק..

זה לא ממש פייר לזרות מלח על הפצעים לך ולהרמוני שלא הרגישה טוב לנוניי שממש רצתה לבוא. אבל עדיין.. כל כך רציתי להכיר אותכם ומי יודע מתי יהיה המפגש הבא..

../images/Emo4.gif

אם המפגש הבא לא יהיה ממש בקרוב.. אז באמת אני לא יודעת מתי אני אוכל לבוא כי השנה שתבוא, מחכה לי שנה קשה של לימודים אז..אם לא יהיה עוד מפגש בחופש או בחודש-חודשיים הראשונים של השנה שהקושי עוד סביר..אז זה יהיה קצת בעייתי בשבילי.

Dawn12

New member
מצחיקולה ../images/Emo13.gif

המפגש הקודם היה בפסח, המפגש הזה היה בחופש הגדול - אין יותר מתאים מזה לאנשים שלומדים בבי"ס, ועדיין כל מי שהגיע עד עכשיו למפגשים היה או סטודנט (בחופשה ולא בחופשה) או אזרח מהשורה (או חייל
)

taish

New member
כיף-כיף-כיף! (מכיל המון ../images/Emo58.gif)

קודם כל, אני מתנצלת על זה שאני כותבת רק עכשיו - פשוט לחבר שלי היו המון תוכניות לרגל ט"ו באב כך שלא הייתי פנוייה לדקה אחת בסוף-השבוע (אני, לעומת זאת, שכחתי לגמרי את התאריך הזה, והוכחתי לעצמי שלפעמים אני מסוגלת להיות רומנטית בערך כמו ניל בתקופת זקן העבות
. את האחריות המלאה לשכחה המפתיעה שלי יש לתלות בהתרגשות שהתמלאתי לקראת מפגש הפורום. לפחות יש לי תירוץ
). טוב, המפגש: מזמן לא נהניתי ככה. ואני מתכוונת לזה באופן מילולי - מזמן לא צפיתי בצח"מ מסיבות ידועות (לשמצה
), ועכשיו הוזרקה לי לווריד מנת צח"מ מרוכזת במיוחד. איזה כיף!
על המסך הענק בסלון ביתו היפהפה של שחר ובליווי הסבריה המועילים של אור, צפינו במגוון פרקים מתקופות שונות בסדרה. פרקי עבר: ויקטור חוזר מן המתים ומפחיד את כולם, אוליביה ("העכברית"
) מפחידה לא פחות כשהיא נעתרת לבקשתו של מלקולם לדגמן עבורו (
), שרון נזכרת בבעתה בשיחה קשה עם אמה על מהלך האירועים שהביאו לנכותה, סקוט ולורן מתעמתים בנוגע לבראד... - כל אלה הם רק קצה הקרחון. פרקי עתיד
:
ויקטור וניקי מתכוננים להינשא שוב, פיליס וג'ק (שהם זיווג קצת יותר מוצלח
) מתעמתים עם דיאן (דיאן-2!
), אשלי וניל המתנחלים (ולמי שלא היה במפגש ולא הבין על שום מה הם זכו לכינוי הזה - אשלי חלתה בסרטן, נשר לה השיער והבנדנות שחבשה לראשה בעקבות זאת שיוו לה מראה של מתנחלת ממוצעת, וכנ"ל לגבי ניל שהדרדר לאלכוהול (!!) והצמיח לו זקן-עבות "רבני" במיוחד
), וכמובן - קטעי ראול עתידניים שגרמו לי להודיע באותו יום לחבר שלי שדיוויד לאגו הוא ה-"free pass" שלי וכן להטיל על כל הנוכחים במפגש "משמעת ראול" נחרצת למדי
). באופן בלתי נמנע כנראה וכמו שאמר דייב, באיזשהו שלב הגענו לחדר של שחר כדי לצפות על-גבי מסך המחשב (השטוח!
) שלו בפרק האמריקאי שבו קרה הנורא מכל. חלקנו בכינו, חלקנו צפינו בפה פעור - וכולנו התכנסנו בסלון לאחר מכן כדי להתחיל לדון בפרק (אז מה אם אני הכרחתי אותם?
) כולנו הפקנו מהצפייה בפרקים תובנות מאוד משמעותיות לחיים (ירון גילה לתדהמתו שג'יל היא בעצם ג'יל-2; דייב שמע לראשונה את סיפור הזרעונים המלא מפיה של אור; ואני לפתע הבחנתי בכך שבילי מאוד מזכיר את ריאן בתנועות העיניים והראש המוזרות שלו
. סורי, נועה, אבל זה היה די מפחיד). החברה הייתה יוצאת מן הכלל. במי שכבר הכרתי אני מתאהבת יותר ויותר ממפגש למפגש - ומי שלא, נתן לי הרבה סיבות לרצות לראות אותו שוב. מיקי, רותם, אור, שחר, אדר, ירון ודייב - אתם מקסימים בכל-כך הרבה מובנים!
ירון צודק, we should definitely do this again sometime, ורצוי שהפעם לא נחכה ארבעה חודשים.

אני מוכרח להתוודות ../images/Emo9.gif (קצת ספ')

היה רגע שיצאת לשירותים או משהו ובדיוק הופיע ראול עם ההורים של בריט - אניטה ופרד אז אמרתי לאור שתמהר להריץ את זה לפני שתבואי
מצד שני, זה בטח היה עדיף מאשר ויקטור וניקי במקלחת כשמישהו מאחורה מכוון עליהם את הטוש בצורת קשת בענן.... בכל מקרה - דייגו אחיו הרבה יותר שווה. לא פלא שויקי והוא לא זזו מהמיטה 5 פרקים ברצף

taish

New member
../images/Emo2.gif

וזה עוד אחרי שאני פירגנתי למלקולם שלך ואפילו מצאתי משפט שהוא כל הזמן אומר כדי להוסיף אותו לשרשור המשפטים? לא יפה!

למעלה