סיכום מסע שופינג

newKiticat

New member
סיכום מסע שופינג

שמרח על פני כמה ימים- והיה מאכזב... לכבוד ההתאזרחות- גילתי שאין לי בגדים.... ולפחות לעכשיו- אין לי עדיין ממש.... ג'אמפ, אשקלון- מסתבר שהם מחזיקים לא מעט עודפים, ולשם נכנסתי ראשונה ויצאתי עם 3 חולצות עם תחרה בשילובים שונים, גופייה מהממת ולמחרת גופיה מהקולקציה החדשה. בנוסף גם שמלת סטרפלס לבנה. הנזק? 249 והגופייה מהקולקציה החדשה- 100 שקל. עונות, OUTLET, אשקלון- היה מבחר והיה בגדים, רק לא קלעתי למידה שלי. מתאים לי, אשקלון- מחפיר, מחפיר מחפיר. O & H, אשקלון- מזמן הסניף הספיצפי הזה נהיה הזוי. ולמרות שי שפעמים שאני יוצאת עם 4 זוגות מכנסיים בפחות מ100 שקל לכל אחד- הפעם הייתה כזו שלא יצאתי עם כלום ולא הבנתי בכלל מה הולך שם. קניון לב אשדוד- חיפשתי את דיסקריט ולא מצאתי, הייתי בדופלו (קטנה, חמודה, אבל סגנון ווחד מבוגר מדי), בארסיטו שמט (מבחר דווקא טוב של חולצות היה), המשביר (כלום.), ג'אמפ (קטן מאוד), עונות ומתאים לי. התוצאה כלום. סטאר סנטר- לשם אני אחזור. מדובר באיץ אנד או, עונות, קרייזי ליין- וג'אמפ. גדולים מאוד מבחר גדול. לא היה במידה שלי, אבל בעונות היה שמלות ב100 שקל או שתיים ב159. שווה ביותר. ג'אמפ עודפים אשדוד- חנות שלמה על טהרת העודפים. אין בכלל קולקציה חדשה. בילו- הייתי בג'אמפ (והעובדה שאני לא מצאתי כלום ואמא שלי כן, מדאיגה אותי...
), ובמתאים לי. ולמרות שבג'אמפ לא מצאתי כלום בגלל שפשוט כבר הייתי באיזה 7 סניפים, המתאים לי היה מוזר, המידות לא אחידות, בלאגן קטסטרופלי ובין כה וכה המידות היחידות שנשארו היו 40. וזה אגב- מה זה אמור להביע? עם כל הכבוד- אם אני הייתי מידה 40- לא הייתי טורחת להכנס למתאים לי. וזהו. עדיין נטולת בגדים...

newKiticat

New member
תוספת שמחה

אז הייתי היום בתלא ביב והחלטתי- שלמה לא. אני אלך לבורדו. אז קיבלתי הוראות הגעה מדוייקות בטלפון (ותודה.) והגעתי. קודם כל, אני אגיד שזה סוג של החנויות שאני נוטה לחבב. כי יש שם המון קולבים. כלומר- סביר להניח שיהיה לפחות פריט אחד שימצא חן בעיני. מדדתי המון- אבל המון מכנסיים. (כי זה מה שחיפשתי). ובסוף קניתי מכנס בז' ואת המכנס השבע שמיניות הראשון שלי. אז תודה על הסבלנות.
ואז... במקרה, עברתי על פני מרכז שרונה וראיתי שיש שם איץ' אנד או ורציתי לבדוק. איך שירדתי במעלית ראיתי ג'אמפ עודפים... ונכנסתי. כפרות... יצאתי משם עם שלל! 7 מכנסים שכל אחד עלה 33 שקל עוד 2 שעלו 100 פלוס גופיה ממש פשוטה ב20 שקל. גופיה שחורה מהממת ב50 ועוד גופיה בצבע ורוד עתיק. החנות כולה עודפים, ויש שם מבחר ענק של כל דבר! ומבחר ענק של מידות (ולא רק 0 או 1). אז מישהי בסביבה היא חייבת לקפוץ רק מילה על המוכרות. הם חייבות להתערב, ואם תשאלו אותם אם יש להם משהו- הם ידחפו לכן דברים מהקולבים של ה50 אחוז הנחה ולא מה 3 במאה או ה29.90. עיצה שלי, להסתכל ולעבור לבד. בכל אופן, השלל בהחלט מדהים ויש לי כל כך הרבה חשק ושמחה בלב שהצלחתי למצוא מכנסיים. אגב, אני החלטתי אתמול בערב לעבור קורס מזורז אצל אימא שלי בתפירה (ברגע שהשיפוצים ייגמרו והגזרות והמכונת תפירה יימצאו) ולהתחיל לתפור לעצמי. יש לי כמה גזרות מדהימות (מארה"ב) ואם אני רק אמצא בדים נכונים אני אוכל ליצור תוצאות מדהימות... בכל אופן, אני אעלה תמונות בהזדמנות.... לילה טוב...

צומת רעננה

ממשיכה מאתיים מטר בערך לכיוון כפר סבא יש את מרכז שרונה יש שם H&O וג'אמפ ולמעלה יש גלי וטויס אר אס.

DREAM111

New member
תתחדשי עשית וואחד שופינג

וואלה 33 ש"ח למכנס נשמע לא רע בכל. אהבתי את העדכון המפורט ואשמח אם תהיי "כתבתינו" לאיזור דרום. אשמח לשמוע על שמות וכתובות של חנויות באיזור הדרום.

למעלה