~=סיכום כנס=~

Matereya

New member
לא יקר בכלל

כשהלכתי לקבל הצעות מחיר במפעלים לפרספקס בת"א כמו פוליקריל וגליפלסט המחירים נעו בין 40 ל 50 לחתיכה בצבע שקוף במידות שרציתי. אני לא חושבת שזה כזה יקר בהשוואה להוצאות האחרות שהוצאתי על הקוספליי (וזה היה חתיכת קוספליי מטורף @_@; ) והמכונה האמת בעבודה של אבא שלי, אבל יש אפשרות להכניס את זה לאותם בתי עסק שעובדים עם פרספקס ואני מאמינה שהם יכולים לחתוך את זה כמו שרוצים במידות שנותנים להם. אם לא הייתי עושה את זה במכונה אצל אבא שלי אז כנראה אצלם, או שהייתי מנסה לנסר עם מסורית (זו היתה התוכנית המקורית שלי בכלל)

Keitarou

New member
D= אני יודע לתכנת כרסומת!

למדתי בהנדסת מכונות! ^_^ זה ממש פשוט~ P=

Matereya

New member
חח כן זה לא קשה

למדתי לעבוד עם כרסומת איפשהו בכיתה ז'-ח' אצלנו בחטיבה (שיעורי טכנולוגיה-שקרכלשהו, אני לא זוכרת מה זה היה XD;). אבל אני ואבא ריעננו קצת את הזיכרון עם החרב הזו 3:<

Keitarou

New member
שכחתי לתחקר אותך יותר לגבי החרב בכנס.. ^^

בדקת את האפשרות של לעשות אותה מפלסטיק כזה כמו של חלונות בבצפר? זה נראה לי יעבוד יותר טוב מפרספקס (ויותר טוב מפוליגל.. ^^;) ואיך עשית את הקישוטים בראש החרב?? הם יצאו טוווווווווב~~! @_@ אוף.. אני רוצה לעשות את החרב הזאת שוב.. מישהו (למרות שסטטיסטית לפי הטידוסים שהיו עד כה עדיף לשאול מישהי.. XD ) רוצה להתחפש לטידוס ולהזמין ממני קומישן לחרב? ^^

Matereya

New member
האמת היא

שחיפשתי כל מיני חומרים וחשבתי על כל מיני וריאציות. אבל פרספקס לדעתי היה הכי טוב כי הוא שקוף, קל לעבוד איתו ולנסר אותו (בזמנו היו לי שיעורי מלאכה ביסודי והיתה לנו סדנה ממש גדולה עם פרספקס וניסור של עץ וכל מיני דברים מגניבים כאלה) והסתכלתי על העיבודים של אנשים אחרים לחרב של טידוס בקוספליי.קום ובאמת שברתי את הראש איך לעזאזל אני אעשה את זה <_> בסוף הלכתי על הפרספקס כי זה חומר שכבר ידעתי לעבוד איתו וזה הרגיש יותר בטוח ^^ והקישוט של ה"ראש" שיצא די קקי לטעמי היה בעצם סקיצה שציירתי של הראש, ואותה הדבקתי על קרטון (שזו לא היתה בחירה ממש טובה, כי קרטון מתקפל), ועל זה התחלתי פשוט לפסל בחימר. אבל כמו שאמרתי לעינב בסדנת הקוספליי - החימר היה מאוד שברירי ולא משנה כמה עבה הייתי עושה אותו הוא תמיד התפרק =\ אז את זה ציפיתי בכמה שכבות של רצועות גבס, מה שגרם לזה לאבד לגמרי את הנפח והצורה שעיצבתי T^T ואז החלקתי עם משחת עיצוב. את השאר צבעתי עם צבעי פנינה כאלה (שלא יצאו פנינה מי יודע מה XD; ) והרוב זו עבודה של דבק חם וכל השיטים האלה <_> כמו שאמרתי, זה פשוט לדעת לחפש בנרות את החומרים שיהיו הכי דומים למה שאתה מחפש בדמות. אצלי זו היתה פשוט פדנטיות מטורפת כי אני פאנגירל כפייתית של טידוס XD; אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות ^^ ואני חייבת לציין שהמנורה בתוך החרב היה רעיון ענקקקקקקקקקקקקקק!!! 333> ממש ממש אהבתי את זה, כשזה מגיע לאלקטרוניקה אני נובית וכל פעם שאני רואה אנשים שמוסיפים דברים כמו מנורות או מנועים של ממש בתוך הקוספליי שלהם (אפילו היה בחור אחד שהתחפש לטידוס והכניס מים לתוך החרב *_* ) אני פשוט מרגישה כמו אפס מאופס עם כל הקוספליי T__T

junk angel

New member
../images/Emo6.gif

אוווווו....לגידי יש פאטיש לערפדים...סקסי....

Mana Sama

New member
LOL

לא יודעת מה חיפשתי שם XD [או בערוץ הילדים..מה ההדר לוי הזאת מחבקת אותי? ><]

CibiHeart92

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

פעם ראשונה שאני רואה את זה!!! XDDDDD הולי ש... צ'יבי כזו חמודה ;-; וגידי גוב מסומם טילים XD

happy berry

New member
אומגש! גידי כזה חמוד^^

אוקיי,אני רוצה שמות (וכינויים בפורום
) של כל מי שהיה בקטע הזהD: סתם כדי להשתעשע על חשבונכםP:

Serf SaN

New member
ממ~

הייתה שם אנה, HeineW - הבחורה הראשונה שדיברה לירון, S.Riddle - זאת שהתחפשה למיסה מדת' נוט מאי, gogatsu - זאת שאמרה "כנ'ל" XD עינב, akane - זאת עם החצאית האדומה מיד אחריהן.. מיכל, meianeko - זאת עם התלבושת הכחולה הארוכה שגידי התפלא מהשם של הסדרה XDDD סיוון, mana sama - זאת שהתחפשה לקאגומה מאינויאשה. :} אמ, וזהו נראה לי..

BomberBY

New member
עינב לא הייתה ראבי?

עדיין לא ברור לי למה היא אומרת מיסה מיסה... למרות שבסוף היא אומרת ראבי באמת... וגם שירלי שם ברקע בתחפושת טמארי, אבל אני לא יודע אם היא מהפורום הזה...

pokegirl

New member
נראה לי...

שבאותה תקופה היא עשתה קוספליי למיסה מיסה עם אבי (שהיה לייט), ולתוכנית הזאת היא בה עם הקוספליי ישן של ראבי אן רוז.

akane

New member
התבלבלתי בשמות >.<;;;;;;;

נו, אני אולי לא נראית אבל אני ביישנית, ואני עוד שניה חטפתי התקף לב שם. בכלל, אתה לא יודע כמה אני נלחצת מול קהל, אז מול מצלמות עוד? @_@;;;;;;;;;;

chibi ritsuka

New member
אני חייב לומר שלמרות שהלבוש שלי היה מינמלי

היה כ"כ חם!. אבל בטח לא חם כמו שהיה לנאקו P:

למעלה