~=סיכום כנס=~

BomberBY

New member
רק 10?

בכנס הזה היו כל כך הרבה גברים בחצאיות, שחלק מהם גם עשו את זה בעצמם(היי אני), לא ברור למה מפתיע שגברים תופרים בעצמם. אני כל כך מקווה שהכנס הבא לא יפול לי על תקופת מבחנים, חלק מהקוספליי תפרתי עד לרגע שיצאתי לכנס, ותיקוני מידה עשיתי במקום(איך לכל הרוחות בן אדם יכול לאבד 3 ס"מ היקף ב3 שבועות מאז שעשיתי את החצאית).

S.Riddle

New member
*לפחות*. P:

פנו אלי בסביבות ה-10 שאמרו שהם מתכוונים לתפור לעצמם בכנס הבא, אבל אני יוצאת מנקודת הנחה שזה רק מגרד את הכמות האמיתית. וזה לא חוכמה, רוב החצאיות בכנס הזה נתפרו ע"י אלונה XD אלוהים יברך אותה.~ אני לחלוטין בעד "סדנת קוספליי לבנים: איך תיראו יותר סקסיים בחצאית מאשר בנות אחרות!"

XDDDDDDDDD

וואי לירונצ'י מסכנה שליייי אני יודעת עד כמה היית עמוסה וקשה לך, ומהצד שלי היה מבאס שבכלל לא יכולת להיות איתנו :(((( בקשר לסדנה זה ממש מפתיע O.O ומשמח!!!!! ואני ממש מצטערת לא מצאתי את החדר של הסדנאות! ;~; כשניסיתי לחפש אבדתי שם! במבוך הזה... XD" אז סדנה חוזרת במפגש... השמלות שלך היו מהממותתתתת! :} ובהחלט! אני אומרת שנעשה מפגש קוספליי בפארק הירקון, נביא מצלמה איכותית נעשה לנו פיקניק, פוטושוטס.... ודברים כייפים!! ולירונצ'י, I'd LOVE to ;)

temari

New member
היה ממש כיף

וגם ממ שחם #.# ולא ראיתי כלום כי לכחתי לחברה שלי את המשקפיים והפאה D: אבל פגשתי המון אנשים והחזירו לי את הפוסטרים שאיבדתי בכנס אמא''י

Rock Terri

New member
היה אחלה!

ואפילו, למרות שהתחפושת שלי לא הייתה קשורה במיוחד, צילמו אותי! פעמיים שלמות!!! ^_^ היה ממש נחמד, וגם נורא הייתי גאה בעצמי כשהרבה אנשים התלהבו מהתחפושת שעשיתי לבאקו-צ'אן רק חבל שהייתי צריכה ללכת מוקדם... אבל היה ממש אחלה! =]

rocket

New member
יש אלבום !!! ../images/Emo9.gif

אבל שימו תמונות גם בשרשור!!!

akane

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ואו! שניכם נראים כ"כ טו--אוב!

ברצינות, הייתם אחד הדברים הכי יפים בכנס~ גיא, המסיכה שלך היא מלאכת מחשבת, אתה חייב להסביר לי איך עשית את הנוצות ההן ואת כל הקונסטרוקציה הזאת על המסיכה :D

Serf SaN

New member
מממ..

יום יבוא ואני אבקר שוב בחנות. ^^ [בלי קשר לחיפוש אחר חומרים לקוספליי. XD; הפעם אני אבוא סתם לבקר אותך, בלי תירוצים נוספים. XD ]

chibi ritsuka

New member
פיראמידוס הדוס!

אז בערך ב11 בבוקר סיימתי את הקוספליי ואז ב12:30 הגעתי וחזרתי ב10 בלילה XD הייתי קרוע. אני שמח שהרבה זיהו את הקוספליי וצילמו אותי (אפילו שגם הרבה שאלו אותי אם אני שעון שמש או משהו). פגשתי את ניצן (שלא ראיתי מאז הכנס בפורים שעבר),אור שהיה שרירי מאוד(?),אבי בעל השיער הארוך,עינב שהשקיע בצורה מדהימה,נאקו,לירון שהייתה ממש עסוקה... ועוד מלא אנשים מגניבים. המחזמר היה טוב ומצחיק אפילו שלא הייתה ממש עלילה... אני לא בבית אז אני אשים תמונות אח"כ.

chibi ritsuka

New member
תמונות O:

הנה אני עם הקוספליי. המינוס היחיד לדעתי היה שראו לי את הפנים אבל לא נורא..

למעלה