~=סיכום כנס=~

Keitarou

New member
2 מנהלות ואדום אחד עם אותו השם (בערך)

בפורום.. יש לנו פה פרוטקציות מוזרות מאוד.. <_<

akane

New member
XDDDDDDD איזה קטע, אף פעם לא שמתי לב

אם אני אשנה את השם לריאטו אני אוכל גם להיות מנהלת? D;

Kiyommi

New member
בלע.. גם אני כל כנס מרגישה יותר ויותר OUT...

אולי אני כבר זקנה מדי לזה... ;;

אני מסכימה איתך לגמריי....

אני לגמרי איתך O.O" גם לי כבר נמאס מהכנסים, ולא יודעת למה בדיוק ציפיתי אבל לא כזה נהנתי מהוואי ה"כנס", רק מהאנשים המדהימים שאני ממש אוהבת שהייתי איתם D:~ (מינוס לירון ועינב כי הן היו עסוקות כל כך ;~;) הארגון היה יותר טוב מפעמים קודמות אך כמובן שיש מקום לשיפור ושמחתי מאוד לעזור במהלך הכנס.. אני זוכרת שבקיץ היה חביב וכאלה, אבל אולי גם שם לא היה משהו וזה סתם נראה לי פתאום? פשוט זה לא אותו דבר כמו פעם ועכשיו הכנסים מלאים באנשים לא קשורים בכלל ובקושי יש את האנשים האכותיים שכן באמת אוהבים את כל העניין.... אני מדברת על הכנסים של פורים, שפעם נחשבו להכי כנסים שיש.. אבל נראלי כל האנשים שבאמת קשורים באים גם לכנסים בקיץ וכאלה, כשיש פחות אנשים. גם על הקוספליי ממש לא היה לי חשק אחרי שעה שהסתובבתי איתו בכנס.... רציתי להוריד אותו אבל חיכיתי בסוף לאחר התחרות ואז הורדתי... הוציא לי לגמרי תחשק מללכת עם קוספליי לכנסים >_> אולי עבר לי כל הכייף בזה וזה ממש מבאס =/ או שזה פשוט כל פעם אותו דבר ופשוט לא מתחדש וכלום O.O לא יודעת, אבל אני מאמינה שיהיה יותר כייף אם נעשה מפגש פורום + פוטושוטס של קוספליי.... מאשר כנס. גם אני ממש רציתי ללכת להרצאה של עינב ולירון אבל לא מצאתי אותן ;~; וממש רציתי. במפגש פורום אתן מעבירות לנו את הסדנאות שנית D:~ ובנימה חפירתית זאת, אור לא אמרת לי שלום!!!!!!!!!!!! >.< ואמרת שתגיד!!! >: ומסכן אני לא מאמינה שלא הייתה לך רכבת =/ וגיאאאא תעלה תתמונות לאלבום של הפורום באיכות איכותית D: יאיי תודה ^___^ XD

יאייי תודהה! ^___^

וגנבת? לא גנבתי..... הייייייי נתת לי אותה כדי שאני אצלם אותך ואת מיכל P= אם זה בגלל הכל שניה שביקשתי ממך לצלם אז מזה סורי על זה, פשוט שכחתי להביא תמצלמה שלי שגם ככה ממש גרועה ומודבקת בכמה רצועות מסקיטייפ ;~; אז ביקשתי ממך כי ידעתי שככה אני גם יוכל לראות את התמונות אח"כ ^^" אז תודה רבה וסורי ששיגעתי אותך ^^" מה שכן אני ממש מרחמת עליך שהיית צריך להסתובב בחום הזה עם המעיל ווייניל הזה, אבל זה עבררר! וח"ח לך ולמיכל יצא לכם פשוט מהמם :}

Serf SaN

New member
מה מה מה

מה לקחת את זה קשה XDDD זה בסדר גמור XDDDDDDDDD לא הייתה לי שום בעיה לתת לך לצלם בה, להפך! XD מה את מתנצלת. XD ושיפתחו כבר אלבום לכנס, אני רוצה לעלות. ;_;~ [אחרי זה אם תרצי כמה תמונות ספציפיות באיכות גדולה יותר, אני אביא לך בנפרד. :) ]

XD

כי הרגשתי לא נעים כזה ^^" אהההה גם אני רוצה שתעלההה! ;~; חח נראלי שכולם רוצים ;) ותודה רבה! O: נראה ונחליט P= חבל שאי אפשר להעלות לאלבומים פה באיכות גבוהה =/

coral chan

New member
../images/Emo210.gif מפגש פוטושוטס ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

באמת כבר אין לי חשק ללכת עם קוספליי לכנסים, במיוחד בגלל שהתמונות תמיד יוצאות ממש גרועות עם מלא אנשים ברקע וזה מעצבן. ;-;

happy berry

New member
אז אז...

אולי אפשר לעשות מפגש פוטושוטס כזה באמת? לצערי לא הייתי בדור הפרה-כנסים,כשהיו נפגשים בפארק הירקון (איפה זה בכלל?םO)

Y u k k i

New member
אבל לקחתי אותך *עד לדלת* של סדנת הקוספליי!!

cRitiCaL KitTy

New member
היה נחמד...

באתי מאוחר, כי היו לי שעתיים פיזיקה בבוקר. בסה"כ נהניתי, נםגשתי עם אנשים, דיברתי איתם, שיחקתי בחרבות וקונאים, אבל מלבד זאת: זיהו אותי רק פעמיים;; (ידעתי שלא יזהו אותי בלי הסוויטשירט... ואני מניחה שגם לפיאה העלובה להפליא היה חלק בעניין.) וגם בתור עצמי לא זיהו אותי,>>; עמדתי ליד אנשים איזה שעה, לפעמים אפילו ממש הייתי איתם בשיחות ופתאום "אה, רוני!" לא מצאתי את הסדנא של עינב, אז אחרי שחיכיתי איזה חצי שעה(לפחות) ליד החדר הלא נכון, בסוף וויתרתי על זה לחלוטין. מה שהפריע לי הכי היה המבחר הדל של המנגות שהיו... זאת לא בעיה כשיש גישה לאיזור דיזינגוף סנטר, אבל בכנס באוניברסיטה... קומיקאזה הביאו בעיקר מנוות...? בלעח, וגם שכחתי להוריד את המשקפיים כשעליתי לבמה._.;

למעלה