~=סיכום כנס=~

Keitarou

New member
~=סיכום כנס=~

אתם יודעים מה לעשות. =) ותעשו את זה עם תמונות על הדרך.. ^^

HeineW

New member
היה כיף D:

גם אם באתי מאוחר ^^;;; חבל שהשארתי את המצלמה בשמירת חפצים T^T *הידד ל"קוספליי" של שנייה אחרונה, עד אתמול בצהרים אמאבא אמרו לי שבכנס אני לא אהיה XD איזה מזל שיש פאפי אייז!*

Tragic Black

New member
היה כייף :)

למרות שרוב הזמן ישבתי ליד הדוכן שלי יצא לי להכיר הרבה אנשים חדשים ומאוד נהנתי :)

gogatsu

New member
היה נחמד...

הרבה פאקים פה ושם... אבל אני די מרוצה ^^ היה לי קוספליי יפה ועשיתי הרבה הרבה כסף D: וגם זכיתי לפגוש הרבה אנשים מהפורום! אגב, יש בישראטאקו תמונות

CibiHeart92

New member
לא עושה יותר קוספליי לבנים!!!#$$#

זה הרג אותי!!! ;_; אבל היה כל כך טוב *-* אנשים רצו להצתלם, אנשים התלהבו, אנשים אפילו אמרו לי שהם רוצים שאנצח בתחרות י_י; זה _בחיים_ לא קורה לי וזה מרגיש ממש טוב למרות שממש לא אכפת לי שלא זכיתי XD היה כיף. אבל לראות אנשים עם חולצה קצרה אומרים "אוף, חם לי!" גרם לי לרצות לעשות שם איצ'יגן המוני =_=

Serf SaN

New member
../images/Emo45.gif

"אבל לראות אנשים עם חולצה קצרה אומרים "אוף, חם לי!" גרם לי לרצות לעשות שם איצ'יגן המוני =_=" ._______. הלו, ילדה. את עם חצאית מיני. וחולצה עם שרוולים קצרים. מה לעזאזל עובר לך בראש כשאת אומרת את זה מולי!?@?!@$?$!@

Serf SaN

New member
אהא. ../images/Emo23.gif

רק לפחות אני לא הייתי עצבני בטרוף.

Serf SaN

New member
וואי, כלכך. XDDDD

ומה לעשות. י-י; היית צריכה להכין בובת יד כזאת של אלן ולהרביץ לה כל הזמן~ זה היה יכול להיות מצחיק. XD

CibiHeart92

New member
פחחח היית מת! XD

קיוויתי שיהיה אלן אפילו שאני לא מכירה T_T מאוד איכזב אותי, האמת. שנה שעברה היו שלושה או ארבעה! ;; אני אשמור את התחפושת עד שאתה תעשה אלן קראון ואאנוס אותך וזהו D: <

BomberBY

New member
לעשות קוספליי לבנות זה הדבר לכאלה כנסים

וואו, כל כך חם היה, אבל אני הייתי בחצאית מתנפנפת, אוורירי לחלוטין. אגב, יצא לך ממש ממש טוב.

CibiHeart92

New member
תודה! ^_^

אחרי שראיתי את זאתי שבאה ב"עיצוב אישי" חשבתי אולי בקיץ או בפעם הבאה מתי שלא יהיה אבוא גם בעיצוב אישי, רק ששלי יהיה יותר מתוסבך, בסגנון מאהו שוג'ו XP אני פשוט מפחדת שישבו שאני דמות מ א, ב, ג, שבכלל לא קשורים XDD;; לא יודעת.. אני פשוט ממש רוצה לתפור את השמלה הזו כבר כמה זמן... *-*;;;

happy berry

New member
"...תגידי,לא חם לך???.."

ברור שחם לי גאדמט. למה לשאול שאלות שהתשובה שלהן ברורה מאליה??? בחיים לא עושה יותר דמות חמודה,זה משפיל-.-

CibiHeart92

New member
וואי קיבלתי את השאלה הזו יותר מדי XDD

איך אני שמחה שאף אחד לא מנע ממני להוציא את החרב כדי לענות עליה D: <

meianeko

New member
מעיל פליז אנשים!

ובגד גוף מלא מתחת.. ופאה.. ברור שהיה לי חם!! ><;; שנמוןדיןכוגיאחםלסחםןאחיןםאחאסרןאםחסיארף

D N ANGEL GRIL

New member
יווווו כלכךךךךךךךך~!

אני לובשת פליזזזזזז ואיזה 3 מטר של אקרילן על הגוף,דיי בטוח שחםםםםםליייייי XD; לצאת לשניה מהמתחם ונמסתי X_X; רציתי לעשות התעמלות קרקע בחוץ ואיך שיצאנו החוצה בכיתי שנחזור XD;

למעלה