סיכום חודש פברואר

לראשונה: אני מצטרף לקריאה לחסום את גבעון

כל ההתבכיינות העדתית שלך, עברה כל גבול. פוגע ומעליב בחברים ללא הפסקה. אתה הורס דיונים מעניינים על ידי תחושת הקיפוח שלך. גם טענותיך הענייניות לא יכולות להישמע כלל בדרכך (אני חושב שהטענה שלך על הפילוח מעניינת). לא ניתן על ימין ושמאל, לתקוף כל הרבה חברים. פגיעה בחברי פורום מעכירה לחלוטין את האווירה החיובית ואת הענייניות של הדיונים. בלא להיכנס לדיון מי אשם, התקפותיך הנשנות על כל כך הרבה חברים, למען טובת הפורום מחייבת את חסימתך. לכן בקשה לי למנהלים, חסמו את גבעון!

סוג ב

New member
כאן נמחק נצל"ש חוזבל"ת והודעות המגיבים

הבחור נחסם ולא לעניין לעשות לו משפט כשאין לו אפשרות להתגונן. עד כאן עניני גבעון.

../images/Emo31.gif יש כאן פגיעה לא מידתית בחופש הביטוי

אני מסתייג מכך בהסתייגות המתבקשת שאני לא מכיר כמובן את את כל ההיסטוריה שקדמה למהלך מאחר ואני לא כאן הרבה לאחרונה. ולמרות זאת, רק בגלל שדעותיו או הצורה שהוא מביע אותם לא מוצאות חן בעיני רבים זה לא סיבה לחיסמה. לא לזה התכוונתי כשפניתי להנהלת תפוז לפי בקשתך ובקשת המנהל השני "מיסטר" בקשה לאפשר כאן ניטור.

סוג ב

New member
כמו שכתבת

אתה לא מכיר את ההיסטוריה שהובילה למהלך. טרול אמתי. זה לא קשור בחופש הביטוי. הבחור לא אנוס ורק מפריע כל הזמן. הוא הודה שהוא מאמין. בכל פורום אחר היו חוסמים אותו על פחות. תאר לך פורום של שוקולד, שאיזה אחד לא מפסיק לדבר על בשר, למה לחסום? יש חופש ביטוי... נו באמת.. כשזה מפריע להתנהלות תקינה של פורום- חוסמים.

נו טוב אולי באמת חסר לי פה רקע

ובהזדמנות זאת אני רוצה להביע את הערכתי הרבה על ההתפתחות המדהימה של הפורום. לא זכור לי כזאת הצלחה מטאורית בתלודות הפורומים של תפוז, אז כנראה אתם עושים משהו נכון. האירוח של הרב ד"ר נשיא למשל עורר הדים רבים ושמעתי התייחסויות שונות לעניין ממקומות רבים.

מדברים על כך שהוא התחמק מהשאלות הקשות

אין ספק שהוא גרם נזק למטרה שבה הוא מאמין.

רותם 36

New member
הבל הבלים הכל הבל

לא התכוונתי לפגוע בך - משחק מילים אתה יודע

אכן לא נפגעתי

אפילו לא עולה בדעתי ממה אני אמור להפגע. גם לא הבנתי ממה אמור גבעון להפגע אך מכיון שגונבה לאוזני השמועה שהוא בכל זאת נפגע אז הבהרתי שלא הייתה כל כונה כזו.

למעלה