סיכום חודש פברואר

mister xy

New member
סיכום חודש פברואר

אז ככה, חודש פברואר הסתיים מוקדם מעט מהצפוי ולכן לא כל כך שמתי לב שאנחנו כבר בעיצומו של חודש מרץ וזו הסיבה העיקרית לעיכוב. להלן הנתונים: בחודש פברואר נכתבו 5736 הודעות על ידי 158 כותבים. בחודש הקודם נכתבו 4725 הודעות על ידי 209 כותבים. כמובן שהסיבה העיקרית לקפיצה במספר ההודעות היא אירוח הרב הד"ר.

עלייה בלמעלה מאלף הודעות?

השרשור עם נשיא העלה כ"כ הרבה את ההודעות? נראה לי שיש פשוט השתתפות הרבה יותר ערה של החברים וזה יפה מאוד... אגב,זה שכמות הכותבים ירדה וכמות ההודעות עלתה מראה על התגבשות קבוצה בפורום וגם זה יפה מאוד...

mister xy

New member
צריך לקחת בחשבון כמה נתונים

דבר ראשון, רק בשרשור של הנשיא נכתבו כ-550 הודעות (חלקם בחודש מרץ) ובנוסף היו עוד כמה שרשורים מסביב. דבר שני, החודש הזה היה קצת קצר וגם היה בו את פורים. אכן יש ירידה במספר הכותבים ואם ניקח בחשבון את אלו שרק קפצו לביקור מהפורום השכן בעקבות השרשור הנ"ל אז מדובר בירידה נוספת.

גבעון 1

New member
כנראה שסטטיסטיקה זה לא התחום

שלכם.... זה לא מראה על יותר כותבים, או על איכותם... אולי הנושאים יותר רלוונטיים?

גבעון 1

New member
קוראים לזה...

פילוח נתונים....וכבר אמרו "שמע האמת ממי שאמרה" לא כל הפרענקלך, אותו דבר....

pokeret

New member
מכירה הרבה "פרענקים"

שיסלדו מהנסיונות הפתטיים שלך ליצג אותם. שאינם זקוקים לזה כלל. שבזכות עצמם הם שוים ולא בזכות התמסכנות.

גבעון 1

New member
זה בדיוק העניין pokeret

שאת מכירה "פרענקים" רבים, אבל לא את כולם...... אני לא יודע למה אות מתכוונת "התמסכנות", המזרחיים בארץ מזמן לא מסכנים....לפי מס' העמדות הבכירות במשק,שיוצאי עדות המזרח נמצאים בהם, המצב רק משתפר... אלא שמילה כמו שבבאניקים, שמככבת כאן הרבה, לא תמצאי שם.... עוד לא מצאתי פרענק שיגיד לך תודה רבה, על שתכני אותו בשם שבבאניק...

pokeret

New member
אני אסביר שוב ישירות

"פרענקים" רבים שאני מכירה יסלדו ממך ובטח שלא ירצו שאתה תייצג אותם.

גבעון 1

New member
ניסית לפגוע

אבל אני לא נפג, מן הסתם תמצאי שחורים רבים בארה"ב, שלא ירצו שהנשיא אובמה ייצג אותם(חברים במפלגה היריבה,מתנגדים לחוק הבריאות וכן הלאה....) זה לא הפריע לו להביס את יריביו, ולצחוק כל הדרך לבית הלבן.... תמיד יש מתנגדים לכל אחד שעושה....

pokeret

New member
תמיד היה קשה לי עם טיפשות

הרבה דברים אני יכולה לשאת אבל לא את האנשים שהיא מקננת בם.

גבעון 1

New member
כמו שאמרו

"כל החיים אנחנו לומדים, ובסוף מתים טיפשים" טיפשת היא גם תכונה אנושית, כמו פחדנות,קמצנות, וגם קינאה היא תכונה אנושית ככל שאנו מתבגרים יותר, אנו לומדים לחיות עם הסביבה כפי שהיא...

../images/Emo47.gif לי יותר קשה עם התנשאות

לטפשים יש תקנה כי רובם בורים ויכולים להתקדם וללמוד. אבל המתנשאים כמעט תמיד נשארים ככה ולא מבינים שיש בהם משהו פגום.

pokeret

New member
א. יש הבדל בין חוסר ידע

לטיפשות. ב. תחשוב רגע על שילוב של טיפשות והתנשאות. שאלוהים ישמור.

א. יש נטייה מוגזמת להשתמש בתואר "טיפש"

כדי להתנשא. ב. אני מפחד יותר מגאונים מתנשאים. וכמאמר הקילשאה: "ההיסטוריה מלאה בדוגמאות...".

למעלה