סיכום השנה שלי
אני כותב את הסיכום הזה בידיעה שוררת אותנו תחושה של אכזבה ופספוס. הרבה מעריצים וחברים בפורום מרגישים מאוכזבים,טוענים שבריטני לא נתנה מספיק מעצמה,אכזבה אותם באופן שיטתי והם כבר מאבדים תקווה. אולם שחשבתי לעצמי על כל השנה העמוסה ומלאת הדרמה הזו נזכרתי בהרבה דברים שהעלו בי חיוך גדול
בריטני הוציאה השנה אלבום חדש, שוחררו למעלה מ 20 שירים חדשים שלה לרשת, היא צילמה 2 קליפים חדשים, הופיעה בטקס פרסים של MTV, השיקה השנה 2 בשמים חדשים, והכי חשוב עשתה סיבוב הופעות בארצות הברית!! (House Of Bluze, למי שכבר הספיק לשכוח). ללא ספק, למרות כל הרעש והדרמה האישית, היא הספיקה לעשות הרבה והצליחה להשאיר את המעריצים עסוקים. שחושבים על זה, בריטני עשתה בשנה הזו יותר ממה שעשתה בשנים 02 או 03. השנה הזאת הייתה מיוחדת ומרתקת בעיניי. באופן ייחודי קיבלנו חלון לחיים שלה 24 שעות ביממה. עקבתי אחריה בין הבית במאליבו לבית בבוורלי הילס, בין תחנות הדלק, החנויות היוקרתיות בשדרות סאנסט, בנסיעות בוואלי, בין מסעדת "גלן" של סושי, להמבורגר במקדולנדס, לקפה בסטארבקס לטייק אווי בטאקו בל. ראיתי את צילומי הקליפים באחורי הקלעים, אין היא משחקת עם הילדים, קונה חיות מחמד, מתאמנת בריקודים, הולכת לשירותים, נופשת הוואי, חוגגת בלאס ווגאס, עושה צחוקים צועקת שרה מזמרת ראיתי הכל מהכל! ראינו כל פיסה מהחיים שלה מה שרצינו וגם מה שלא רצינו. פעם ראשונה מאז שאני מעריץ אותה, הרגשתי מעין חלק בתהליך היצירה של האלבום. ראיתי את בריטני הולכת להקלטות, מסתובבת עם המפיק JR, כל פעם באתר אחר גיליתי שיר חדש מהדיסק! שמעתי גרסאות לא גמורות, גיליתי כל מיני אינסטרומנטלים ורק דמיינתי איך השיר באמת יישמע. הקשבתי לסרטים ב X17 מאה פעם, שמעתי את השיר שבריטני השמיעה למעריצים ברדיו, וחיכיתי כמו כל האחרים בציפייה לX17 שישמיעו בלעדי שיר חדש, וכמו כולם שרתי לעצמי כל היום Yeah Yeah (טוב נו כי רק זה בסוף שמעו חחח) אני חושב שBlackout באמת היה משהו מיוחד, הציפייה וכל שיר שייצא, וכל דמו ששמעתי הכל היה מעיין חוויה של חיפוש ניחושים וציפייה אחת. אני חושב שמעריצים שהחליטו לא לשמוע כלום ולחכות לשמוע את השירים רק שהדיסק ייצא פיספסו את כל החוויה האמיתית של היצירה. אפילו עוד יותר כיף היה להשוות בין השירים ששוחררו לשירים שכן נכנסו ושלמוע איך שינו והפיקו אותם שיתאימו לרוח האלבום. אני זוכר איך עקבתי בשידור החי של X17 אחרי האוטובוס של בריטני בדרך להופעה הראשונה ואיזה דרמה הייתה. אני גם זוכר איך ראיתי בחדשות של 2 ובחדשות של 10 את מיליוני המעריצים שסבבו אותה והתרגשו. אני לא אשכח איך חיכיתי עד 4 לפנות בוקר לראות את ההופעה של בריטני ב VMA, ואיך אחרי זה עוד ניהלתי שיחות ארוכות על ההופעה עם מעריצים מכל העולם. אני זוכר איך צפיתי בשידור חי ב TMZ וחיכיתי עם כל העולם שריטני תגיע לבית המשפט להלחם על הילדים. אני גם זוכר איך ראיתי ב 5 אצל רפי רשף, ב6 עם עודד בן עמי, בחדשות של 8 בערוץ 2 ובערוץ 10 ואפילו בערוץ 1 הממלכתי- איך חיים יבין בכבודו ובעצמו מספר שבריטני איבדה את החזקה על הילדים שלה! והכי אני זוכר את הרגע שאחרי ציפייה סוף סוף החזקתי בחנות את התקליטים את Blackout ובאמת אבל באמת התרגשתי! למדתי מבריטני השנה המון! על גירושים, משפטים ועורכי דין. על מכוני גמילה והתמכרויות לסמים ושתייה, על דיני משמורת על ילדים קטנים, על שימועים עם עורכי דין, על התקשורת העולמית, על איך המדיה עובדת ופועלת, למדתי על הריון בקרב קטינים,על שירותיי הרווחה, על אימהות צעירות ועל גידול ילדים. למדתי על ריבים בין משפחתיים, על צווי הרחקה ועל ענייני עבודה. אני מכיר את כל שכונת לוס אנג'לס בעל פה, ויודע איפה העשירים והיפים אוכלים קנים ומבלים בלילות. בזכות בריטני, הכרתי אנשים מכל העולם, ותחומים שלדעתי אם הייתי מעריץ בן אדם אחר, בחיים לא הייתי נתקל בהם. יש לי בזכות בריטני חברים מאירופה ומארצות הברית. יוצא לי לדבר עם אנשים שבכל מצב אחר בעולם, בחיים לא הייתי מדבר איתם. אחת מהן היא סולימה, בחורה בת 21 מאירן האיומה. היא מספרת לי איך הנשיא שלהם אוסר עליהם לחיות חיים רגילים ואיך היא מפיצה דיסקים של בריטני שהיא קונה בפקיסטן,באירן. יש גם את עומר הוא ממצרים, גם הוא אוהב את בריטני וכולנו מדברים יחד כאילו אין שינאה אין מלחמה והכל בסדר. נכון, לא הכל מושלם, לא הכל נוצץ אבל אין לי ספק שזאת הייתה השנה המעניינת ביותר בנוגע לבריטני, למדתי הכרתי וגיליתי המון דברים בזכותה,אז רק רציתי להגיד תודה, תודה על שנה מדהימה!
אני כותב את הסיכום הזה בידיעה שוררת אותנו תחושה של אכזבה ופספוס. הרבה מעריצים וחברים בפורום מרגישים מאוכזבים,טוענים שבריטני לא נתנה מספיק מעצמה,אכזבה אותם באופן שיטתי והם כבר מאבדים תקווה. אולם שחשבתי לעצמי על כל השנה העמוסה ומלאת הדרמה הזו נזכרתי בהרבה דברים שהעלו בי חיוך גדול