סיכום השבוע woohoo!!!

sHiR TaDmOr

New member
הממ,

יורו זה בערך 6 שקלים. אז.. זה יוצא 4 שקלים ו-496 אגורות.
[מחשבון, מחשבון..
]

shir828

New member
טיסה לא עולה 4 ש"ח ו496 אגורות!../images/Emo6.gif

ברור שמחשבון, נראלי גם לאינשטיין זה יהיה קשה..

BRANGELINA

New member
לא יותר

זול אם את קונה יותר מאחד..ברוב המקרים קונים הרבה יותר מאחד!

BRANGELINA

New member
במקרה

בטעות בלי כוונה הייתי בבלגיה שבוע שעבר ויש לי מלא שוקולד בלגי בבית!!!וגם מילקה מהדיוטיפרי!!!!אזז אם תבואי לבקר תקבלי שוקולד...חחח

Red Daniel

New member
"שירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?-אביתר ו-רצה הביתה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?נוף אחר-יוני בלוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?שאלה טובה...היו מלא...אני חושב שאני אלך על אנטריקוט שאכלתי אצל חבר. בילוי השבוע שלכם?סרט פאדיחת השבוע שלכם? אני חסין!!! סקופ השבוע שלכם?יוני בלוך זמר ממש טוב!!! ציטוט השבוע שלכם? "מכיר את הקטע הזה שתה הולך במסדרון וילדים מצביעים עליך ומדברים אנגלית כי יודעים שאתה לא מבין? אה, לא?. אוף"-
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: קורס קיץ באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך לא הצלחתי להשיג מזה פטור, אה?
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של מירי (למה מי מת שאני לא אבוא?! מופיע בעיר שלי, בחינם, ואני אפספסף? לא התחרפנתי...
) שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת... 2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי )
-די לדיסקטיות! 3. שיר (עם המספרים)- על שהציפה ת'פורום עם "XDDDDDD" 4. רייצ'ל- על סקר ההופעה הראשונה ("גם שלי"/ "שלי לא")
5. אחר (פרט, נמק והדגם): אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל"קראתי 2. "הארי פוטר והנסיך חותך הורידים" (הידוע בקיצור כ"הארי פוטר והאימו")קראתי, ואימו\הומו\פריק\וכיו"צ צריכים להיות אסורים בפי החוק. 3. "הארי פוטר ובלי סודות" (או ההפך: "חנן גולדבלט וחדר הסודות")
4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין"פוי, שונא אותו 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל
לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (מי שכותב "לכל מי שרוצה" מוחרם מהסיכום הבא )
לכל מי. שרוצה. סופ"ש נעים!

Roger man

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?It's A Small World תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:יציאה עם חברה שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אין מאכל השבוע שלכם?חומוס בילוי השבוע שלכם?עם חברה בארומה פאדיחת השבוע שלכם?שביקשו ממני ומחברה שלי לא להתנשק בארומה סקופ השבוע שלכם?לא רצוי להתנשק בציבור ציטוט השבוע שלכם?"אני לא משטרת הצניעות" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:הריסת אוסישקין משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:ט"ו באב שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת... אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל
מעניק לכולם, גם מי שלא רוצה

TTתמרTT

New member
יש בית רגיל באיזור די מגעיל של העיר מי מכיר?

שם באופק! וזאת משפחתי הם שילוב זוועתי השכנים שליד הם סתם סנוביםםםםםםםםם חורקות, כן כל הדלתות דליפות יש בצינורות.. לה לה ליי לה לה ליי לה ליי לה ליי... הבית של גלוריה
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אממ.. רצה הביתה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?תחרות כלבים-אביתר בנאי... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני ואחותיייייי באוטובוס שעשה לנו סיור בכל תל אביב לראות את מחוזות ילדותה של דודה של אמא שלי... שעמום רצח משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אממ, לא יודעת... :
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הספר אם יש גן עדן.. מאכל השבוע שלכם? אויי... כמה כמה כמה כמה כמה אוכלללללל.. וכמה מסעדות...
לודעת.. בילוי השבוע שלכם?בילוי
ביחיד
אין... סורי..
פאדיחת השבוע שלכם? ביום שבת... שרצתי הביתה כמו מטורפת לשמוע ציפורי לילה.. די די הפיגור שופע..
סקופ השבוע שלכם?אין לי
ציטוט השבוע שלכם? "אוימאיייגאאאד" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שיחה אחת לא רצוייהה!!!! :-| משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:טורקיייייייייייייייייייייייייייייייהההההה השחרהההה!! שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת... 2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי ) 3. שיר (עם המספרים)- על שהציפה ת'פורום עם "XDDDDDD" 4. רייצ'ל- על סקר ההופעה הראשונה ("גם שלי"/ "שלי לא") 5. אחר (פרט, נמק והדגם): חחחחחחחחח שירי לא יפפפפפפפפפפפפפפפפה!!!! די די אני אטומה ברמות.... אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל" 2. "הארי פוטר והנסיך חותך הורידים" (הידוע בקיצור כ"הארי פוטר והאימו") 3. "הארי פוטר ובלי סודות" (או ההפך: "חנן גולדבלט וחדר הסודות") 4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין" 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים (מי שכותב "לכל מי שרוצה" מוחרם מהסיכום הבא ) סופ"ש נעים! גם לךךךך כפרות

shir828

New member
וווואיי!! מזה אהבתי את הסדרה הזאת. אבל שחכתי

איך קוראים לה

נעה 124

New member
הבית של גלוריה!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את לא יודעת כמה זמן ניסיתי להיזכר בשיר של זה!!!! פתרת לי עכשיו בעיה של שנים!!!!! XXXXXXXD

blackfield2

New member
יוו גם אני!!

אני מנסה להבין מאיפה לעזעזל אני מכירה את המילים האלה... ואז המשכתי לשיר את זה ואני כזה "רגע רגע.. הבית של גלוריה!!!!
יאווו יאווו!!"

למעלה