יש בית רגיל באיזור די מגעיל של העיר מי מכיר?
שם באופק! וזאת משפחתי הם שילוב זוועתי השכנים שליד הם סתם סנוביםםםםםםםםם חורקות, כן כל הדלתות דליפות יש בצינורות.. לה לה ליי לה לה ליי לה ליי לה ליי... הבית של גלוריה
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אממ.. רצה הביתה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?תחרות כלבים-אביתר בנאי... תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני ואחותיייייי באוטובוס שעשה לנו סיור בכל תל אביב לראות את מחוזות ילדותה של דודה של אמא שלי... שעמום רצח משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אממ, לא יודעת... :
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-הספר אם יש גן עדן.. מאכל השבוע שלכם? אויי... כמה כמה כמה כמה כמה אוכלללללל.. וכמה מסעדות...
לודעת.. בילוי השבוע שלכם?בילוי
ביחיד
אין... סורי..
פאדיחת השבוע שלכם? ביום שבת... שרצתי הביתה כמו מטורפת לשמוע ציפורי לילה.. די די הפיגור שופע..
סקופ השבוע שלכם?אין לי
ציטוט השבוע שלכם? "אוימאיייגאאאד" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שיחה אחת לא רצוייהה!!!! :-| משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:טורקיייייייייייייייייייייייייייייייהההההה השחרהההה!! שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת... 2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי ) 3. שיר (עם המספרים)- על שהציפה ת'פורום עם "XDDDDDD" 4. רייצ'ל- על סקר ההופעה הראשונה ("גם שלי"/ "שלי לא") 5. אחר (פרט, נמק והדגם): חחחחחחחחח שירי לא יפפפפפפפפפפפפפפפפה!!!! די די אני אטומה ברמות.... אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל" 2. "הארי פוטר והנסיך חותך הורידים" (הידוע בקיצור כ"הארי פוטר והאימו") 3. "הארי פוטר ובלי סודות" (או ההפך: "חנן גולדבלט וחדר הסודות") 4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין" 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים (מי שכותב "לכל מי שרוצה" מוחרם מהסיכום הבא ) סופ"ש נעים! גם לךךךך כפרות