blackfield2
New member
"שמע ישלאל!, אני אשבול את הלוש!!"
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? תרשו לי להיות סופר דופר מקורית: מבול
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לא יצא לי לשמוע כלכך הרבה חוץ מקרן השבוע.. מעבר דירה וכד'." תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מעבר דירה..? עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- טונה
XDD >< מאכל השבוע שלכם? סנדוויץ של ארומה.. כשעוברים דירה לאמא אין הרבה זמן להכין אוכל... XDD בילוי השבוע שלכם? מעבר דירה.. פאדיחת השבוע שלכם? ..................................... מעבר דירה!
סקופ השבוע שלכם? הידעתם?!, יצאתי מהארון!!!........... סתם!!!! עברתי דירה!! ציטוט השבוע שלכם? "עברתי דירה!!".. סתם.. "שמע ישלאל!, אני אשבול את הלוש!!" (אח שלי בעודו מתנדנד חזק בנדנדה בפארק ושוכח שהאות ר' קיימת.) דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:.... באמת אתם רוצים שאני כבר אכתוב את זה?...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: ג'יי... אי דונט נוו דוּד!! שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת... 2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי )
לייק דעע!!
3. שיר (עם המספרים)- על שהציפה ת'פורום עם "XDDDDDD" 4. רייצ'ל- על סקר ההופעה הראשונה ("גם שלי"/ "שלי לא")
5. אחר (פרט, נמק והדגם): אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל"
, כי זה בטח יגרום לאמא שלי להכין סוף סוף אוכל.. במקום להזמין. (למרות שזה לא רע דווקא אם חושבים על זה..) 2. "הארי פוטר והנסיך חותך הורידים" (הידוע בקיצור כ"הארי פוטר והאימו")
כאילו.. אימואים זה מגעיל.. איכסה פיכסע! 3. "הארי פוטר ובלי סודות" (או ההפך: "חנן גולדבלט וחדר הסודות")
בואו נשמור מרחק מחנן.. אני מפחדת ממנו.. 4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין" 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (מי שכותב "לכל מי שרוצה" מוחרם מהסיכום הבא ) לי! כי אין לנו כלכך אוכל בבית!.. כי.... עברנו דירה!!!! >< סופ"ש נעים! כן.. וואט אבר..
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? תרשו לי להיות סופר דופר מקורית: מבול