OpenYourEyes
New member
סיכום השבוע woohoo!!!
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת...
2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי
) 3. שיר (עם המספרים)- על שהציפה ת'פורום עם "XDDDDDD"
4. רייצ'ל- על סקר ההופעה הראשונה ("גם שלי
"/ "שלי לא
") 5. אחר (פרט, נמק והדגם): אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל" 2. "הארי פוטר והנסיך חותך הורידים" (הידוע בקיצור כ"הארי פוטר והאימו") 3. "הארי פוטר ובלי סודות" (או ההפך: "חנן גולדבלט וחדר הסודות") 4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין" 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (מי שכותב "לכל מי שרוצה" מוחרם מהסיכום הבא
) סופ"ש נעים!
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת...