סיכום השבוע woohoo!!!

OpenYourEyes

New member
סיכום השבוע woohoo!!!

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת...
2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי
) 3. שיר (עם המספרים)- על שהציפה ת'פורום עם "XDDDDDD"
4. רייצ'ל- על סקר ההופעה הראשונה ("גם שלי
"/ "שלי לא
") 5. אחר (פרט, נמק והדגם): אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל" 2. "הארי פוטר והנסיך חותך הורידים" (הידוע בקיצור כ"הארי פוטר והאימו") 3. "הארי פוטר ובלי סודות" (או ההפך: "חנן גולדבלט וחדר הסודות") 4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין" 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל לסיום אתם מוזמנים להעניק
למי שאתם רוצים (מי שכותב "לכל מי שרוצה" מוחרם מהסיכום הבא
) סופ"ש נעים!

אושRתי

New member
ראשונה? ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"איתי" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?שני כוכבים. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:ההופעה של מירי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם?מירי מסיקה בזאפה
ציטוט השבוע שלכם? מה שלקחתם תחזירו
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:החום? משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעות! אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל"
2. "הארי פוטר והנסיך חותך הורידים" (הידוע בקיצור כ"הארי פוטר והאימו")
3. "הארי פוטר ובלי סודות" (או ההפך: "חנן גולדבלט וחדר הסודות")
4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין"
5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל
לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים (מי שכותב "לכל מי שרוצה" מוחרם מהסיכום הבא ) אני יעניק
למירב
סופ"ש נעים!

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?ילדה שהתבגרה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?שוב תודה צל כבד לאונרדו נדב קדמון מיק פלנארי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:לא היה שבוע משעמם עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-שבוע משעמם מאכל השבוע שלכם?בורקס בילוי השבוע שלכם?הפרלמנט פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? נעזוב דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:נעזוב משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של מירי שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת...
2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי ) 3. שיר (עם המספרים)- על שהציפה ת'פורום עם "XDDDDDD" 4. רייצ'ל- על סקר ההופעה הראשונה ("גם שלי"/ "שלי לא") 5. אחר (פרט, נמק והדגם): אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל" 2. "הארי פוטר והנסיך חותך הורידים" (הידוע בקיצור כ"הארי פוטר והאימו") 3. "הארי פוטר ובלי סודות" (או ההפך: "חנן גולדבלט וחדר הסודות") 4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין" 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל
לסיום אתם מוזמנים להעניק למי שאתם רוצים (מי שכותב "לכל מי שרוצה" מוחרם מהסיכום הבא ) לעצמי כי אין לי רעיון חח

shir828

New member
סיכום הש../images/Emo40.gif../images/Emo8.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "מבול" (הצילצול שלי) "על שפת הכנרת" (הקטע שיש את ה"שיר שמעיר את הכבישים"- זה הצילצול של אמא שלי כשאני מתקשרת
) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? משהו משודדי הקאריבים. נראלי. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: או התמונה של קרן עם החולצה הירוקה (זאת על הפוסטר של ראש1) כי צילמתי את הפוסטר ושמתי את זה כטפט בפלאפון>< משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אחותי(?), חברה טובה שלי(?) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט- שודדי הקאריבים שלוש
סרט כזה טוווווב!!! והייתי גם בשרק השלישי אבל הוא היה רק סביר
מאכל השבוע שלכם? פופקורן
בילוי השבוע שלכם? הייתי בשני סרטים, בערב סרטים, *לאזוכרתמהקרהבראשוןושניO:* פאדיחת השבוע שלכם? הייתי עם חברה בשרק השלישי והושיבו אותנו בשורה מעצבנת אז עברנו לשורה האחרונה וקנינו מים ופופקורן. היינו לבד בשורה אז הושבנו את המים והפופקורן במושבים לידנו וכל מי שנכנס לאולם ראה את זה>< ואחרי ההפסקה בסרט, ישבנו על המשענות כי הסתירו לנו
סקופ השבוע שלכם? יש לי פלאפוןO: ציטוט השבוע שלכם? "פה זה גבוה? כן. פה זה גבוה? כן. פה זה גבוה? לא." דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ממ.. שהתעוררתי היום בלילה בחמש.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פלמ"ח!!!!!!
נעה!!!!! שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת...
2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי
) 3. שיר (עם המספרים)- על שהציפה ת'פורום עם "XDDDDDD" וואלה?!O: מה הבעיות לזכור 828?O_ס 4. רייצ'ל- על סקר ההופעה הראשונה ("גם שלי
|חיפושית|"/ "שלי לא
|חיפושית|") 5. אחר (פרט, נמק והדגם): כולםםם |ואני במיוחד
סתם
| אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל"
4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין" 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל לסיום אתם מוזמנים להעניק
) לנעה- כי אני פוגשת אותה שבוע הבא
ולשירי- שהכניסה אותי לסיכום^_^
(כי אני שיר עם המספרים 828) סופ"ש נעים! לכוולם

OpenYourEyes

New member
סורי, מספרים זה לא הקטע החזק שלי ../images/Emo6.gif

אבל תודה על השוקולד!

shir828

New member
עוד אנשים לא זוכרים את זה. זה לא מספר טלפון

או משהו...

OpenYourEyes

New member
כן אבל אלה מספרים לא כ"כ קשורים אחד לשני

אם זה היה 123 בטח היו זוכרים. לא שזה כ"כ משנה בכל מקרה, למספרים האלה אין משמעות מבחינתך נכון?

shir828

New member
חוץ מזה שהם ליד השם שלי בתפוז, לא><

זה כולה שני מספרים ואחד מהם נמצא בשני הצדדים

נעה 124

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? ג'וני-אריק בראמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אותה תמונה כמו של שיר.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שתי חברות שלי שהיו איתי כל השבוע
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שרק 3, הדבר הגדול הבא (הייתי קהל בחצי גמר השלישי) מאכל השבוע שלכם? Loaker בילוי השבוע שלכם? הדבר הגדול הבא, שלשום חברה ישנה אצלי פאדיחת השבוע שלכם? דיברתי עם חברה בטלפון, ואז זה התנתק ולא שמתי לב אז חצי שעה דיברתי עם עצמי XXXD סקופ השבוע שלכם? שרק 3 פחות טוב מהקודמים
ציטוט השבוע שלכם? אח שלי: " את יודעת שהיינו אתמול בשרק 3?" אני: "כן, אני גם הייתי" אח שלי: "לא נכון! זה היה רק אני, אבא ואת!" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שיעורים לחופש
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אולי מפגש קומונה, מחנה פלמ"ח, שיר!!!!! שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת...
2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי )
3. שיר (עם המספרים)- על שהציפה ת'פורום עם "XDDDDDD"
4. רייצ'ל- על סקר ההופעה הראשונה ("גם שלי
"/ "שלי לא
")
5. אחר (פרט, נמק והדגם): כולם
אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? 1. "הארי פוטר ומסדר עוף בגריל"
4. "101 עובדות שלא ידעתם על יוסי ביילין" 5. אני אראה ת'סרטים של כל הנ"ל לסיום אתם מוזמנים להעניק
)
לשיר שאני סוף סוף אפגוש שבוע הבא ולעצמי כי ממש בא לי עכשיו שוקולד... סופ"ש נעים!

Koala Girl

New member
עונה

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? איתי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? Alanis Morissette - Perfect תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/קופסאת שימורים/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
מאכל השבוע שלכם? עוגת בננה
בילוי השבוע שלכם? כל מיני פאדיחת השבוע שלכם?
סקופ השבוע שלכם?
ציטוט השבוע שלכם?
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
שאלות בונוס: חבר הפורום של השבוע? 1. תמר- על שחזרה הביתה בהיסטריה כדי להספיק לשמוע "ציפורי לילה"... ביום שבת... 2. blackfield- על שהנהיגה את אופנת שגיאות הכתיב בפורום (אפילו ששודלה לכך על ידי ) את זה עדיין לא הבנתי!
אילו מן הספרים הבאים היית רוצה לקרוא? אף אחד
כמה
שמתי פה
סתם מתעצלת לפרט...

למעלה