סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

me123

New member
אז ככה:

מה שיר השבוע שלכם girlfriend-avril lavigne בילוי השבוע שלכם- לשמוע את "אחד אחד" (כל שבוע זה הבילוי שלי כי אני פשוט חולה על התוכנית הזו). סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אבודים סקופ השבוע שלכם- שירה גבריאלוב ירדה 6 מקומות כשחשבתי שהיא תישאר במקום הראשון חודשיים. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] תמונות ממסעדה שיש שם המבורגרים/נקנקיות/שניצלים ענקיייייים!!!!!!!!!!! משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לקום מוקדם לשם שינוי... משהו שהרס לכם את השבוע- girlfriend ירד 2 מקומות וגם יש לי מבחן על כל ספר "במדבר" ביום ראשון ואני לא מבין כלום ממה שהוא מלמד. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- טקס יום השואה(שייגמר כבר!)/טיול שנתי(שתהיה שביתה אז!!!) וכמובן אחד אחד שבת שלום!

../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם- שאלה טובה.. לא יצא לי לשמוע כל כך הרבה מוזיקה בזמן האחרון... בילוי השבוע שלכם- כנראה היום הולכים לאדמה משוגעת.. שאני כבר מתה לראות סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא יצא לראות כ"כ הרבה... סקופ השבוע שלכם- אני יודעת בעיות ערך קיצון!(אחלה סקופ לא?) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- כלום
... אולי בעצם שיעורי ספרות! כי היה כיף משהו שהרס לכם את השבוע- אויי. היה מבחן ביולוגיה! למרות שהיה מצחיק...חחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- בוחן?....חחח

TOHAR04

New member
הממממ

מה שיר השבוע שלכם-מיקה-גרייס קלי בילוי השבוע שלכם-כל השבוע די ישנתי והקשבתי לאסף סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קולות החיילים עם אסף וקול ישראל-עם אסף סקופ השבוע שלכם-קניתי מערכת מדהימה וחדשה לחדר שלי ,ומרקס חזרה זה מספיק סקופ בשבילי! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-שש תמונות יחדות בכל האינטרנט של אסף צ'רנילס משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מרקס חזרה כאילו כזהההה משהו שהרס לכם את השבוע-שמעתי בגלגלצ שיר שמתחיל עם שריקה שכזאת...ואין לי מושג איך קוראים לו אני כל הזמן מפספסת..... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שירה גבריאולובבבב ועברי ונינט יעופו להם מה -TOP10 ויהודה סעדו יחזור מהמרדף ויגיד שהוא לא מצחיק מדי!!!!!!!!! שבת שלום
נחמן..אמרתי לך כבר שבת שלום? KISS TOHAR

dragonit12

New member
שבוע טוב:)

מה שיר השבוע שלכם-לא שמעתי...שומרת..
בילוי השבוע שלכם-יצאתי לבת ים היה שיא המצחיקק
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-וואי לא זוכרת.. סקופ השבוע שלכם-היה כייףף ללכת מכות
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אני צילמתיי ואהבתיי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-ללכת מכות זה כייף
ולקרוע בגד למישהו שאתם רוצים לתפוס זה עוד יותר כייף
משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה משהו כזה... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שאני כבר אביא את כרטיס האשראי שלי!

S h r i k y

New member
אני אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע- " נה מקיטה פה" של ז'אן משהו.. שמעתי אתמול בצהריים
בילוי השבוע- ורטיגו בשבת שעברה, היה נהדר
סרט-
אחוות הג'ינס או משהו כזה.. נו שווין, ככה זה שאתה גדל עם בנות בבית
סקופ'- נהה משעמם אצלי... משהו שעשה את השבוע- מממ היה שביתה
משהו שהרס- צבא טיפש ומדור סיירות לא פחות טיפש.. כמה זמן ביזבזתי על טלפונים עליהם... השבוע? יש מתכונת ראשונה.. ובזאת נפתחת רשמית עונת המבחנים

למעלה