סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- מאכל השבוע? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-

מתעורר מחדש, מתגבר והעיר עוצרת

עד שתיפול... מה שיר השבוע שלכם - יש ה-מ-ו-ן.... אחריות של יוני בלוני, ככלות הקול והתמונה וwe close out eyes בילוי השבוע שלכם- לקנות צבע
חחח... סתם היה קורס מע"רים והיה מגנייייב סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- בנות גילמור
סקופ השבוע שלכם-אסף צ'רנילס חתיך! מאכל השבוע? מצה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] לא חדשה אבל סתם בא לי...
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קורס מע"רים~! פשוט כיף!! משהו שהרס לכם את השבוע- שלא הלכתי למפגש
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חגיגת מימונה עם מופלטות ופיצה!!

limors2

Well-known member
פו קאקי קוקי!../images/Emo42.gif

מה שיר השבוע שלכם- חיוך קטן של רם אוריון
בילוי השבוע שלכם- מפגש פורום! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הפרק החדש של לוסט מאתמול
סקופ השבוע שלכם- האנשיחם שמדרגים את המצעד של גלגלצ לא חכמים
מאכל השבוע- פסטרמה
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]מהפליקר של מישהו
וזה גם הדסקטופ שלי! משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-חופש
משהו שהרס לכם את השבוע- כלום, היה חופש
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- חופש
אבל רק יומיים

ady18

Well-known member
עונה

מה שיר השבוע שלכם ?הגשמה עצמית,חוזר בחזרה בילוי השבוע שלכם-מפגש גלגל"צ ,אריק הופעה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא ראיתי כרגיל סקופ השבוע שלכם- מאכל השבוע?מצה מטוגנת,עוגת תותים בליל סדר תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-להיות בחנה של גלגל"צ,אריק הופעה משהו שהרס לכם את השבוע?שבוע מושלם משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אריק מירי ירדנה הופעה בחולון

dragonit12

New member
נהנה..../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם-מיקה
בילוי השבוע שלכם-גלגלצ!
היה ממש ממש כייףף! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-CSI! סקופ השבוע שלכם-לא'דעת
מאכל השבוע?במבהההההה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]-ראיתי הרבה...אין לי כח להוסיף... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-כל מיני אנשים שרציתי לפגוש! משהו שהרס לכם את השבוע-לא משנה...
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שתיהיה שביתה ולא נחזור ללימודים! שונאת ת'ביה"ס!!! שבת שלום:)

למעלה