סיכום השבוע

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם [ מה שיר השבוע שלכם בכללי? בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מאכל השבוע? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- איזה שיר שמעתם אחרון? איפה עושים את החג,שומרים כשרות בחג?

עניתי ראאאאשונה

מה שיר השבוע שלכם : הבוקר יאיר [ מה שיר השבוע שלכם בכללי? הכוס הכחולה עברי לידר בילוי השבוע שלכם- אממממ הייתי במשחק של מכבי, חבל שהם הפסידו... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- פריזן כמובן מאכל השבוע? תמיד, תפוחי אדמה, בכל הצורות... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] יניב גרין מניח תפילין בכנס ל"ג בעומר של חב"ד (איך מעלים תמונה?) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לשחק המון כדורסל.. זה משחרר וכיף משהו שהרס לכם את השבוע ההפסד של מכבי (לא כל כך את השבוע, רק את אתמול בערב) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- נצחון של מכבי על הרוסים... איזה שיר שמעתם אחרון? לית'יום של אוונאסנס עד שכיביתי את הרדיו איפה עושים את החג בבית כמובן ,שומרים כשרות בחג? כן בטח...

אאוצית20

New member
אאאאאאאני

מה שיר השבוע שלכם? למרות - בוןעז שרעבי מה שיר השבוע שלכם בכללי? הממ אני חייבת לומר ממשיך במרדף
בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקס והעיר, חברים.. מאכל השבוע? אני חושבת שהשבוע נתפסתי ללחמניות ופסטרמה או אובר ספגטי. משום מה.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] - מיקיאגי בתמונה הסקסית שלי במסנ :) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המ המממ...לא יודעת..אולי זה שחזרתי הביתה? אבל בלי להמליץ
משהו שהרס לכם את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אמשיך בשיעורי הנהיגה ואעשה תתאוריה כבר! איזה שיר שמעתם אחרון? הנרי וניקה - בגידה איפה עושים את החג,שומרים כשרות בחג? אני בביתי כמעט לבד כל החג..הכי טוף :) ולא. לא אוכלים חמץ אבל גם לא ניקינו אז מלא פה בלחם ואוכל טעים

אאוצית20

New member
בע למה לכתוב בלי פיסוקים?..

היה פה גם סעיף שפספסתי.. משו שהרס תשבוע?.. הממ...שחברה טובה שלי עזבה

limors2

Well-known member
יש להכניס נושא!

מה שיר השבוע שלכם? maximo park- our velocity, גם השבוע! בילוי השבוע שלכם- מלא מלא מלא האנטומיה של גריי
וכן, זה בילוי
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האנטומיה של גריי!!!!
מאכל השבוע? אוכל בכלליות! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין משהו מיוחד, אז סתם תמונה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- האנטומיה של גריי
משהו שהרס לכם את השבוע- לעבוד
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מפגשי פורום שונים! וחופש
איזה שיר שמעתם אחרון? נצמדנו- שלמה ארצי איפה עושים את החג,שומרים כשרות בחג? בבית, ואם יצא

limors2

Well-known member
על מה מצטערת ועל מה חייבת?

התמונה? לקחתי אותה פעם מהפורום

b u s t e d

New member
וואלה?../images/Emo12.gif

לא שמישהו איי פעם ישים לב להודעה הזאת
היא שווה
כנראה שהסניליות שלי ממשיכה להשפיע

אני

מה שיר השבוע שלכם? הבריחה המתוקה של גוון סטפני מה שיר השבוע שלכם בכללי? עד אלייך של סינרגיה בילוי השבוע שלכם- לחזור הביתה ולצאת עם חברים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הישראלים מאכל השבוע? עלי גפן ממולאים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להיות בחופש משהו שהרס לכם את השבוע- כלום, שבוע מושלם יחסית משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שהשבוע הבא לא יגמר כי אז ישארו יומיים לחופש איזה שיר שמעתם אחרון? "מה עשיתי" של סינרגיה איפה עושים את החג,שומרים כשרות בחג? לא חוגג, כי "ברשותך אדיר, אני דרוזי!!" חג שמח וכשר למי שחוגג

S m e l l y Cat

New member
מ

מה שיר השבוע שלכם ג'יזוס איז מאג'יק! בילוי השבוע שלכם- ג'יזוס איז מאג'יק! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ג'יזוס איז מאג'יק! מאכל השבוע? עוגיות! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ג'יזוס איז מאג'יק! משהו שהרס לכם את השבוע ? שכואב לי בכל הגוף כי אני חולה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מממ לוידת! איזה שיר שמעתם אחרון? סקין איז מיי! של אנדרו בירד
איפה עושים את החג,שומרים כשרות בחג? בבית! ואנחנו לא אוכלים לחם! ויש מצות!

למעלה