סיכום השבוע

בר דותן

New member
אוקי תודה..

ישלך מסן אולי או משהו ששמה תוכי לשלוח לי את מה שרצית ?אי סי ? משהו חוץ מהפורום ?

Mrs Brightside

New member
ME

שיר השבוע שלך של אפרת: ממחר דף חדש שיר השבוע שלך של זמר/ת אחר/ת:Lissie - When I'm Alone‬ חווייה משמחת שהייתה לך השבוע:הייתי במסיבה מוצלחת ביום שישי:) המלצה לסרט יפה שאהבת:"התחלה" (למרות שעדיין לא הבנתי את הסרט
) האם ראית/פגשת/דיברת עם אפרת השבוע?נופ
איזה זמר/ת היית רוצה לראות שר/ה עם אפרת בהופעה משותפת?מירי מסיקה! איזה מתמודד הייתם רוצים שיזכה בגמר של כוכב נולד?וואו האמת שקשה, אני אשמח אם כל אחד מהם יגיע למקום ה-1, שלישיה מצוינת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ednaye10

New member
אני ממש אוהבת את ההדגשה שאת עושה!

זה רק למנהלי פורומים או שגם אני יכולה להשתמש בזה?

ednaye10

New member
את נכנסת לכאן כל פעם שאת כותבת הודעה?

זה נראה לי ממש מסובך

Mrs Brightside

New member
זה ממש לא מסובך!../images/Emo2.gif

את מעתיקה את התוכן של ההודעה לתוך הריבוע ולוחצת על "עשה מודגש"..וזהו:)

ednaye10

New member
אוקיי,עכשיו הבנתי.

ניסיתי לכתוב הודעה ועשיתי תצוגה מקדימה וזה עבד.אני אשתמש בזה.

יאללה, נענה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלך של אפרת: ללא ספק - "שחזור". שיר השבוע שלך של זמר/ת אחר/ת: the man with the child in his eyes - שיר אלמותי של קייט בוש חווייה משמחת שהייתה לך השבוע: נסעתי היום לים עם חברה והיה כיף מאד המלצה לסרט יפה שאהבת: "פעם הייתי" - מצחיק, עצוב, מרגש. האם ראית/פגשת/דיברת עם אפרת השבוע? - השבוע לא. בתחילת החודש הייתי במופע ההשקה. איזה זמר/ת היית רוצה לראות שר/ה עם אפרת בהופעה משותפת? קייט בוש כמובן. אפרת כל כך מזכירה לי אותה ב"שחזור"... איזה מתמודד הייתם רוצים שיזכה בגמר של כוכב נולד? - אוהד שרגאי כמובן
שבת שלום!

אריה31

Member
מנהל
The men with his child - בלדה מרגשת מאוד../images/Emo13.gif

ובכלל קייט בוש זמרת נדירה

נכון שאפרת מזכירה אותה קצת בגבוהים? ../images/Emo9.gif

ואם אני כבר פה, שאלה: האם יש בפורום פינה של ניתוחי שירים של אפרת? הייתי מאד רוצה לקרוא מה אתם חושבים מבחינה מילולית על השירים שלה (גם אלה שלא היא עצמה כתבה וגם כאלה שכן).
יאללה, נוסיף עוד תמונה מזאפה ת"א

אריה31

Member
מנהל
זו פינה שעומר פתח כמה פעמים

הנה דוגמה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1734&MessageId=143135216 אם יש שיר מסוים שמעניין אותך במיוחד, את מוזמנת להעלות אותו כנושא (או שנשאל קודם את עומר שלא ירגיש שגנבנו לו את הפינה חח) משום מה אני לא מוצא קשר בין אפרת לקייט לקייט יש קול מיוחד וחמים כזה לאפרת יש קול מעולה, אבל בצורה שונה לגמרי, עמוק כזה, יותר מלטף

כן, לזה התכוונתי

הייתי שמחה לקרוא מה אתם חושבים על השיר "שחזור" ו"ממחר דף חדש". כמובן שאם תפתחו דיון אשמח להשתתף בו, אז עומר - אתה מוזמן לפתוח את הדיון
והדמיון לקייט, כפי שאני שומעת, הוא במשפטים: "והם רוצים שחזור של הפרטים, איפה עמדתי אז, איך הוא נפל, אולי זה לא היה מתאים, לבוא היום, לבוא בכלל"... יש שם טוויסט בושי כזה
איפה ניתן למצוא את כל הקישורים לפינה של עומר?

אריה31

Member
מנהל
אין דרך מיוחדת

הולכים לעמודים קודמים של הפורום, אבל עזבי את לא צריכה את יכולה לפתוח הודעה בה ננסה לנתח נגיד את השיר "שחזור"

למעלה