סיכום השבוע

ednaye10

New member
סיכום השבוע../images/Emo213.gif

שיר השבוע שלך של אפרת: שיר השבוע שלך של זמר/ת אחר/ת: חווייה משמחת שהייתה לך השבוע:
המלצה לסרט יפה שאהבת: האם ראית/פגשת/דיברת עם אפרת השבוע? איזה זמר/ת היית רוצה לראות שר/ה עם אפרת בהופעה משותפת? איזה מתמודד הייתם רוצים שיזכה בגמר של כוכב נולד? שבת שלום!

Francine1

New member
סיכום השבוע שלי! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלך של אפרת: מגדלור, לא יוצא מהראש שיר השבוע שלך של זמר/ת אחר/ת: "בינונימי" - אריק ברמן חווייה משמחת שהייתה לך השבוע: יריד מוסיקה בעיר שלי ^^ היה מגניב. המלצה לסרט יפה שאהבת: זוהי סדום. פשוט סרט אדיר
האם ראית/פגשת/דיברת עם אפרת השבוע? לא
איזה זמר/ת היית רוצה לראות שר/ה עם אפרת בהופעה משותפת? אריק ברמן אריק ברמן אריק ברמן, רק שיחזור מחו"ל כבר. איזה מתמודד הייתם רוצים שיזכה בגמר של כוכב נולד? לא רואה את זה. ><

Francine1

New member
אההא! ../images/Emo13.gif

זה היה במקום שנקרא "פאב התקליט", כל מיני אנשים וחנויות מכרו שם תקליטים ודיסקים יד ראשונה ושנייה^^ זה היה נורא נחמד.

אריה31

Member
מנהל
וואלה, חבל שלא הייתי:)

מצד שני, איפה יש לי זמן עכשיו ליסוע לירושלים

אריה31

Member
מנהל
השבוע שלי

שיר השבוע שלך של אפרת: קור אחרון שיר השבוע שלך של זמר/ת אחר/ת: Sealed with a kiss - Jason Donovan http://www.youtube.com/watch?v=FrKPvjdxGEw חווייה משמחת שהייתה לך השבוע: הליכה וקצת ריצה עם שתי ידידות טובות מאוד בפארק בהרצליה המלצה לסרט יפה שאהבת: לא ראיתי סרט כבר שלושה חודשים, בגלל חוסר זמן, אז אמליץ על סרט שראיתי בקולנוע ב-2 בינואר 1993 והייתי שמח לראות אותו שוב - אחרון המוהיקנים http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1240728345/ האם ראית/פגשת/דיברת עם אפרת השבוע? הפעם האחרונה היתה בשישי שעבר איזה זמר/ת היית רוצה לראות שר/ה עם אפרת בהופעה משותפת? מירי מסיקה
איזה מתמודד הייתם רוצים שיזכה בגמר של כוכב נולד? לא יודע מי בגמר, אולי לקראת הגמר אתעניין קצת שבת שלום!

ednaye10

New member
זה היה כל כך צפוי שתגיד מירי מסיקה../images/Emo13.gif

השבוע חשבתי לעצמי שיהיה נחמד לנסות פעם ללכת גם להופעה שלה.יש לה שיר אחד שאני אוהבת שנקרא "שיר לשירה".

אריה31

Member
מנהל
דווקא בגלל שזה צפוי, כמעט שלא כתבתי חח

אבל בסופו של דבר, זה שיתוף הפעולה הרצוי מבחינתי:)

bali

New member
מנהל
מסכמת

שיר השבוע שלך של אפרת: בום טראח! שיר השבוע שלך של זמר/ת אחר/ת: "מחכה" בביצוע של עידן רייכל חווייה משמחת שהייתה לך השבוע: עשיתי לאחיינית שלי "קייטנה" והיה מאד כייף... וחוצמזה מחכים ומצפים שגיסתי תלד את אחיין מס' 2
המלצה לסרט יפה שאהבת: "פעם הייתי". סרט שמאד אהבתי. האם ראית/פגשת/דיברת עם אפרת השבוע? לא. איזה זמר/ת היית רוצה לראות שר/ה עם אפרת בהופעה משותפת? רוני אלטר. מעניין איך הן ישתלבו ביחד. איזה מתמודד הייתם רוצים שיזכה בגמר של כוכב נולד? עידן או דיאנה. רק לא אוהד

ednaye10

New member
קנית בסוף את הדיסק של רוני אלטר?

אני זוכרת שחיפשת אותו בירושלים ולא היה אותו.אני ממש נהנית לשמוע אותו .אני שמה פעם את אה אה אה ופעם את רוני.כל הזמן אני מחליפה בין שניהם.

bali

New member
מנהל
בסוף מצאתי את הדיסק של רוני וקניתי

וגם אני שומעת פעם את זה ופעם את של אפרת... שתיהן מעולות.

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע ממחר דף חדש בגנך בציר 76 חוויה משמחת מפגש איה כורם, סרט ,הופעה של דנה אינטרנשיונל, ויום הולדת לאבא המלצה אבא גנוב וסרט שראיתי ממש השבוע פעם הייתי זמרת מירי מסיקה מתמודדת דיאנה

ednaye10

New member
מסכמת

שיר השבוע שלך של אפרת: בום טראח.לא יודעת למה אבל השיר הזה עושה לי מצב רוח טוב
. שיר השבוע שלך של זמר/ת אחר/ת: גלים/אמיר דדון. חווייה משמחת שהייתה לך השבוע:הייתה לי שיחה אישית עם האחראית שלי בעבודה שעושים לכל אחד כל שנה והרגשתי טוב אחר כך כי אמרתי לה כל מה שאני חושבת על העבודה.את הדברים הטובים ואת הדברים הפחות טובים. המלצה לסרט יפה שאהבת:מדורת השבט. האם ראית/פגשת/דיברת עם אפרת השבוע?לא.אבל חלמתי עליה אתמול בלילה ובחלום כן דיברנו. איזה זמר/ת היית רוצה לראות שר/ה עם אפרת בהופעה משותפת?רוני אלטר.אני מצטרפת לענבל. איזה מתמודד הייתם רוצים שיזכה בגמר של כוכב נולד?אוהד נראה לי. אני לא רואה את זה אבל בגלל שאמרו לי בעבודה שאני בטוח יאהב את אוהד אז ראיתי אתמול כמה שירים שלו באינטרנט ואהבתי מאוד את השירה שלו.

ednaye10

New member
חחח,זה עוד יכול לקרות במציאות כי הן חברות

אבל אני לא בטוחה שהיא תשיר עם מירי מסיקה,לא נראה לי שסגנון המוסיקה שלהן יכול להתאים ביחד.חוץ מזה עד עכשיו לפי מה שידוע לי אפרת שרה רק עם זמרים ולא עם זמרות

אריה31

Member
מנהל
לפני שנה אפרת התארחה אצל איה כורם

ובעיקרון גם אני חשבתי על זה שיש סיכוי שהיא תשיר עם רוני אלטר

סיכום שבועי

שיר השבוע שלך של אפרת: לראות את האור שיר השבוע שלך של זמר/ת אחר/ת: התקף לב קטן- יוני בלוך האדיר! חווייה משמחת שהייתה לך השבוע: אמ.... אולי שהגיע הסופ"ש המלצה לסרט יפה שאהבת: סטפ אפ האם ראית/פגשת/דיברת עם אפרת השבוע? לא :( איזה זמר/ת היית רוצה לראות שר/ה עם אפרת בהופעה משותפת? ברור שיוני! איזה מתמודד הייתם רוצים שיזכה בגמר של כוכב נולד? אוהד!!!! סופ"ש רגוע לכולם!!!

בר דותן

New member
סכמ"ש ראשון בפורום =]

שיר השבוע שלך של אפרת: אה אה אה - האמת שהקליףים .. =] מאוד מגניבים גם שיר השבוע שלך של זמר/ת אחר/ת:נועם פנחסוב- כנירא חווייה משמחת שהייתה לך השבוע:אמ... היתאהבתי באפרת אחרי תקופה שממש לא שמעתי ואהבתי =] המלצה לסרט יפה שאהבת:אין האם ראית/פגשת/דיברת עם אפרת השבוע?חח עוד לא מקווה לבוא להופעה שלה בקרוב.. איזה זמר/ת היית רוצה לראות שר/ה עם אפרת בהופעה משותפת?נועם פנחסוב\אביב גפן=] מה שאין סיכוי שכנירא יקרה אביב סנוב מידי .. ! איזה מתמודד הייתם רוצים שיזכה בגמר של כוכב נולד?דיאנה .. כי היא היחידה שזכתה לשיר עם אליל הרוק הישראלי =] שבת שלום! לפורום =]

למעלה