סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

נעה 124

New member
הסיכום השבועי שלי....

מה שיר השבוע שלכם של קרן- "אם אלה החיים"
מה שיר השבוע שלכם בכללי- "שלום לאמונות"
בילוי השבוע שלכם- הייתה לחברה שלי יומולדת ועשינו לה מסיבת הפתעה
סרט/ תוכנית/ סדרת השבוע שלכם- בוב הבנאי..... אח שלי מאוד עוזר לי להתמכר לזה....
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו שעשה לכם את השבוע- המסיבת הפתעה של חברה שלי
משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה....
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעה של קרן.... אה, בעצם זה עוד שבועיים.... אז אני לא יודעת

ג ב ש ו ש

New member
עונההה../images/Emo88.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן-מבוללל מה שיר השבוע שלכם בכללי?-הלילה יעבור בילוי השבוע שלכם-יום ראשון,ארוחה מדהימה
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-הש"ש תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שומדבר מיוחד משהו שהרס לכם את השבוע-סתם משו אישי.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-מפגש עם נינט בע"ה

RossandRachel

New member
נחמד...:)

מה שיר השבוע שלכם של קרן: על שפת הכינרת ^^ מה שיר השבוע שלכם בכללי? על שפת הכינרת^^חח לא שמעתי משהו אחר כל השבוע...עצוב ,אני יודעת בילוי השבוע שלכם-אפשר לומר שזה השבוע- מוצאי שבת, ההופעה הראשונה של קרן פלס שראיתי ^^ וכמובן הטיול למוזיאון הפלמ"ח- יש לי כיתה מושלמת ^^ סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השבוע...חברים! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- הציור האחרון שלי ^^ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- מוזיאון הפלמ"ח, המקום הכי מגניב בארץ! (באמת! משהו שהרס לכם את השבוע מבחן במתמטיקה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מבחן במתמטיקה (שיעבור)

מור נוה

New member
אנא אנא אנא אנא

מה שיר השבוע שלכם של קרן? כל שבוע זה משתנה.. אבל אני חזק ב"שיהיה לנו בית" ו"אם אלה החיים" מה שיר השבוע שלכם בכללי? "מאמי" חורשת עליו כבר יומיים. ו"זה הזמן" בילוי השבוע שלכם- חברות... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השיר שלנו.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- יעל
שחקנית שאני מאוד אוהבת ומעריכה.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- המעיל של קרן. משהו שהרס לכם את השבוע- מבחנים. בית ספר משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הסדרה ה"מסודרים" יעל
שבוע דבש ומאוד מעניין שיהיה לכם.

הסיכום שלי

מה שיר השבוע שלכם של קרן
זה שקוף כמו הגשם שירד אתמול - מבול
מה שיר השבוע שלכם בכללי
מאמי של מירי
בילוי השבוע שלכם
סלט וקולה עם חברה בארומה בגרנד
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם
לא היה לי זמן להגיע עד הטלוויזיה שלי השבוע
תמונה של קרן שמצאתי כאן בפורום - תמונה ממש מהממת
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו
לותר על כמה שיעורים בבצפר ולקום מאוחר יותר
משהו שהרס לכם את השבוע
ידיד שלי - כזה נודניק
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא
שיעור קולנוע
- אני מחכה לו כל שבוע מחדש

ליטל234

New member
עונה! ../images/Emo39.gif

שיר השבוע של קרן- מבול!
שיר השבוע בכלל- irreplaceable. בילוי השבוע- אממ מפגש עם כמה בנים וכמה בנות חברים אצל חברה שלי אתמול..... בילינו צחוקים ובלאגן!!!
סרט\תוכנית\סדרת השבוע- אממ.... אין.... תמונה- גם אין.... עשה את השבוע- הבילוי..... הרס את השבוע- מבחנים

ליטל234

New member
אה ושבוע הבא....

מחכה לשמוע איך ילך לחברה שלי באודישן לתלמה ילין!!!!!

daniel rubin

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo218.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן "מבול" מה שיר השבוע שלכם בכללי? "מבול" "פרג'לישס" (או איךש לא קוראים... "קיפ הולדינג און" בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השיר שלנו
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-יום שבת הקודם נחשב? הופעה של קרן
משהו שהרס לכם את השבוע: עזבו... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-כלום

Nimrod121

New member
סיכום השבוע שלי.

מה שיר השבוע שלכם [של קרן]- "מבול", "רצה הביתה" ו"זאת שבמקומי". מה שיר השבוע שלכם [לא של קרן]- "לא נרדמת תל אביב"- בביצועה של עדי כהן. בילוי השבוע שלכם- פעולה בתנועת נוער, הפעם בנושא נומרולוגיה. והיה שם משהו מעניין ומסתורי שקשור לנינט טייב (LOL). סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא משנה מה, תמיד "השמיניה". סקופ השבוע שלכם- קיבלנו בתנועה מכתב מסתורי מאוד מ"נינט טייב". תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] כמה מתיקות משתפכת ממנה. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שבוע נורמלי, לא היה משהו מיוחד. משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה דבר כזה, יוהוו. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- "אסור לסמוך על אף אחד. מבחנים אעבור אותם אחד-אחד" (עכשיו תדביקו את המשפט הזה על "לרוץ לרוץ" של קרן פלס). שיהיה לכולם סוף-שבוע טוב.

עכשיו התאחה ה../images/Emo23.gifוטוב לי

מה שיר השבוע שלכם של קרן ככלות הקול והתמונה +מבול
מה שיר השבוע שלכם בכללי? יום אחרון/טל שגב בילוי השבוע שלכם- אירובי+חדר כושר
והרבההההה הצבעות
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מועדון לילה, נשות הכדורגלנים(עונה רביעית), אמריקן איידול, מרחק נגיעה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] כפרה על מיקייייי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-קניות(בגדים+תחתונים מגניבים) משהו שהרס לכם את השבוע לא היתה הופעה אחת השבוע, לא של קרן, לא של איה , לא של אריק ...קשה קשה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- הופעות(קרן, אריק, איה)
סקופ השבוע(גם אם יעל לא כתבה, אני מוסיפה
)- מוטי כץ, השידוך של רוח'לה ממרחק נגיעה הוא אחד שהתמודד בעבר באודישן הגדול
- אור מאיר וזוריק גם השתתף בסדרה של אולי הפעם(של yes)בפרק 12

אני../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן: "אם אלה החיים" מה שיר השבוע שלכם בכללי? "חושב כמו בחורה"-תמיר חיטמן בילוי השבוע שלכם- הופעה של אוהד חיטמן בקמלוט
עם חברה טובה!! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- E.R והשיר שלנו 4
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של אוהד, ממליצה בחום, ובכלל הקמלוט בהרצליה מקום נפלאא, אני נהניתי! משהו שהרס לכם את השבוע? כן יד ימין הייתה נפוחה וכמה פעמים התעוררתי מהשינה בוכה מכאבים, וביום שישי עבדתי עם היד הנפוחה לבד במחלקה ביום עמוס כמו יום שישי. אבל עברתי את זה בשלום, הנה אתם רואים אני מצליחה לכתוב זה כבר טוב
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עבודה?! אההה וגם משכורת
ולבילוי עם חברה טובה בסופ"ש זה מגיע לנו
יאללה שיהיה שבוע טוב וד"א אני מצביעה תמיד זה שאני לא מגיבה לא אומר שאני לא מצביעה במצעדים

למעלה