סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

MissPop

New member
עונה

מה שיר השבוע שלכם של קרן - שיהיה לנו בית מה שיר השבוע שלכם בכללי? אני לא יודעת איך קוראים לשיר, שיר ישראלי עם זמרת ששרה כמו שירי מיימון ודי נראית כמוה, אבל שירי מיימון לוקחת אותה בהליכה
בילוי השבוע שלכם- סרט בדיוידי "הולך בדרכי"... אוהבת את ריס וית'רספון סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אמריקן איידול תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של אוהד חיטמן בקמלוט, היה מדהים משהו שהרס לכם את השבוע - הגשם המעצבן הזה... והמבחנים... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- יום הולדת, לצאת עם כמה חברות... יהיה נחמד בלי נדר

השבובי שלי ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן:ממ.. מבול מה שיר השבוע שלכם בכללי? ממ.. אמ.. נראלי botan anna & ממ.. dont know why בילוי השבוע שלכם-ישנתי אצל חברה וגם זה לא כ"כ כי חרשנו למבחן מעצב באנגלית סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סמולוויל ו.. זהו נראלי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- אינלי משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- אינלי משהו שהרס לכם את השבוע- המבחן באנגלית שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-אממ.. מפגש פורום של נינט

עונה../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן?זאת שבמקומי מה שיר השבוע שלכם בכללי?וגם השבוע-מרגיש של אמיר פיי גוטמן
בילוי השבוע שלכם-לא היה משהו מיוחד סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קוברה עם סלבסטר סטלון תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הקליפ של אמיר לסינגל "מרגיש" קליפ פשוט מושלם
משהו שהרס לכם את השבוע-לא היה משהו כזה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-סימסטר חדש.

נגה../images/Emo24.gif

חחחחח בימים אלו אפשר למצוא אותי בתפוז בעיקר בפורומים של אמיר,אורי אומנותי,וקרן כמובן. ובקומונות של היי פייב ומחזות זמר
נגה מותק ברוכה הבאה לפורום של קרן

TheBeast

New member
הפעם הראשונה שלי ../images/Emo189.gif../images/Emo111.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן מבול
מה שיר השבוע שלכם בכללי? קשה להחליט.. אני חושב שמבול
בילוי השבוע שלכם- הופעה של קרן
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא מרחק נגיעה, לא ניפ-טאק... סמולוויל
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] שלי
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של קרן פלס
משהו שהרס לכם את השבוע אה. יש מספיק.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- משהו טוב

Rachel47

New member
וואט../images/Emo35.gif וואט וואט../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

שגיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייא

Rachel47

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo15.gif

מתי אתה בא שוב להופעה
תבוא ליהלום

Rachel47

New member
22/2- חמישי הבא../images/Emo15.gif

מחיר נראלי 90 לוזוכרת בדיוק ו..נו..זה ביהלווווום

TheBeast

New member
צריך הנחה לחיילים :$

אני לא חושב שיהיה לי מספיק כסף :X ונראה. יכול להיות שדברים ישתנו עד אז :$

השבוע שלי ../images/Emo140.gif

מה שיר השבוע שלכם של קרן - מבול מבול ועוד פעם מבול
מה שיר השבוע שלכם בכללי? - ואת.. פשוט שבר אותי השבוע השיר הזה.. בילוי השבוע שלכם- אין זמן לבילויים... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הפסדתי 24
בגלל ההופעה של קרן ושכחתי לשים הקלטה... אמריקן איידל תמיד במקום הראשון. משהו אחד שעשה לכם את השבוע- גיליתי שיש המון אנשים טובים בעולם, ושכל כך הרבה אנשים רוצים לעזור, אפילו כשלא ביקשו מהם עזרה
. ושמישהי שהזמנתי אותה לערב מיוחד, הפתיעה אותי והגיע
משהו שהרס לכם את השבוע- לא הרס.. אבל היה קצת מבאס שחבר ושתי חברות טובות שלי היו אמורות להגיע לאיזה ערב שהזמנתי אותם והם לא הגיעו בסוף
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- עומדת להגשים חלום קטן... פרטים בקרוב...

למעלה