סיכום השבוע

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
סיכום השבוע../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם [בכללי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סקופ השבוע שלכם- תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם:

mor atid

New member
יהה אני ראשונה! :p

שיר השבוע שלכם [בכללי]- אממ...נראה לי ש"עד אלייך"... בילוי השבוע שלכם- יום פעילות בשבט ופעולת שכב"ג... (?) חחחחח סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-בובספוג :p סקופ השבוע שלכם- לנקות את השבט זה כיף! XP תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]- אממ אין... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ.....לדבר עם אנשים שאתם אוהבים >< משהו שהרס לכם את השבוע-רוצים להעיף אותי לגיאוגרפיה S: משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חופש ביום ראשון...!!!ומבחן במדעי החברה שיקבע אם אני ישאר או ילך לגיאוגרפיה עם כל הערסים והפרחות :S מאכל השבוע: מלאווח עם חביתה ורסק XD משפט השבוע שלכם: אפילו פיות יותר אמינות מאלוהים!ארגג /=

../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלכם [בכללי]- יש המון... לבחור אחד? שיר לשירה בביצוע של לירון לב
בילוי השבוע שלכם- יום הורים!חחח סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- יש לה ביצים
למורות לאנגלית נמאס מאיתנו.....חחח סקופ השבוע שלכם- המורה שלי לאנגלית החליטה שאני צריכה חבר
!חחחחח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- יום הורים
היה מוי כיף! והמלחמת מים משהו שהרס לכם את השבוע- אממ...... לא יודעת.. לא משהו רציני. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- סוף סוף סדנת רטוריקה! הצלחנו לדחוס אותה וסוף סוף נעבור אוןתה ונעשה דיביט! מאכל השבוע: קרטיב
משפט השבוע שלכם: "אוף, הפקאצות של הועדת שכבה מעצבנות אותי"

limors2

Well-known member
למה המורה שלך החליטה את זה?../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

שאלה טובה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אתמול לקראת הסוף יום הורים אני וחברה סתם התיישבנו בבנין שלנו כי כאבו לנו הרגלים, וראינו שהיא מחכה לאנשים אז הלכנו לאחר לה חברה... ובגלל שחברה שלי ומישהו מהכתה שלה- יש בניהם משהו אז היא החליטה שגם אני צריכה חבר
ומסבר, שהיא אמרה ביום הורים לאבא של המישהו הזה- תגיד, מה קורה עם הבן שלך ועם ****? חחחח

השבוע שלי

שיר השבוע שלכם [בכללי]- ארץ אהובה - של סאבלימינל ושלומי שבת בילוי השבוע שלכם- אין, השבוע למדתי לפיזיקה. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סינגלס, שכמובן לא פיספסתי אף תוכנית השבוע. סקופ השבוע שלכם- אין תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שהלך לי טוב במבחן הטרימסטר בפיזיקה משהו שהרס לכם את השבוע- כלום משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- פסטיבל הסטודנט בטכניון מאכל השבוע: כל מה שאמא הכינה השבוע משפט השבוע שלכם: היה משהו בן זולל אבטיחים

tkuihehr

New member
פיזיקה ושמחה ביחד באותה הודעה?

לא למדנו את אותה הפיזיקה

ציניות בחור... ציניות.

שונאת פיזיקה. אפילו רק כשהיינו צריכים ללמוד את זה מקצוע חובה בכתה ט' דיברתי עם המורה ואמרתי לה שכל קשר ביני לבין פיזיקה הוא מקרי, והיא שחררה אותי מהשיעורים(מורה ממש חמודה!)

dragonit12

New member
שבוע טוסט:)

שיר השבוע שלכם [בכללי]-לא'דעת..אני מחכה לשמוע
בילוי השבוע שלכם-כלום... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-CSI עוד מעט בלילה יהיה שוב יאפייי
סקופ השבוע שלכם-אפשר לשמוע מיוזיקקקקקק! תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]אין לי כח להוסיף... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-פילפיל
כפרעליההה! משהו שהרס לכם את השבוע-כמה ילדים... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-שאני יעבור את המגן+בגרות בהצלחה! מאכל השבוע:מקרוני
משפט השבוע שלכם:"החיים בזבל..לא זה לא החיים בזבל..אילו האנשים שעושים את החיים בזבל.."

limors2

Well-known member
עעהה אבל אין לי

שיר השבוע שלכם [בכללי]- החדש של מארון 5
בילוי השבוע שלכם-לא זוכרת מה קרה שבוע שעבר
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ההירוז האחרון
סקופ השבוע שלכם- At Vance שולטים
במיוחד הגרסאות שלהם ליצירות קלאסיות
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שוב, אני לא זוכרת מה קרה בשבוע שעבר
זה היה ממזמן! משהו שהרס לכם את השבוע-לעבוד, כנראה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-חופש מחר! מאכל השבוע: גבינת צ'דר
משפט השבוע שלכם: אין

למעלה