סיכום השבוע

../images/Emo123.gifעונה../images/Emo95.gif../images/Emo90.gif

ממצב? סבבה שיר השבוע של שירי: כמה פעמים שירי השבוע בכללי: hips dony lie , big city lifeתמונת השבוע: מבחן השבוע: 98 בלשון ציטוט השבוע: "סיני חכם אמר- שאם אין לך משהו להגיד תגיד שסיני חכם אמר" קליפ\וידיאו השבוע: אין הופעת השבוע: הוופעה שלי בלטרון שהייתה ביום חמישי משו יפה שקרה השבוע : טקס בני מצוות
משו לא ממש יפה שקרה השבוע: לא יודעת כל האימונים

זה עדיין היה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ואני לא רוצה ממנה כלום

../images/Emo214.gifכמה זמןןןןןןןןןןן

לא שמעתי ת'משפט הזה: "סיני חכם אמר- שאם אין לך משהו להגיד תגיד שסיני חכם אמר"
שיהיה לך שבוע עם המון משפטי חכמה

כולם להיכנס!!!!!!!

יש למטה שרשור פרידה זמנית משני שטסה לניו יורק ... כולם לרדת ולאחל לה להנות

SD music

New member
אני! אני! אני! ../images/Emo6.gif

ממצב? סבייבה מה איתך
שיר השבוע של שירי: תברח
שירי השבוע בכללי: ואת...
תמונת השבוע:===>
מבחן השבוע:אין,תודה לאל
ציטוט השבוע:"כל דבר הולך עם חומוס"
קליפ\וידיאו השבוע: אע
הופעת השבוע: ההופעה של דימונד'Z ב- V.O.D
משו יפה שקרה השבוע :
משו לא ממש יפה שקרה השבוע: חייתי
לא נהנתי
שבת שלום

אניייייייי

ממצב?הכל בסדר שיר השבוע של שירי:תברח שירי השבוע בכללי:צוללת צהובה של החיפושיות תמונת השבוע: מבחן השבוע:היה לי רק בכימיה בעע ציטוט השבוע:אין לי קליפ\וידיאו השבוע:הקליפ של הלהקה הופעת השבוע:לא הייתי באף אחת משו יפה שקרה השבוע :שנפגשתי עם משהיא שבשבילי היא כמו אחות ואפילו יותר משו לא ממש יפה שקרה השבוע :שאמא שלי טסה לחו"ל

just adiki

New member
איזה סופשבוע חביב../images/Emo13.gif

שיר השבוע של שירי:"השקט שנשאר" שירי השבוע בכללי:elena paparizou-"pou pige tosi agapi" תמונת השבוע:---------->היה קשה לבחור. מבחן השבוע:מגן בהיסטוריה ציטוט השבוע:"I am sorry that I'm not a slot from Holand and not a ugly old fucking bitch from sweden קליפ\וידיאו השבוע:אגוסטה אווה שמשחקת את סילביה נייט
הופעת השבוע:איסלנד 2006- עדו אני יודעת שזאת אמורה להיות קרולה אבל האישה הזאת פשוט גאון
משו יפה שקרה השבוע:אירוויזיון נחשב?! והיתה בר-מצווה היום לאח של חברה שלי
אהה גם מגישים אותי 100 במתמטיקה. משו לא ממש יפה שקרה השבוע:תחילת השבוע-לימודים להיסטוריה

../images/Emo214.gifאם כבר../images/Emo26.gif

תחילת שבוע-לימודים לטמטומתטיקה
ואת יכולה להסביר למה את מגדירה את "אירוויזיון" כמשהו יפה?

just adiki

New member
../images/Emo26.gif

תחילת השבוע הזה זה מתמטיקה, שבוע שעבר זה היה היסטוריה. אירוויזיון=אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
נכון שיש כאלה שמאוכזבים מהבחירה ובכלל מאירוע אבל אירוויזיון זה אירוויזיון וזה פשו=כנ"ל מה שכתבתי למעלה

../images/Emo214.gifאוקייי.... חחח...

האמת? לא אשקר- אהבתי חלק מהשירים לא אהבתי את השיפוט.

../images/Emo214.gifממש לפני שהשבוע מתחיל../images/Emo42.gif

ממצב?אופטימית לשבוע הקרוב, מספיק טוב?
שיר השבוע של שירי:"לאן למי אני שייכת" *ברגע זה הולכת לקחת'אמפי ולהאזין לו..*
שירי השבוע בכללי:Heavenly Broken-The Veronicas ובעברית-"בלעדיך" של מאיה בוסקילה. מבחן השבוע:יום ראשון-מבחן בהסטוריה, יום שני-בגרות באנגלית-קיבלתי מאה-בטוח
יום שלישי-מבחן במתמטיקה-נדחה רק אחרי שלמדתי... יום שישי-מבחן במתמטיקה. ציטוט השבוע:*מנסה להתאמץ ולהזכר..*=נשוא מורחב. יוו, בחיי שעכשיו זה מה שעלה לי לראש, שנה אחרי שעשיתי ת'בגרות
...הפנמתי את זה
הממ...ציטוט... "אהיה חזקה אפילו כשהכל יקרוס". קליפ\וידיאו השבוע:בלעדיך-מאיה בוסקילה. הופעת השבוע:תזכירו לי באמת את העובדה שאני בקושי הולכת להופעות?
משו יפה שקרה השבוע :למרות שהיו לי המון כאלו, באמת. מפתיע אותי להתוודות בזה, אבל הדבר שהכי גרם לי לחייך, יותר מהכל, היה שאחותי דיברה איתי בטלפון יומאחד השבוע כמעט שעתיים.. למרות שבאמת היו דברים טובים השבוע
. במיוחד יום רביעי
. וגם יום ראשון
. משו לא ממש יפה שקרה השבוע :היו בערך יומיים, חמישי-שישי שממש ממש כאב לי הראש, אבל ממש. ועכשיו נזכרתי שביום שני תכננתי שבשלישי אני אלך לים וממש רציתי את זה, בסוף כאבה לי הבטן ובגלל שבקושי ישנתי בשני בלילה ויתרתי..
יו, זאת הרגשה לא טובה לסיים את הסיכום שלי עם "משהו לא יפה", צריך לקחת לתשומת לב הכותבים
.

למעלה