סיכום השבוע

mamasitaa

New member
סיכום השבוע ../images/Emo13.gif

פותחת כעת חעחעחע
ממצב? שיר השבוע של שירי: שירי השבוע בכללי: תמונת השבוע: מבחן השבוע: ציטוט השבוע: קליפ\וידיאו השבוע: הופעת השבוע: משו יפה שקרה השבוע
: משו לא ממש יפה שקרה השבוע
: תענו!!!!

ady18

Well-known member
עונה

ממצב?בסדר שיר השבוע של שירי:אותך שירי השבוע בכללי:תודה רבה לך פחד, ילדות רעות הסדרה כמה שירים תותים אתניקס רומאו מיקה קרני ואיתי קרן פלס תמונת השבוע: מבחן השבוע: ציטוט השבוע: קליפ\וידיאו השבוע:איתי קרן פלס הופעת השבוע:לא הייתי משו יפה שקרה השבוע :אילת משו לא ממש יפה שקרה השבוע : לא הרגשתי טוב היה לי כאבי ראש תענו!!!!

kocit

New member
עונה

ממצב?מוי/כיף שיר השבוע של שירי:טברח שירי השבוע בכללי:טורו תמונת השבוע: מבחן השבוע:בגרוט/באנגליט ציטוט השבוע:והיא/באה/עם/הרים/של/סיליקון/חח קליפ\וידיאו השבוע:של/דניאל/אלייך הופעת השבוע: משו יפה שקרה השבוע :רוקדים/עם/כוכבים משו לא ממש יפה שקרה השבוע :אמממ/אין/לי/משהו/אולי/שנגמר/ילדוט/רעוט

mamasitaa

New member
עונה לעצמי :

ממצב? הכול טוף...
שיר השבוע של שירי: קון קיחוטה. שיר השבוע בכללי: ואת-הראל סקעת סימנים-הראל מויאל אליך-דניאל זילברשטיין BreakAway- כל הדיסק!! של קלי קלארקסון תמונת השבוע:
יפים
ציטוט השבוע: "כל מה שלב צריך בשבילך לפעום והגוף בשביל לחלום" קליפ\וידיאו השבוע: ילדות רעות - ילדות רעות
משו יפה שקרה השבוע 91 במבחן באנגלית (הקבצה א' תנו כבוד
) משו לא ממש יפה שקרה השבוע :
ארוביזיון (לעומת שנה שעברה)
ילד אחד ירק עליי
איכסססס!!!

../images/Emo214.gifבעעעע.. ../images/Emo5.gif

לשני הדברים האחרונים שציינת, איזה מבאס זה לסיים ככה , בגישה כה פסימית את הסיכום...

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

ממצב
הכל מצויין
מה איתך
שיר השבוע של שירי: תברח
שירי השבוע בכללי: בלעדיך- מאיה בוסקילה
כן, כן למרות שאני לא סובלת אותה
your song- אלטון ג'ון
תמונת השבוע:
מבחן השבוע: 73 בתנ"ך
ציטוט השבוע: "אני מאוד אוהב לשיר, אבל יש שם אנשים שעושים את זה טוב ממני. כשאני שר ליד שירי מימון זה כמו שיהודה סעדו יעשה סטנדאפ לידי". קליפ\וידיאו השבוע: רחוק מידי- ילדות רעות
הופעת השבוע: אדי בטלר- האירוויזיון
סתם
אממממ... הבחור מרוסיה
משו יפה שקרה השבוע: משו טוב- המגן שלי במתמטיקה- 75
כן, אני מרוצה
משו לא ממש יפה שקרה השבוע: משו לא טוב- *האירוויזיון- ביזיון, פשוט ביזיון ממה שהלך שם!
*קיבלתי 46 בהיסטוריה אבל לפחות המגן שלי- 70
תענו!!!! עניתי!!!!

mamasitaa

New member
חחחחחחח מי אמר תציטוט הזה?

דימה בילאן
אחחחחחחחח..! רוסי
שווה |משוויצה חעח|

linoy7

New member
לא יודעת מי.. יש בשירשור>>>

שירי ברייטינג.. תראי למטה
+

../images/Emo214.gifווווווואו...

אם ככה התכונת בקושי השפיעה לך על הציון של המגן, לא? 70 זה ממוצע וזה ממש טוב, באמת.
ובלעדיך זה שיר מהמם
הייתי מכורה לשיר הזה במהלך השבוע..
.

just adiki

New member
אתם יודעים שזה מהאירוויזיון?!

ספרד 2003 הגרסט הספרדית הרבה יותר יפה.

linoy7

New member
../images/Emo2.gifבאמת?../images/Emo12.gif טוב לדעת..../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo214.gifכן, שמעתי שאמרו..

או שראיתי בפורום, או בתחילת הקליפ [בערוץ 24..] אם זה ספרדית- זה חייב להיות טוב, אבל גם אם זה מאיה- זה מספיק טוב
.

../images/Emo214.gifהעיקר שאין את הסיפרה-6-

זה כבר טוב
זה מציק לעין.לדעתי
*התחרפנתי*

linoy7

New member
../images/Emo6.gif......... סליחה מראש../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

מה לעשות, אבל זה נכון

למעלה