סיכום השבוע D:

MorraniChan

New member
סיכום השבוע D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המלצת השבוע [כל דבר]: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בקשר לשביתה אני לא ממש חושבת שצריך.. כבר הפנמנו מי בעד ומי נגד ואף אחד לא באמת יודע מתי היא תסתיים XD מי שרוצה שיכתוב P: שבוע טוב

MorraniChan

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo221.gif../images/Emo39.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: התחלנו לצבוע את החדרים בדירה הזמנית שנעבור אליה בעוד פחות מחודש :)
משהו רע שקרה לך השבוע: לא הלכתי להופעה שכל כך רציתי לבוא אליה כי לא יכלתי להגיע TT--TT וגם לא קראו לי השבוע לסשן.. מיני סשן.. סנשנון קטנטן ): , אם מישהו מכם בצופים או בכל תנועה אחרת והגעתם להופעה שהייתה בשברולט בחולון אתם ראיתם אותי.. ניגנתי שם בתזמורת כלי נשיפה המטומטמת הזאת ><
שיר השבוע: "לא שייך" של מלך האריות 2
תוכנית השבוע: :-\
סרט השבוע: חתולים בצמרת P: היום אחותי ראתה את זה.. לא ראיתי את זה מאז כיתה ג'! דיקלמתי את כל הסרט בע"פ XD
ספר השבוע: ם_ם
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל להעביר דברים לדירה D:
המלצת השבוע [כל דבר]: כשאתם צובעים, תשתדלו ללבוש מסיכה על הפרצוף או לשים משקפיים מיוחדות.. טיפות צבע בתוך העיניים זה לא ממש נעים S:
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "רצתי רצתי ונפלתי ומכה ביד קיבלתי. אוי! כואבת המכהה... אמא, תני לי נשיקה )':"-"מועעעההה!!!@!#@" *סליחה על המריחות.. המבין יבין*
תמונת השבוע: זה ציור שציירו על יד של מישהו. בנאדם מוכשר ><
התוכניות שלי לשבוע הבא: להעביר דברים לדירה, לסדר את החדר ולארוז דברים, לנגן, לנסות לשרוד ו.. זהו
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בע.. יכול להיות יותר טוב ): HAPPY NEW WEEK!

amit919191

New member
עכשיו אני! ../images/Emo163.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלכתי לבאולינג וניצחתי בכל המשחקים!!@!! אין עליי פשוט אין חחח סתם.... משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם אמא שלי X___X סיפור ארוך מאוד... שיר השבוע: ביוטיפול גירל של שון קינגסטון אחללללללהההה של שיר תוכנית השבוע: פוקימון תכף תבינו למה
... סרט השבוע:ארבעת המופלאים!!!!!!!! תותחני ביותר =] ספר השבוע:גיבעת ווטרשיפ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ביום שני אני מופיע בפוקימון בתור פורסט O__ם המלצת השבוע [כל דבר]: אף פעם אבל אף פעם אל!...... נו טוב אין לי..... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מטוסתם חחח חצי מטומטם חצי סתום =] תמונת השבוע:הכלבה המאמי שלי נלה!!!! אני לא מצליח להעלות אותה!!!! X____X התוכניות שלי לשבוע הבא: למצוא רעיון לבר מצווה!!!!!! חברה תעזרו לי גם פליז TT___TT ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה!!!!!!

miaBaby

New member
היא קבליר קינג צ'ארלס ספניאל!!!

זה אחד הסוגים האהובים עלי :) וגם נלה זה אחד השמות האהובים עליי לכלבים.. P: בהצלחה בפוקימון! בעצם בגלל שאני באיחור... איך היה????

amit919191

New member
כן!!! ../images/Emo163.gif

כשהחלטתי לקחת כלב הלכנו לכלבייה ואז אמרו לי לבחור כלב ואז ניכנסתי לתוך ה"לול" של הכלבים והיא הראשונה שקפצה עליי וליקקה אותי אז החלטתי לקחת אותה =] וד"א קראתי לה נלה כי פעם הייתי הייתי חולה על מלך האריות!!! היה ממש מגניב היו לי מזה פדיחות חחחח והיו כמה חברים שלי שבכלל לא ידעו על זה שאני מדובב וראו את הפרק בפוקימון ופיתאום התקשרו אלי ושאלו אם אני מדובב בפוקימון וזה היה ממש מצחיק

mikeys barking

New member
הכלבה שלך מקסימה ../images/Emo99.gif

בר מצווה? אמורים לעשות משהו בבר מצווה? אתה לא עולה לתורה או משהו וטס לחו"ל? חשבתי שכל השטויות שמסביב זה לבנות >: חוץ מזה ששרשרת לא נכון. סתם שתדע X:

mikeys barking

New member
לא הייתה בעיה,

כנראה ששרשרת להודעה השניה של מורן ולא שמת לב. לא להאשים את תפוז

mikeys barking

New member
^^../images/Emo205.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ת"א עם ברל'ה
, הרבה רעיונות יצירתיים ^^ ועוד 3 ימים יומולדת D:
משהו רע שקרה לך השבוע: אין לי את המכונת תפירה >: שיר השבוע: Bitter Sweet Symphony - The Verve
תוכנית השבוע: חברים
, המשרד. סרט השבוע: אני לא מאמינה שלא יוצא לי בכלל לראות סרטים ): ספר השבוע: דקסטר של ג'ף לינסי (למי שיש יס, הסדרה דקסטר ביס סטאר מבוססת על זה ^^) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת!! D: המלצת השבוע [כל דבר]: מגה-כוס של תה <: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אמא שלי ראתה 2 דק' מ"האנה מונטנה" והחליטה שזה לא חינוכי
ואני לא יודעת למה בדיוק. זה היה ממש מוזר וירדתי עליה הרבה מאוד אח"כ [
] תמונת השבוע: התמונה במסך של הפלא' שלי
התוכניות שלי לשבוע הבא: יומולדת! D: הרבה פרוייקטים ^^ ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: כיף ^^

טאטו2

New member
הסכמ"ש שלי../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:המורה לאנגלית שלי הייתה חולההXD..חח סתם היה לי שבוע מוצלחח! משהו רע שקרה לך השבוע:המורה לספרות שלי בריאה לגמרי חחחח..סתםם.. שיר השבוע:far away ניקלבאק!!
תוכנית השבוע:eek:.c לוחשת לרוחותתתת סרט השבוע:בליינד דייט!!...סרט יפהה ומצחיקק לכוו לראותתת..! ספר השבוע:אמממ אין חעחעח.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סשן סשן סשן! המלצת השבוע [כל דבר]:תשתמשו במסנג'ר באפשרויות בחלון הודעות שאפשר לצייר..זה מאוד כיףף חחחח..
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "עידו לובש לבן הוא נראה כיאילו הוא ערוםם" חחחחחחחXDDD
תמונת השבוע: ידעתם שיצא ערגליות בטעם ויטמינצ'יק ?!!?! איכסס דוחהה!!!!! התוכניות שלי לשבוע הבא:לקחתת את התיקק עבודות מג'פטוו כי הוא מוכןן..ו..אממממ..שהשבוע הבא יהייה כמו השבוע הזהה כי עבר עליי שבוע ממש טובב..!ומצחיקק! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:כיףף, מצחיקקק!! שבוע טובב..!
בקשר לשביתה אני לא ממש חושבת שצריך.. כבר הפנמנו מי בעד ומי נגד ואף אחד לא באמת יודע מתי היא תסתיים XD מי שרוצה שיכתוב P: :רוצה בית ספרררר..נמאס לי מהשביתות האלהההההההההההההה

MorraniChan

New member
יש לך סשן? D:

אם זה עם יפה- מסרי לה ד"ש! ותשאלי אותה אם היא לא שכחה אותי... P:

כננסס

גמאני ראיתי את הסרט בליינד דייט..! אבל מלפני חודש אולי.. (אם לא יותר..) איזה סרט יפה/עצוב/מצחיקק.. חח.. שבוע טוובב

למעלה