סיכום השבוע D:

סיכום שבועע שליי D::

משהו טוב שקרה לך השבוע: פגשתי בעצרת מלא אנשים חמודים שאני נורא אוהבת =] משהו רע שקרה לך השבוע: ממ.. כאבו לי הידיים.. שיר השבוע: אממ לוידעת.. תוכנית השבוע: "סדנה למשחק" [ערוץ 8.. (שליטעהאה!)] עם רמי הויברגר סרט השבוע: סטפ אפ! ספר השבוע: הארי פוטר 7!!!!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום שישי ההורים שלי נוסעים :] ואני לוידעת מה אני עושה.. אבל משו כיף חח המלצת השבוע [כל דבר]: ממ.. תהנו?? ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמיד כשאני מגיעה לפה אני שוכחת. אבל תדעו שהיה משו מצחיק חח תמונת השבוע: ג'וני דפפ. התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות הרבה כיףף [מקווה] שנלס יחזרו אליי סוף סוף..מממ וזהו בעיקרון חח ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: מעולה!!!!!!!!!! =) =] :) :]

סכמ"ש שלליי

משהו טוב שקרה לך השבוע: נמנמנמ הייתי בחוג צילום והיהה ממזהה כיףף .. אהה ו.. יש עונה 2 של החיים הפשוטים של פאריס הילטון וניקול ריצ'י משהו רע שקרה לך השבוע: אאממ.. לא זכור לי.. שיר השבוע: השיר של אנטונלה (מפטיטו) ושיר הפתיחה של החיים הפשוטים של פאריס הילטון וניקול ריצ'י ההככוווסיייותת!! תוכנית השבוע: החחיים הפשוטים (אין לי כוח לרשום את ההמשך של התוכנית..), פטיטו, עדי אשכנזי.. האי!!!! סרט השבוע: לא ראיתי .. ספר השבוע:לא קראתי.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אאאממממ.. שנייה אני יבדוק ביומןן.. אה.. אולי אני הולכת להפגנה נגד תנו לחיות לחיותת.. אתם תראו למטה את הכלל.. המלצת השבוע [כל דבר]: ממ.. שמרו על כדור הארץ משקיות, פלסטיקים, בקבוקים.. אלה דברים שלא מתכלים ובסוף אנחנו נמות.. (התחממות כדור הארץ!! : (((() ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ת"א צריכה להיות עיר הבירה!! לא ירושלים..!! תמונת השבוע: אני לא מסתכלת על תמונותת.. אבל יצאה לי תמונה ממש נדירה בחוג צילוםם.1! התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת להפגנה, לחוג צילום ולהנותת ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סבבבבבהה.. בקשר לשביתה אני לא ממש חושבת שצריך.. כבר הפנמנו מי בעד ומי נגד ואף אחד לא באמת יודע מתי היא תסתיים XD מי שרוצה שיכתוב P: שיפסיקו את השביתה!! רוצים לקחת לנו את חנוכה, פסח ועוודד חופשיםם! שבוע טוב!

שכחתי להוסיף על ההפגנה! כנסוו

אני יודעת שזה לא הכי קשור אבל תיקראו את זה.. מי שבא שיגיד לי... ההפגנה!!! אנא עשו מאמץ מינימלי! נוכחותכם בהפגנה תהיה המינימום שתוכלו לעשות למען הקורבנות הנרצחים מדי יום! אנא עיזרו להפיץ את הקובץ המצורף בכמה שיותר מקומות ולכמה שיותר אנשים! בואו נעשה לזה סוף! הרצח לא יכול להימשך! ============================================================================= אגודת צער בעלי חיים ת"א משמשת כמחנה השמדה לאומי של כלבים וחתולים בישראל. האגודה הזו מטעה את הציבור ואת התורמים בהתחזות לאגודה למען בעלי-חיים בשעה שהיא הורגת 12,000 כלבים ועשרות אלפי חתולים מדי שנה. אגודת צער בעלי חיים ת"א היא שורש הבעיה של ריבוי כלבים וחתולים בישראל, בהיותה הגוף שמשחרר את משרד החקלאות והממשלה מלקיחת אחריות אמיתית לפתרון הבעיה (עיקורים וסירוסים), בהריגה גורפת של כלבים וחתולים. ביום רביעי, 21.11.07, בשעה 12:00, תתקיים הפגנה נגד צער בעלי חיים ת"א. ההפגנה תתקיים בכניסה לבית משפט השלום, רח' וייצמן 1 ת"א. בשעה 13:30 יתקיים דיון אצל השופטת ריבה ניר בדרישת "תנו לחיות לחיות" לאסור על צער בעלי חיים ת"א וקבלניה ביצוע לכידות והמתות בלתי חוקיות של חתולים. כולכם מוזמנים. לפרטים נוספים: <http://spca.wip.co.il/>

sיגי

New member
....

משהו טוב שקרה לך השבוע: אכלתי עם חברים במסעדה מדהימה משהו רע שקרה לך השבוע: ישיבת צוות שנערכה בין השעות 8 ל- 12 וחצי בלילה! שיר השבוע: אני בדיליי קל אבל לאב בוי של דנה אינטרנשיונל - אני לא שולטת על הגוף ומיד מתחילה לרקוד. תוכנית השבוע: להוציא את הכלב בהוט סרט השבוע: האסונות של נינה ספר השבוע: לא מצליחה להגיע אליו..... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום חמישי-יום חופשי המלצת השבוע [כל דבר]: למצוא משהו אחד טוב בכל יום שעובר ולהיצמד אליו. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: סביר למדי

../images/Emo221.gifאני../images/Emo221.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:היה לי שבוע קליל כזה :) משהו רע שקרה לך השבוע:אין לי מה ללבוש =\ שיר השבוע: רואים רחוק רואים שקוף ו-so far תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה יותר מדי.. סרט השבוע:ממש מבואסת מזה שלא הספקתי לראות סרטים.. ספר השבוע: :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:להתחיל לעבוד ושיהיה חורף כמו שצריך המלצת השבוע [כל דבר]:לא לדחות דברים לרגע האחרון (?) ציטוט\יציאת\מילת השבוע:סבגי תמונת השבוע:אף פעם אין לי כוח להעלות תמונה..גם היום לא :) התוכניות שלי לשבוע הבא:להתחיל לעבוד.. ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:בסבבה..

chen010189

New member
=]

משהו טוב שקרה לך השבוע: פאניק אט דה דיסקו..וזה מסכם יפה חפירהD: משהו רע שקרה לך השבוע: יום חמישי היה יום מתסכל ומעייף
שיר השבוע: fall out boy-the take over, the breaks over תוכנית השבוע: יצא לי לראות מופע שנות ה70 במכון כושר וזה ממש טוב
באמת מצחיק רק חבל שלא מעביר את הזמן כמו שחשבתי שייקרה:| סרט השבוע: לא ראיתי.. ספר השבוע: לא קראתי כבר מלא זמן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סוף סוף להרים טלפונים לאולפני דיבוב עכשיו כשיש זמן! ואני מתחילה השבוע שמירות וכל זה נגמרו שבועיים הסתגלות
המלצת השבוע [כל דבר]: לא עולה לי משהו ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אני אקנה לך את זה מחר ואני לא אגיד שקניתי"-אמא תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: בינתיים אין לי תכניות, חוץ מבלאגן מטורף בראש שצריך להפתר ממנו ויותר מדי לחץ בבסיס:S ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בסדר..יכול היה להיות יותר טוב ביחס לשבועות שלפניו

למעלה