סיכום השבוע D:

Reichan

New member
תגידי, את שלחת אולי ויש לאתר "האי"?

כי הבנתי שיש שם ויש מילדה בשם שלי אברהם וחשבתי שאולי זו את XD

כה חח..

אני רוצה להיות המומחית.. אבל יש לי עוד 2 וישים ואני לא מצליחה להעלות אותם לא מהמחשב שלי ולא של אחותי-של אח שלי מקולקל.. אחרת אולי הייתי מצליחה להעלות..

Reichan

New member
חחח כן להיות מומחית זה נחמד ../images/Emo3.gif

למרות שאני לא חושבת שהם לוקחים עוד מומחים. בכל מקרה, בהצלחה עם הוישים

מ'זתומרת?

הם אמרו לשלוח וישים והם יבחרו... מה האייסי שלך? ואיך קוראים לך ?? האי סי שלי הוא: 325346169

Reichan

New member
אין לי אייסי ../images/Emo3.gif

אני שירה סגל, נעים מאוד
הם אכן ביקשו לשלוח וישים והויש הטוב ביותר ייבחר, אבל אני לא יודעת אם הם יקחו את שולח הוישים הטוב ביותר כמומחה בסופו של דבר כי החצי הראשון של העונה נגמר בקרוב [ביום חמישי הבא הפרק האחרון!!].

איך את יודעת??

השם שלך מוכר לי.. או שאת מהמומחים של האי.. או שאת זו שמדבבת את דורה.. יש לך מסנג'ר? מייל ? משהו?

BambiBar

New member
HAPPY NEW WEEK~ ../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה לי אודישן ביום שני^^ כהנתי דברים חמודים מפימו.. משהו רע שקרה לך השבוע: עוד לא התקשרו אלי מהאולפן אן עברתי את האודישן :( שיר השבוע: מליארדים טועים- אביב גפן תוכנית השבוע: רק בישראל .. סרט השבוע: אין משהו ספר השבוע: בעע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיתקשרו אלי ויגידו לי שהתקבלתי חחחח P: ויומולדת של שחר כמובן!!!! D: המלצת השבוע [כל דבר]: אין ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אוף אני חושבת שהיה אבל אני לא זוכרת.. תמונת השבוע: זה אני בדמות של סאות'פארק חחח P: התוכניות שלי לשבוע הבא: יומולדת לשחר!!!! ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: נממ נחמד + הודגש באמצעות מדגישומטיק

mikeys barking

New member
*מליארד טועים

עדיין לא התקשרו?
אם את לא עברת הם עדיין יתקשרו אליך? או רק עם עברת?

אוקיקי

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif (ללא סוכר!)

משהו טוב שקרה לך השבוע: התקדמתי באיזה משחק בלשות כזה במחשב XDDD אתם לא יודעים איזו הרגשה טובה זו, הייתי תקועה המון זמן. משהו רע שקרה לך השבוע: התבטלה הנסיעה לאחלהקרח.. שיר השבוע: שיר הפתיחה של "חברים" חח תוכנית השבוע: אבודים-יצא DVD לעונה הרביעית? הייתי נכנסת לפורום, אבל חשש ספוילרים.. סרט השבוע: ENCHANTED יצא לקולנוע! לא ראיתי, אבל אני בטוחה שהוא יהיה טוב. ספר השבוע:
אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חברה ממש טובה שלי מחו"ל באה לבקר ^^ המלצת השבוע [כל דבר]: משהו. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "קקי! קקי על החוף! קקי על החוף על החוף על הקקי!..." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ראה ערך "ציפיות" ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: בלה בלה בלה בכל מקרה אף אחד לא קורא אתת זה. ואם כן-תכתבו.

BambiBar

New member
אני קראתי ../images/Emo9.gif

XD קקי על החוף!! גם את ראית רק בישראל P:

אוקיקי

New member
אהה

זאת אומרת שאם אני אכנס לפורום של אבודים, אין סיכוי לספויילרים (ראיתי עד עונה 3)? יאי!

ellapr41

New member
באיחור קל... ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הייתי אצל סבתא, נלס אמרו שהקורס נפתח ממש ממש ממש בקרוב(!!!)
משהו רע שקרה לך השבוע: בכלל לא יצא לי להפגש עם חברות..
ופג לי האישור לפטור מספורט לפני שעוד היה לי שיעור ספורט בכלל!!
שיר השבוע:אמממ Vanessa Carlton - A Thousand Miles כי היה בפרומו של סרט ולא יצא לי מהראש מאז!!
תוכנית השבוע: כרגיל.. Gossip Girl, האוס, רוזוול, וכל מה שמשודר בסטאר וורלד משעה 11 (חוץ מתכנית הדת ההזויה הזאת!
)
סרט השבוע: אין..
ספר השבוע: "המוות והפינגווין"
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שומדבר מיוחד..
המלצת השבוע [כל דבר]: תכינו עוגיות! זה כיף!
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "צאקי זיו נר".. ככה האורטופד שלי קרא לעצמו בנולד לרקוד (כשהוא בא לעשות את הדבר שלו על יוליה..)
תמונת השבוע: אין..
התוכניות שלי לשבוע הבא: שומדבר מיוחד...
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: ממוצע.. שחר, תהיי גאה! השתמשתי במדגישומטיק!!!

למעלה