סיכום השבוע שלכם!

0ליוש0

New member
עונה:]

שיר השבוע שלך?אין חחחח סרט השבוע שלך?נו אקזיט
תכנית/סדרת השבוע שלך?מועדון לילה
משפט השבוע שלך?הכל קורה לטובה
מה עשה לך את השבוע?שגיליתי אתמול שיש הופעה של הראל עוד חודשיים:) מה הרס לך את השבוע?סתם כל מיני דברים מעצבנים למינהם תמונה שעשתה לך את השבוע?- למה את/ה מחכה בשבוע הבא?כלום..חחח השאלה השבועית: מה אתם הכי אוהבים לשתות?נ-ס-ט-י
סוף שבוע טוב לכולם.גם לך:]

עונהה=]

שיר השבוע שלך?דני דין-שיר אהבה למוזה סרט השבוע שלך?לא ראיתי סרטיםם...
תכנית/סדרת השבוע שלך?החברים של נאור משפט השבוע שלך?"צא מהכובד..זוז לחיים בריאים"משהו כזה שעפר אומר.. מה עשה לך את השבוע?שהצלחתי בבוחן במתמטיקה מה הרס לך את השבוע?שקיבלתי ציון לא כל כך טוב במבחן במתמטיקה.. למה אתה מחכה בשבוע הבא?בת מצווה לחברה שליי.. השאלה השבועית מה אתם הכי אוהבים לשתות?לימוננה

עונה../images/Emo210.gif

שיר השבוע שלך? My Immortal - Evanescence סרט השבוע שלך? NOאקזיט תכנית/סדרת השבוע שלך? אמממ... לא כ"כ ראיתי טלויזיה השבוע X: משפט השבוע שלך? - מה עשה לך את השבוע?שהלך לי טוב במבחן במתמטיקה, ושהסתדר כל העיניין עם החדרים
מה הרס לך את השבוע?שאני צריכה לקרוא את הספר הדפוק באנגלית עד ה-11.1 תמונה שעשתה לך את השבוע?אממ...
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?טיול שנתי
ומועדון לילה כמובן
השאלה השבועית: מה אתם הכי אוהבים לשתות?מים

אני כזאת סתומה X:

עניתי על זה במדגישומטיק אבל לא השתמשתי בו
וד"א התמונה הזאת ישנה, היא משנה שעברה... חברה ממש טובה שלי הכינה לי את זה
תיתוש

esterosh

New member
עונה לעצמי!

קודם כל אני שמחה שהרבה הגיבו הפעם! שיר השבוע שלך? אין משהו מיוחד. סרט השבוע שלך? נו אקזיט סרט או סידרה , בכל מקרה נו אקזיט. משפט השבוע שלך? "ואני מציע שתפסיקו להתעסק בשמועות וללבות אותן, עדיף להתעסק בעיקר, יהיה לכם יותר יעיל בחיים" סתם כי צחקתי מזה (ליה מבינה חחח) מה הרס לך את השבוע? יום ראשון היה יום מעפן. מה עשה לך את השבוע? יום רביעי ויום שבת היו ימים מצחיקים. למה את/ה מחכה בשבוע הבא? אין משהו מיוחד אבל אולי יהיה הפתעות. תמונה שעשתה לך את השבוע? האמת יש לי קמת טראומת תמונות אבל זאת אחרי שגנבו לי כמה ( מיתר אהמ אהמ)חחח--- מה אתם הכי אוהבים לשתות? קולה.

esterosh

New member
* שכחתי משהו

סידרה בטלוויזיה: נו אקזיט, מאחורי הקלעים של נו אקזיט, טב"ע (פרק 66 כל כך עצוב) כל השאר לקט בעעע

למעלה