סיכום השבוע שלכם!

esterosh

New member
סיכום השבוע שלכם!

בלב בלה ... מי שרוצה יענה. שיר השבוע שלך? סרט השבוע שלך? תכנית/סדרת השבוע שלך? משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? מה הרס לך את השבוע? תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? השאלה השבועית: מה אתם הכי אוהבים לשתות? סוף שבוע טוב לכולם.

t o m k a

New member
עונההה

שיר השבוע שלך? סרט השבוע שלך? תכנית/סדרת השבוע שלך? מועדון לילה משפט השבוע שלך? " מה יותר טוב ממקום שני בתימניאדה? מקום ראשון. או לא להיות תימני בכלל. (פפרצי) מה עשה לך את השבוע? הייתי באולפני הרצליה עם מלא חברים התארחנו בפפרצי ופגשנו מלא מפורסמים. והייתי בפסטיגל ופגשתי את כולם :) מה הרס לך את השבוע? כלום, היה אחלה שבוע :) תמונה שעשתה לך את השבוע? אין למה את/ה מחכה בשבוע הבא? סילבסטטרררררררר השאלה השבועית: מה אתם הכי אוהבים לשתות? קולה ונסטי :)

מיתרוש5

New member
עונה..=]]

סרט השבוע שלך? 'לדפוק חתונה' ראיתי את הסרט הזה פעמיים היום הייתה אמורה להיות השלישית אבל היא תהיה מחר..חח.. תכנית/סדרת השבוע שלך? אממממ...מועדון לילה..[?!] משפט השבוע שלך? "נוי..נוי..סתכלי..בונגי בונגי..חה חה חה.." מה עשה לך את השבוע? שמחר אני יכולה להסביר לעפר פעם שניה את כל הסיפור עם חברה שלי..!! מה הרס לך את השבוע? שרבתי עם 3 חברות שלי (אבל השלמתי עם 2..חח..) תמונה שעשתה לך את השבוע? ---------> (יש עוד 2 תמונות..חח..) למה את/ה מחכה בשבוע הבא? ליום שבת השאלה השבועית: מה אתם הכי אוהבים לשתות? שוקו על האש עם מרשמלו..יאמממ...

esterosh

New member
איזה סיפור יש לך להסביר לעפר

ואיך תסבירי לו? אהבתי את השתייה שלך. ואת יכולה לשים עוד 2 תמונות במילא אף אחד לא שם תמונות חחחח

עידית23

New member
עונה גם

שיר השבוע שלך? לחלום- הראל סקעת סרט השבוע שלך? לא ראיתי תכנית/סדרת השבוע שלך? אמממממממ ליאור שליין, מלון בבילון, חברים וטלנובלה בע"מ משפט השבוע שלך? אמרו לי שאני אדיבה ללקוחות בעבודה מה עשה לך את השבוע? אמרו לי שאני אדיבה ללקוחות בעבודה מה הרס לך את השבוע? השלג ביאס תמונה שעשתה לך את השבוע? למה את/ה מחכה בשבוע הבא? אממממממממממ אין השאלה השבועית: מה אתם הכי אוהבים לשתות? קולה סוף שבוע טוב לכולם.

עידית23

New member
יפההה

אבל לצערי לא זכיתי להנות ממנו בכלל כי בזמן שהוא ירד אני ישבתי בעבודה בסופר.. והרגשתי כמו בסרטים שמראיםןם כריסמס... חחחחחחחחחחח

מ א י י ק

New member
חח אמן שיהיה שלג בהרצליה../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif

אני רוצה גם
בירושלים לא הולכים לבצפר שיש שלג

מ א י י ק

New member
חח אמן שיהיה שלג בהרצליה../images/Emo57.gif../images/Emo19.gif

אני רוצה גם
בירושלים לא הולכים לבצפר שיש שלג

../images/Emo187.gifעונה../images/Emo98.gif

שיר השבוע שלך?יש כמה.. סרט השבוע שלך?-- תכנית/סדרת השבוע שלך?אמ.הדברים היחידים שראיתי השבוע היו-גומרות הולכות,נולד לרקוד ומועדון לילה..כך שאין לי מושג מה:S משפט השבוע שלך?הוי-יש כלכך הרבה השבוע
מה עשה לך את השבוע?היו כמה
:טיול של"ח,יום שלישי אצל חברה,יום חמישי-עוד חברה באה אליי..היה כיף
,וקיבלתי במבחן באנגלית 90
מה הרס לך את השבוע?היה לי בוחן במחשבים
תמונה שעשתה לך את השבוע?אין בדיוק:// למה את/ה מחכה בשבוע הבא?אממ..אין לי מושג עדיין
השאלה השבועית: מה אתם הכי אוהבים לשתות?מיץ ענבים

מורוש101

New member
עונה

שיר השבוע שלך?the last time - ריאנה סרט השבוע שלך?לא יצא לי לראות סרטים השבוע.. תכנית/סדרת השבוע שלך?חברים, כי היה לקט במועדון לילה משפט השבוע שלך?כל מה שעפר אמר בסירטונים של המסיבה של גידמאק הוא פשוט קורע כשהוא שיכור מה עשה לך את השבוע?אממ משו שגילתי על חברה שלי חח מה הרס לך את השבוע?בוחן בתנ"ך..=/ תמונה שעשתה לך את השבוע?
למה את/ה מחכה בשבוע הבא?ל"את"! מתה לקנות כבר אה וגם לטיול שנתי רביעי+חמישי.. השאלה השבועית: מה אתם הכי אוהבים לשתות?קולה

למעלה