*~~סיכום הפרק....~~*

Gohan

New member
על הפרק..

- האין זה צפוי שבסוף הכל מתגלה? - הירידה על הבלונדיניות הייתה גדולה XDD! - אבנר רוקד כמו הומו בהיי(יענו מסטול)! - מאיה + גידי = ביג לאב פור אוור!! - סמדר...שתישרף בגיהנום!!!

pompii

New member
פרק מדהייים!!!!!!!!

סוף סוף דורון מבייין שסמדר שולטת לו בחיים!!אנשים שולטים לא בחיים והוא לא שם לב סמנ"כל שיווק עלק....
סמדר היתה ממש מניאקית עם מה שהיא אמרה לורדה, שאין לה כלום בחיים וכל זה, ורדה פשוט יצאה ככה והיא נראה לי ממש באה לבכות, ממש כאב לי עליה...
איזה חמוד גידי שכלנית תקפה אותו עם הקטע של האוכל "זה נשרף"
איך אבנר רוקד וגידי אמר עליו "אבנר המיקרוב הזה" שמעתם??איזה מותר יווו והוא היה מה זה כוסון שהוא נכנס למסיבה. יווו איזה חולצה פצצה ושרשרת פצצה וקוצים פצצה איזה בנאדם יפה הוא!!!!! כלנית וספיר יצאו גדולות אבנר מטומטם, הוא בעצמו בלונדיני אז מה הוא מדבר בכלל!!!!!!!!

pompii

New member
אתה מזמינים את עצמכם לניבה הביתה?

כמו אבנר שמתכנו בבית של מאיה מסיבה בלי שהיא מתלהבת מזה בכלל חחח מעניין לדעת מה ניבה חושבת על זה אבל אם תשאלו אותי, באמת אנחנו צריכים לארגן איזה מפגשון לתמיכה... וזה לא בציניות למרות שכולם גרים במקומות שונים בארץ... הרבה פורומים נפגשים....

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
כן אבל.....

אולי יש פה אנסים ורוצחים?!?!? מה את באמת יודעת על ניבה??? אז היא חיילת אה? סך הכל אומר שיש לה נשק....לא מעודד... וחוץ מזה קשה למצוא מקום מפגש נח לכולם....

Snitch

New member
לדעתי... ../images/Emo88.gif

אפשר לעשות מפגש במקום ציבורי, זה יהיה מאוד נחמד, יגבש את הפורום ויעזור לנו לשרוד בלי הסדרה. (זה נשמע מוזר, אבל בכ"ז) שלחתי הודעה למיכל בקשר למפגש, ואשמח לעזור לארגן אותו. (מובן שלא נארגן מפגש בבית של ניבה בלי שהיא יודעת על זה...
)

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
גידי רעב!

וכמו שכלנית אמרה כשגידי רעב, הוא יכול להיות ממש מפלצת!!!" כלנית הזאת, איך שהיא צרחה על גידי אל תיגע! ואח"כ חוזרת שוב לקול המנחם שלה, ועוד פעם עד שזה לא מוכן אתה לא נוגע!!!

pompii

New member
רותם אהבתי את החתימה שלך../images/Emo9.gif

וחוץ מזה, מקסימום ניבה רוצחת, מה יקרה כמו שסמדר לימדה אותי, יש להצטייד בגז מדמיע תמיד
וגידי עם האוכל, שיאכל ויהנה, זה כבוד גדול שיהודה לוי אוכל אותך

נטלי ב

New member
פרק אדיר!!!!!!!!!../images/Emo13.gif

פרק פשוט מרגש ביותר!
כל הקטע הזה עם המסיבה, מאיה וגידי פשוט חימם את הלב! איזה חמודים!!!!!!! איזה כיף שהם חזרו, ממש בכיתי שהם דיברו: "אני אוהב אותך, את לא יודעת כמה אני חולם עלייך בלילות..." אווווווווו....איזה מבט היה לו!
איזה חיבוק
.... רק חבל שסמדר (כמובן) יודעת להרוס את הכול... אבל אני לא מבינה איך, מתי ולמה כלנית וספיר החליטו לספר את הכול (?!?!) גם הם לא דיברו על זה במסיבה בכלל, אבל "במקרה" שניהן באותו זמן הלכו וסיפרו את הכול, לפי דעתי היו צריכים לעשות סצנה שהם מדברות וכלנית אומרת "תראי את גידי איך שהוא עצוב, די אני לא יכולה ככה אני חייבת לגלות את הכול" ואז הכול היה נראה יותר הגיוני! נכון? אני לא מבינה איך בפרק האחרון הם יסדרו את כללללל העניינים הלא גמורים.... יש את גלית אתי ויונתן, ורדה, מיכאל , דורון רונה וסמדר (כמובן), דורון עם ההורים שלו ויונתן...יש יותר מידי עניינים ונראה שיש מעט זמן לסדר את הכול כדי שייצא הכול מושלם לבסוף, לא? אבל בטוח ייצא טוף..... בכל מקרה, אוףףףףף עוד פרק ונגמר, ואני לא רואה את הגועל שישודר במקום....איכסססה כנראה הגיע הזמן לראות חדשות כל יום ב8....אין ברירה...חחחחחחח
אז שיהיה לכולם פרק אחרון נחמד ביום ראשון!!! LOVE YOU נטלי

למעלה