*~~סיכום הפרק....~~*

Snitch

New member
*~~סיכום הפרק....~~* ../images/Emo88.gif

ציטוט הפרק: "כלנית היא כמו חיה רעה, למרות שלא ניסיתי אותה.." אבנר לגידי.
עמרם משתפר מפרק לפרק...
סמדר נראית טוב עם חאקי.
יונתן מתנפל יותר מדי על גלית המסכנה.
גידי מתייעץ עם רונה- היועצת הטובה ביותר לחיי אהבה מוצלחים.
אבנר הרקדן המתהולל- נקרעתי מצחוק! הבנאדם רוקד כמו שימפנזה שיכורה! מהלך בקפיצות! זה היה גדול...
כלנית וספיר תפסו שכל בסופו של דבר... כמה טוב! גידי ומאיה פשוט מושלמים! זה היה מרגש... (למרות שגידי ואני יותר מתאימים...
)
"נו ברור, למה כבר אפשר לצפות מבלונדינית" אבנר האידיוט בעוד אחד מהגיגיו.
סמדר תמיד הורסת הכל!! מכשפה אחת...

LARAS

New member
פרק אדיר!! ../images/Emo57.gif

ואני לא מאמינה שזהו... זה נגמר!!
אבנר באמת חרא של בנאדם!! מה שהוא עשה למאיה... מעניין איך מאיה תגיב עכשיו אחרי מה שסמדר אמרה לה...

ועוד ציטוט...

מיכאל: "אנחנו יודעים שהיא חפה מפשע, אבל כל הראיות נגדה, יש יותר מדי האשמות, אף אחד לא יאמין לנו..." דורון: "זאת בעייה.".

איזה פ-ר-ק!!!!

איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סמדר המגעילה הזאת שונאת אותה!! מאיה וגידי כאלה חמודים ביחד !!! אבנר הבהמה סוף סוף מאיה קלטה מי הוא! כל הכבוד לספיר וכלנית שגילו ת´אמת!!! ו..... זהו בעצם.....! אני לא מאמינה שיום ראשון זה הפרק האחרון איזה עצוב.......!!!

Shani5

New member
יו איזה פרק!!!!!!!!!!!!!!!!

הפרק הכי מדהיםםםם שהיה!!!!! אנשים בכיתי בשתי קטעים: אחד- כשגידי נכנס כזה למסיבה והיה את השיר סלואו ולא יודעת למה זה מזה ריגש אותי הוא היה כזה כוסוןןןן יו הוא היה צריך לרקוד עם מאיה!!!! השני- כשגידי ומאיה התחבקו יוווווווווווו פשוט בכיתי עם דמעות! ומזה השמלה הזאת של מאיה?... ומזה אבנר הזה עם הגזענות הזאת לבלונדות?.. זהו פרק מדהים!!! ציון: 10+++ ~ש

מה קרה שפתאום ספיר פיר וכלנית מגלות

למאיה וגידי הכל?! אוי זה כזה אידיוטי! עוד ציטוטים: סמדר לורדה: "שלומית היתה אוספת דמעה אחרי דמעה עם כף ודלי" משהו כזה. והכי מצחיק זה של אבנר לאורחים: "תזהרו על הריהוט כל כסא שווה 1000 שקל" גם לא מדויק. לא הגיוני - איך רונה יודעת שעמרם יודע על הסיבה למוות של איריס!?..

ofirosh

New member
כמה דברים

רונה יודעת כי דורון אמר לההה רונה ודורון איי איזה מושלמים ספיר יפה שהיא עצובה ומתביישת כלנית הייתה חמודה מאיה וגידי היו מדהימים טוב גידי היה מדהים כהרגלו ומאיה פשוט הייתה איתו אז חלק מהמדהימות עבר אליה.... אבל גם היא הייתה חמודה איזה זוג מושלם וסמדרררררר אוף שתמותתתתתת

Shani5

New member
אממ כי דורון אמר כמה שניות לפני זה

"זה משהו שלא סיפרתי לאף אחד- רק לעמרם"

הסיבה היחידה שהן אמרו..

זה בגלל שזה כבר הסוף והם אל יכולים להשאיר סוף פתוח אז הם פשוט מחפשים דרך לגלות את כל השקרים וכל המזימות גם אם זה לא בדיוק צפוי... לסיכום: פרק א-ד-י-ר!!!! בונאה אני לא יודעת מה לעשות בלי הסדרה הזאת וגם שמים עכשיו סדרה כזת מכוערת... -הדר-

Subil

New member
תגובה

אבנר אמר שכל רהיט שווה 1000 $ לא אלף שקל חחחחחחח ביי ביי Mr.Sub

Snitch

New member
../images/Emo124.gif והדבר החשוב מכל../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

תיכנסו להודעה בלינק המצורף, תקראו ותכתבו האם אתם מצטרפים!

SweetGirlll

New member
אל תסקלו אותי, אבל... ../images/Emo58.gif

אני חושבת שזה טוב שסמדר סיפרה למאיה את האמת, כי גם אם מאיה לא הייתה מגלה בסוף שסמדר רצחה את אמא שלה היא הייתה חיה בלעדייה ועם רונה, כמו שהיא רצתה. מה אתם חושבים שעדיף: שמאיה תחייה עם רונה ובלי סמדר המציקנית בבית שלה, או שמאיה תחייה עם סמדר ותראה איך אבא שלה סובל ותסבול גם היא, אבל לא תדע שאמא שלה "התאבדה" בגלל שהיא ראתה את סמדר עם אבא שלה?

SweetGirlll

New member
חחחח את רוצה להגיד לי שהקטע הזה של

קבוצת תמיכה הוא רציני? אתם באמת מתכוונים לעשות מפגשים כאלה???

ofirosh

New member
כן זה באמת קצת מוזר

איך אתם יודעים מי בכלל מסתובב כאן? יכול להיות שיש כאן אנסים ורוצחים

ofirosh

New member
אמממ כן

טוב אולי לא אבל את לא חושבת שזה קצת מוזר שניבה תכניס לביתה זרים גמורים?

Snitch

New member
מה רע ברוצחים?? ../images/Emo88.gif

גם אני רוצחת שכירה בזמני הפנוי! וחוץ מזה, דווקא זה רעיון טוב לעשות מפגש, רק פרט שולי קטן חסר: לשאול את ניבה אם היא מסכימה...

SweetGirlll

New member
אתם רוצים להגיד לי:

שניבה לא יודעת שהקמתם קבוצת תמיכה למכורי לחיי האהבה אצלה בבית...?

למעלה