*~~סיכום הפרק...~~*

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אוף נו אמרתם כבר הכל

אבל למי איכפת העיקר שסמדר סוף סוף קיבלה את שלה!!!!!!! נראה אותה יוצאת מזה !!! דיי איך אני מחכה לראות את דורון מעיף אותה לעזאזל!!!!!!! וחוץ מזה וויי איך רונה שטפה את אלי, נראה כאילו ממש משהו עבר את הסלקציה אל התאים האפורים אצלו, והוא קלט מה היא אמרה....! והשוטרים האלה איזה מפגרים!!! ממתי נכנסים לתפוס פושע, חוקר+שוטר, בלי גיבוי, בלי נשק שלוף, בתרועות מודיעים שהם שם כדי שדווקא יהיה לו זמן להתחמק... ציון סופי לפרק 8.9 - ההתחלה לא הייתה משהו, וגם שומרים את 10 לפרק האחרון!!!!

Snitch

New member
יש בזה משהו... ../images/Emo88.gif

אבל בכל זאת, סמדר היא החברה הכי טובה (והיחידה?) של ורדה, והיא אמורה לפחות להתעניין, או לדאוג לה, ולא לחשוב רק על עצמה. ורדה עזרה לסמדר במצבים קשים, למשל אחרי שסמדר גלתה על הבגידות של דורון, וסמדר לא מחזירה לה כגמולה עכשיו. הבעיות של ורדה לא פחות חמורות משל סמדר. אין לה בית ומשפחה.

גם לסמדר לא היה באותו הרגע...

בית ומשפחה (חוץ מהדירה השכורה שלה, שאני מניח שגם לורדה יש), אלא שאם סמדר הייתה נתפסת - היא הייתה מאבדת גם את החופש שלה ואת היכולת לשקם את הקשר עם בעלה.

Snitch

New member
ורדה לא יכלה לעזור לסמדר ../images/Emo88.gif

בכל מקרה. מה שקרה לורדה לא נמשך רק בפרק הזה. הוא נמשך במשך כמה פרקים ואף פעם סמדר לא שמה לב לורדה. למרות שיש לסמדר הרבה דברים לחשוב עליהם, גם לורדה צריכה להיות עדיפות אצלה.

נטלי ב

New member
חחחחחח גם בפעם הראשונה...

שהוא פרץ לבית שלו, לא הבנתי איך.... עד עכשיו אני מנסה לשחזר.... ומן הסתם שהפריצה ליקב הייתה פריצה רגילה, מה היה מתוחכם בזה? זה שהוא התחזה לרונה? הכול היה כרגיל. גם שהוא שם את המפתחות אצל רונה, לא היה כזה סיפור ביג דיל... פרץ לבית ושם לה במעיל, וואי איזה תחכום! חחחחחחחחח בכל מקרה יאללה בייייייי נטלי

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
איזו התעלמות

חוצפה, ככה ממשיכים לכם בשיחתכם??? נו טוב... אבל באמת תחשבו על זה, זוג שוטרים נכנסים ב-ל-י ג-י-ב-ו-י! בקולי קולות "אליי אתה פה??? יש לך אורחים" מה הם מצפים שהוא יעשה? יבוא עליהם בידיים פתוחות, נו באמת... לפחות תנסו להפגין חוכמה כלשהי...

למעלה