*~~סיכום הפרק...~~*

Snitch

New member
*~~סיכום הפרק...~~* ../images/Emo88.gif

ציטוט הפרק- "כל מה שאתם צריכים זה בעיטה בתחת, ולהפסיק את הנתק הזה" (רונה לגידי)
ורדה המסכנה... היא ומיכאל כ"כ חמודים ביחד!
קשה לאבנר לקלוט רמזים?? שיתחפף!
"אני אתן לך תמיכה" עמרם מציע הצעות מגונות לדורון.
איך הם לא חושבים על זה שרונה יכולה לקנות את הפאה בכל חנות סמוכה??
עמרם מתחיל לתפוס פתאום עמדה נגד סמדר... מה עובר עליו?
השיחה של דורון והמאבטח כל כך לא אמינה...
רונה ואלי כל כך חמודים ביחד!!
הקטע של גידי ואלי היה מפחיד.. כלנית עשתה עוויתות משונות.
"אני מאוד מחבב אותך"- שלמה השוטר ברגע של וידוי.
אלי מרקו הוא ממש חכם. איך הוא הכניס לסמדר!!

Wine and Roses

New member
שיו!! איזה פרק!! בסוף הייתה לי

צרמורת וכל כך שמחתי רצתי בכל הבית

Shani5

New member
יו גם אני!!!!!

סוף סוף!!!!!!! הייתי בטוחה שדורון יגלה על זה דרך ורדה ואני שמחה שהוא גילה את זה דוקא ככה... ככה סמדר תהיה מובכת!!! יו מעניין מה היא תעשה... יווווווו אוטוטו הכל נגמר.. לאט לאט הכל מסתדר!!!!! ~שני~

אני בשוק אני בהלם אני המומה!!!!!!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאא רבי איזה פרקקקקקקקקקקקקקק איך צרחתי כשדורון ראה אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יו איזה משוגעת אני !!!!!!! למזלי המשפחה שלי רגילה להפרצויות האלה אחרי לחיייייי... זה בעיה שנמצאת אצלי מה-16 לדצמבר 2001! אז ככה......... רונה רונה רונה נראה לי הגיעה לאוקטבות חדשות כשהיא צעקה על אלי השתנה לה הקול!!! מגעיל הקול שלה כשהיא צורחת.. וסמדר לא הייתה ביית 30 שניות וכבר אומרת: השתגעת? אני בחרתי פה רהיט רהיט פסל פסל אני לא אתן שיהיה פה מסיבה!!! ... רילקס סמדר עוד לא הגעת תנוחי.... וואי איזה גוף פצצה יש לסמדר אבל ידעתי את זה קודם כי היא בסרט מרס תורכי אז חצי מהסרט היא הייתה עם תחתונים וחזייה..... גידי איזה פרצוף הוא עשה כשאלי תפס אותו אמל´ה אני חשבתי אני מתעלפת.......ראיתם איזה גבר הוא??????? איך הוא התייחס אל אלי.. אח כלנית אחלה גבר גם כן.. ובאמת היא עשתה פרצופים מוזרים......היה בא לי להקיא לשנייה אבל אז החזירו את גידי אז נרגעתי.... וזה רק אני או שכשאלי הלך עם השאירו ת´מצלמה על רונה איזה שבעים שנה וממש לקראת הסוף וראו עליה בעניים היא עמדה להתפקע מצחוק כי היא נשארה באותה תנוחה המון המון זמן... ותגידו זה רק אני אני ראיתי ת´בית שחי של גלית זה הגעיל אותי...... יונתן יונתן איזה מעצבן עד שקיבלת ת´יקב אתה מתבכיין?! ועכשיו לרגע הגדול ברצוני להתנצל!!!!!! א. רונה כן קשרה את סמדי !!!!!!!! ב. זה קבלי ולא קבני !!! סורי!!!!!!! אבנר יישר קצת את השיער ככה בדיוק לא למעלה יותר ולא למטה יותר מתאים לא!!!!!!!! טוב דיי אני אמשיך מאוחר יותר........

משהו שלא הבנתי-כנסו רגע......

למה למה למה מאיה אמרה שרונה פתאום יצאה?????? זה לא היא הוציאה אותה?????? או שאני מדמיינת(פטה מורגנה או משהו כזה) וגם דורון אמר שהיא פתאום יצאה.. אוףףףף איך רואים שהסצינה עם מאיה והשלומית קרתה לפני הסיצנה עם רונה ודורון.......

דנה, מותק- את הורגת אותי!!!!!!!!!!!

עם היציאות שלך ילדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי מה אני יעשה איתך, מה?!?!?!?! אני ממש ממש מסכימה עם כל מה שאמרת- יו איזה קטעים!!!!!!!! אבל מכיוון שראיתי את הפרק האחרון זה לא סוד בשבילי , אז בנוגע למה שאמרת: 1- אני גם חושבת שרונה (סופי) מגיע לאוקטבות מופלאות כשהיא צועקת, כל פעם אני צוחקת מחדש, היא כזאתמצחיקה כשהיא צועקת, איזה קול יש לה... 2- באמת מה יש לסמדר הזאת, רק 10 שניות בבית וכבר היא דוחפת את האף המכוער שלה לענינים ומשתלטת על הכל בבית....כלבה!!! 2- הבית שחי של גלית..פחחח....צודקת... 3- היי, סופי לא ממש הלכה להתפקע מצחוק אבל היה לה מאין פרצוץ מאומץ כזה ובלחץ, משהו לא מובן! זה היה מצחיק גם! 4- ליעל יג גוף......בסדר ....פחות או יותר....... וזהו. :)

אל תשאלוטוב נו אם אתם מתעקשים תשאלו

חברה שלי היום מתקשרת אליי ומסתבר שיש לה קשר כלשהו לסופי צדקה... ואמא שלה תנסה לסדר לטל(חברה שלי) פגישה עם סופי והיא אמרה לי: ישר חשבתי עלייך אני לוקחת אותך איתי!!!!! יווווווווו אתם לא מתארים לעצמכם מה אמרתי לה נו טוב אז אני אכתוב: עלקקקקקקק איזה חמודה כפרה עלייך!!!!!!(אני לא ערסית... פשוט המילה השתרשה לתוכי....) יו איזה מתוקה שחשבת עליי טוב ביי!

dor_

New member
היה יותר מצחיק ש

רונה צעקה על אלי אז הוא אמר "את סתם מעליבה אותי
"

dor_

New member
או עוד משפט דבילי של ורדה

"רק עכשיו גליתי את הפרוף האמיתי שלך" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

נטלי ב

New member
חתיכת פרק!!!!!

אלוהים....איך שמים לב שהכול מסתיים לו עוד מעט.... הלוואי וכל פרק היה נגמר בכזה מתח, ולא סתם מתח אלא ממש מריטת עצבים, קריעת ורידים, חחחחחחחחחח.... בכל מקרה מחר יהיה פרק פצצה כבר מתה לראות~! יש לי רק שאלה...איך לעזאזל אלי מרקו יכול להיכנס לבית של דורון, הרי הם גרים בקומה למעלה! מה הוא מטפס עד המרפסת שלהם?! חחחחחח נ.ב רונה/סופי צדקה שחקנית מעולה! אין עליה.... טוב, יאללה ביי נטלי

תשובה לנטלי

היי, אוקיי, את לא מכירה את אלי מרקו רק מאתמול נכון? תאמיני לי שזאת ממש לא הפעם הראשונה שלט שהוא ככה נכנס לבתים ולבית של דורון קדמי אפילו עם הם גרים בקומה גבוהה- זה משחק ילדים בשביךו, תחשבי הוא הרי עשה את כל כל כל החלק הטכני בפריצה לחקב, וזה הרבה יותר מתוחכם!!! הוא מטפס על הקיר...

כי לסמדר יש נוכחות בולטת!

אני לא מבין את ההתלהבות, אם הסידרה הייתה ארוכה יותר היתה לסמדר עוד הזדמנות. תבינו, גם סמדר היא בן-אדם, יש לה רגשות, ומה לעשות שהבריחה מפני החוק חשובה כרגע יותר מהרגשות של ורדה לאלכס?

Snitch

New member
מצידך... ../images/Emo88.gif

שכל הסדרה תהיה על סמדר והתככים שלה...

לא, באמת, לורדה יש בעייה...

אך היא כבר שפכה בפני סמדר את רגשותיה וזו הגיבה לה מתוך חברות, נכון שסמדר הייתה צריכה להתנהג קצת יותר באיכפתיות אך כעת היא צריכה להיזהר מאלי מרקו וממה שהוא עלול לעשות לשם שלה, כך שבאותו הרגע ורדה הייתה צריכה לעזור לסמדר, או מקסימום לא להגיב, אך בטח שלא לקוות שהיא תישרף בגיהנום, כי גם ורדה בגדה באמון של בעלה ועכשיו היא עוד מתפלאת שבאה על עונשה.

למעלה