סיכום הסקר:

וינסנטי

New member
אולי באמת כדאי שמישהו יבעט בו...

אבל זה לא נימוק, וההצבעה לא נספרת, מצטער.

oneman2

New member
מה אתה רוצה שאני אגיד?

הסולמות ההרמוניים שלהם משתלבים יותר יפה עם הסגנון האריסטוקראטי של שנות ה-70? אני אוהב אותם יותר מאת הדורס, פשוט מאוד.

Anuerysm

New member
פינק פלויד

הדלתות לדעתי להקה יותר כשרונית אבל לפינק פלויד יש את ווטרס שזה אחד המוחות הכי גדולים שיש בהיסטוריה של המוזיקה אחרי תקופת בארט השאר נהיו פחות או יותר בובות חוטים שלו וכל שיר שלהם הוא יצירה בפני עצמה, אין להם פילרים לשום אלבום, בכל שיר הם משקיעים, זה מה שאני אוהב אצלם.

Vdrums

New member
אני אוהב את הדלתות אבל פינק

פלויד לוקחים בגדול, הסאונד המעולה, ההפקות המעולות, אפילו שווטרס לא מדבר עם גילמור בהופעה של LIVE8 הם הופיעו כאילו הכל בסדר. מדהימים. בקרוב ההופעה!

בָלבָל

New member
נימוק? כי אני אוהבת אותם הרבה יותר

מאת פינקפלויד... לפינק יש יצירות יפות, אבל לפעמים משעממות ביותר (והכל לטעמי ולדעתי כמובן) לטעמי חצי מהיצירות שלהם מרדימות לחלוטין....... יש להם גם שירים מעולים, אבל, לdoors כמעט ואין יצירה שהייתי אומרת עליה שהיא לא טובה או מרדימה... בקיצור, אני אוהבת את הדורס ולכן מצביעה להם...

psychoit

New member
הדורס

הם להקה שמצליחה לחדור אליי רגשית ולחשמל אותי עם המוזיקה שלהם. כל שיר שלהם מצליח לחלחל בי ואף שיר שלהם לא משעמם אותי אפילו לא whan the music's over. חצי מהשירים של פינק פלויד שנמשכים יותר מ-9 דקות,ממש משעממים אותי(בין היתר השירים ב-animels). השירים המוקדמים שלהם עם סיד בארט מדהימים. לתקופה שאחרי אני גם מתחברת איכשהו אבל לא באותו מדד. קיצר-הדורס

Anuerysm

New member
ככה זה אצלי

בתור אחד שהולך עם העדר ונמשך ללהקות פופולאריות פינק פלויד וזפלין ראשונים אחריהם THE WHO

one pearl

New member
פינק פלויד

למרות ששתי הלהקות היו אבן הבניין של המוסיקה. זה היה קרב לא הוגן... הדורס היו לוקחים כמעט בכל קרב אחר לדעתי...

הדורס..

כי ג'ים מוריסון הוא לא כותב/מלחין, הוא משורר. כי דווקא בגלל שאין להם את ה"בסיס ההרמוני שצריך בשביל לעשות מוזיקה" כביכול, הם כל כך מיוחדים. כי אני משוחדת ורוצה שג'ים יאהב אותי פעמיים..

slallum

New member
פינק פלויד

מה אפשר לעשות, הדלתות באמת טובים, אבל מאוד קשה להשוות אותם לפינק פלויד, עם סאונד כזה, ועם.. קסם כזה, ועם כתיבה מעולה שכזאת.

dirty boots

New member
הדורס, בבירור.

עד כמה שאני אוהב את פינק פלויד ועד כמה שהם טובים, יש לדורס כמה שירים ענקיים שעולים במעט על האחרים של הפלויד. חוץ מזה שהקלידן של הדורז באמת מגניב נורא.

למעלה