סיכום הסקר:

וינסנטי

New member
סיכום הסקר:

אריק קלפטון חטף פה תבוסה קשה, שלא מגיעה לו: 8-1 להנדריקס, שמוכיח שוב שבתור גיטריסט- אין עליו.. אז ככה, הקרב הבא הוא לפי בקשה של אחד האנשים.. הוא נראה לי מכור מראש, אבל בגלל שביקשו, ואין לי את מי להציב מולם- זה מה שיצא, סורי. יש להם את הסולן הכי שרמנטי שיש, את הקלידן הכי מדהים ופסיכדלי שקיים, את הגיטריסט הכי אנדרייטד ביקום, ואין להם בסיסט.. הם הדורס! ומהעבר השני: הגיטריסט הכי רגיש, הבסיסט הכי מגלומן, שלושה מהאלבומים הנמכרים ביותר בהיסטוריה, ומספר שירים שאין שום דבר שמשתווה אליהם ביופי: הם פינק פלויד! הצביעו בהמוניכם..!

ketas

New member
פינק פלויד ../images/Emo99.gif

שום דבר לא משתווה ל Wish You Were Here טוב אולי קווין, אבל הם לא אפשרות פה

כנראה שלא שמעת את riders on the

storm , אז היית רואה שזה לא רק משתווה , זה עובר גם עובר את השיר של פינק פלויד . שלא לדבר על light my fire , אבל אז זה בכלל לא כוחות.

ketas

New member
אולי אתה צודק.

אבל כל אחד והטעם שלו... ותאמת את light my fire בכלל לא אהבתי:-\

נכון כל אחד והטעם שלו . ואני מאד

אהבתי את light my fire , ועוד המון שירים מעולים שלהם. בקיצור , לדעתי הם מספר 1 .

cohenet91

New member
פינק פלויד

אממ תסלחו לי, אבל אני לא מכירה את הדורז :$. אז מה שאני אעשה זה אני אגיד למה פינק פלויד, בלי להשוות אותם לאף אחד- בגלל האווירה הקסומה של השירים שלהם והכתיבה המדהימה. אני אתן דוגמה לכתיבה מהשיר time: And you run and you run to catch up with the sun, but its sinking And racing around to come up behind you again The sun is the same in a realative way, but you're older Shorter of breath and one day closer to death

jony543

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק!!

גמני עם פינק פלויד פשוט בגלל שאין עליהם שאתה שומע שירים אתה מרגיש במקום אחר מן אווירה כזאתי של שיכרון עוד סיבה זה המילים של ווטרס הגיטרה [שלפעמים מרגישים שהיא יכולה לדבר ממש] המדהימה של גילמור. ריצ'רד רייט שעם הארוגן מכניס אותך לתוך האווירה שעליה דיברתי ההקלטה הנקייה והמתוחכמת - באוזניות או במערכת קולנוע ביתית זה יוצא מדהים שאתה שומע מלא קולות מכל הצדדים המקוריות בקיצור פינק פלויד לוקחים בענק.

אז ככה: אין על המילים של מוריסון

אין על הגיטרה הפנטסטית של קריגר , מאנזרק עם האורגן הוא הכי טוב שיש , בקיצור , הדורז לוקחים בענק!!!

תסלחי לי, אני מכיר את הדורז.דוגמא

מהשיר moonlight drive: Let's swim to the moon, uh huh Let's climb through the tide Penetrate the evenin' that the City sleeps to hide Let's swim out tonight, love It's our turn to try Parked beside the ocean On our moonlight drive Let's swim to the moon, uh huh Let's climb through the tide Surrender to the waiting worlds That lap against our side Nothin' left open And no time to decide We've stepped into a river On our moonlight drive Let's swim to the moon Let's climb through the tide You reach your hand to hold me But i can't be your guide Easy, i love you As i watch you glide Falling through wet forests On our moonlight drive, baby Moonlight drive Come on, baby, gonna take a little ride Down, down by the ocean side Gonna get real close Get real tight Baby gonna drown tonight Goin' down, down, down

yotamn9

New member
קשה, קשה

קשה מאוד מאוד. מאוד מאוד מאוד. אני נמנע
.

למעלה